Kassa

Android draaien onder Windows

Geplaatst door: gsm op: 04-05-2012 21:03
In [url=http://www.youtube.com/watch?v=SKAOkpX7Q2E: Windows 8[/url: kunnen straks via BlueStacks ook Android toepassingen uitgevoerd worden. BlueStacks Beta 1 is intussen beschikbaar en kan gewoon onder Windows geïnstalleerd worden. Enkele Apps, waaronder de gratis versie van Wordfeud, zijn daarbij al meegeïnstalleerd. Door op het bestand HD-ApkHandler.exe, in de map Program Files\BlueStacks, een *.APK (Android App-bestand) te laten vallen (droppen), kun je gemakkelijk zelf extra Apps installeren. BlueStacks Beta 1 werkt voorlopig naar keuze in een venster met een vaste grootte, of in een volledig scherm. Het is denk ik de bedoeling dat de uiteindelijke versie van BlueStacks samen met Windows 8 vrijgegeven wordtBlueStacks
Reactie door bouke1966 op 05-05-2012 14:35
goede tip, werkt leuk
Reactie door hanneke op 08-05-2012 13:32
Is dit Windows 8 voor op de mobiele telefoon, of voor op de pc/laptop?
Reactie door gsm op 08-05-2012 14:47
Quote: hanneke schreef op dinsdag 8 mei 2012, 13:32: Is dit Windows 8 voor op de mobiele telefoon, of voor op de pc/laptop?einde Quote Windows 8 is nog steeds bedoeld voor op de PC. Microsoft ziet natuurlijk met lede ogen het aandeel van Linux op de PC en met name van Android op de telefoon- en tabletmarkt toenemen. Windows 8 is daarom tevens ook geschikt gemaakt voor aanraakschermen, zoals op Smartphones en Tablets. PC's met een aanraakscherm zullen wellicht straks ook veel meer verkrijgbaar zijn, dan nu nog het geval is.
Reactie door gsm op 08-05-2012 15:32
Je kunt natuurlijk onder BlueStacks ook een internetbrowser installeren. Toets in het zoekvak het woord browser, of firefox, of dolphin en klik op Find. Klik een keer tussen de gevonden browsers op degene die je wenst en hij wordt geïnstalleerd. De Dolphin browser werkt ook goed op hardware met een minder goede videoadapter. Voor wie bankieren via internet met een internetbrowser, direct onder Windows, te gevaarlijk vindt: Via de browser in BlueStacks werk je momenteel waarschijnlijk veiliger dan onder Windows, met IE of een andere browser. Vraag hierover eventueel eerst advies bij je eigen bank.
Reactie door driemaaldrie op 09-05-2012 09:15
Quote: gsm schreef op vrijdag 4 mei 2012, 21:03: In [url=http://www.youtube.com/watch?v=SKAOkpX7Q2E: Windows 8[/url: kunnen straks via BlueStacks ook Android toepassingen uitgevoerd worden. BlueStacks Beta 1 is intussen beschikbaar en kan gewoon onder Windows geïnstalleerd worden. Enkele Apps, waaronder de gratis versie van Wordfeud, zijn daarbij al meegeïnstalleerd. Door op het bestand HD-ApkHandler.exe, in de map Program FilesBlueStacks, een *.APK (Android App-bestand) te laten vallen (droppen), kun je gemakkelijk zelf extra Apps installeren. BlueStacks Beta 1 werkt voorlopig naar keuze in een venster met een vaste grootte, of in een volledig scherm. Het is denk ik de bedoeling dat de uiteindelijke versie van BlueStacks samen met Windows 8 vrijgegeven wordteinde Quote Geef de makers van BlueStacks feedback (report problem to bluestacks) , bugs mogen er uit.
Reactie door gsm op 08-06-2012 14:43
Het kan de moeite waard zijn om BlueStacks nog eens opnieuw te installeren, aangezien de ontwikkeling (Beta stadium) nog in volle gang is. In een maand tijd is er alweer het een en ander veranderd en toegevoegd.BlueStacks
Reactie door gsm op 22-08-2012 22:27
De nieuwste BlueStacks is een stuk sneller en is standaard verlost van de RocketDock balk, alhoewel die er dacht ik nog wel bij zit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!