NPO
Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Extra Info: Tientallen klachten over Onze-fiets.nl

Reactie Onze-fiets.nl
Kassa krijgt uiteindelijk een e-mail van eigenaar Dzenan: “Besloten is de handelsactiviteiten te beëindigen. En de openstaande bestellingen af te handelen. Er worden geen nieuwe meer aangenomen. Indien er klachten zijn kunnen zij dat per mail naar info@bikedepot.nl zodat we dit oplossen.” Helaas geeft hij hierin niet aan of gedupeerden  met lopende klachten nog kunnen rekenen op hun geld.
Op onze vraag of Dzenan van plan is op koopjefiets.nl wederom fietsen te verkopen krijgen we het volgende antwoord: “Wij gaan zeker niet meer door met onze handel en gaan faillissement aanvragen. Domeinnamen onze-fiets.nl, bikedepot.nl, xlbikes.nl en koopjefiets.nl zijn offline. Zoals aangegeven kan er per mail contact opgenomen worden.” Op het moment van schrijven zijn de websites nog steeds online maar afgeschermd. Daarnaast is er nog geen faillissement officieel aangekondigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!