Kassa

C&A voordeelpas

Geplaatst door: gisela op: 20-09-2011 15:22
Let op de actie van C&A: Voordeelpas is leuk, activeren niet!!!! Maak kans op een goudstaaf en nog veel meer prijzen! Leuk ja, maar je komt op de site van de postcodeloterij uit en je moet eerst toestemming geven dat zij jou mogen bellen voor een kennismakingsgesprek. Kom ik dan nooit van die postcodeloterij af!!!
Reactie door sonjaatje op 20-09-2011 15:37
Als je perse mee wilt doen kun je ook een vals telefoonnummer opgeven.
Reactie door gisela op 20-09-2011 16:32
Quote: sonjaatje schreef op dinsdag 20 sep 2011, 15:37: Als je perse mee wilt doen kun je ook een vals telefoonnummer opgeven.[/quote Daar gaat het niet om, het is gewoon misleidend!!!
Reactie door sonjaatje op 20-09-2011 18:24
Hoezo, staat het niet in de voorwaarden dan?
Reactie door birdies op 21-09-2011 07:33
Quote: sonjaatje schreef op dinsdag 20 sep 2011, 15:37: Als je perse mee wilt doen kun je ook een vals telefoonnummer opgeven.einde Quote Dat heeft geen enkele zin, want dan heb je geen schijn van kans op die 'goudstaaf'. Na activering van de code en het invullen van naam, geslacht, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres en door akkoord te gaan naar aanleiding van deze actie per telefoon benaderd te worden door de Postcode Loterij met een aanbieding om mee te spelen, maakt de deelnemer gratis kans op een van de prijzen. Na het activeren van de code en het invullen van de gevraagde gegevens krijgt de deelnemer de bevestiging van deelname aan de Actie. Ook krijgt de deelnemer een kennismakingsaanbod t.w.v. € 10,50 om mee te gaan spelen in de Postcode Loterij. Het aanbod luidt als volgt: "Ga nu meespelen in de Postcode Loterij en speel de eerste maand gratis mee. Hierna speel je betaald mee zolang je zelf wilt". Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. De organisatie kan deelnemers verzoeken bewijs te leveren van hun identiteit en geldige inschrijving op het door hen opgegeven woon- of verblijfadres. Ik vind die echt Postcodeloterij walgelijk agressief bezig (opmerking betreft niet alleen deze 'actie')!! Als ik al zou overwegen mee te gaan spelen bij de NPL, is hun agressieve werving voor mij juist een reden om niet mee te doen. En 'goudstaaf'???? Ik lees nergens het gewicht van die 'goudstaaf'. Zal wel eens 1 grammetje kunnen zijn.
Reactie door wolfgang wölfe op 24-04-2013 00:52
Wist niet eens dat boetiek Cecile & Anthonie een voordeelpas hadden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!