Kassa

bestel niet bij vistaprint!

Geplaatst door: niet op: 17-10-2011 11:23
vistaprint adverteert met 'visitekaartjes voor € 5,-' maar in de praktijk worden deze veel duurder, omdat voor iedere upload (plaatje, logo, foto, ook als je ze later weer verwijderd!!!) extra geld berekend wordt en ook de verzendkosten heel hoog zijn; mijn eigen visitekaartjes kwamen zo op ruim € 80! daarnaast heb ik nog erg veel gedoe gehad met aanmaningen (terwijl ik al betaald had), een volkomen onbereikbare e-mail-service, en toen ik eindelijk iemand aan de telefoon kreeg was eigenlijk haar enige reactie dat ze niet begreep wat er gebeurd was, maar dat ze er niets aan kon doen. niet mee in zee gaan dus!
Reactie door ysmeets op 10-11-2011 18:32
Ik ken je probleem. Ik heb een keer de 250 gratis visitekaartjes besteld, met alleen de verzendkosten. Even later bleken die verzendkosten bijna €20,- te zijn. Nu woon ik toevallig in de buurt van Vistaprint en ben ik al een keer binnen geweest en de manier waarop daar binnen gewerkt wordt is dezelfde als de service. Totaal onpersoonlijk. Iedereen is een nummertje, er wordt nergens naar gekeken.
Reactie door mathijs_b op 21-06-2012 12:20
Ik heb een paar keer bij Vistaprint besteld. Je moet verdomd goed opletten wat je aan en uitvinkt. Visitekaartjes worden anders héél duur. Maar als je écht goed uitkijkt, betaal je precies wat je bestelt. En dan heb je voor een paar cent leuke kaartjes. Je geeft uiteindelijk zelf de betaalopdracht en dan kun je altijd nog stoppen Helaas was mijn laatste levering niet compleet en dat geeft aan dat er daar inderdaad slordig gewerkt wordt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!