Kassa

Zquiet is een martelwerktuig

Geplaatst door: r8cornelis op: 13-04-2012 18:23
Ik heb de Zquiet gekocht via tellsell. Het zou helpen tegen snurken . Helpt inderdaad, je snurkt niet meer omdat je er niet mee kan slapen. Nu kan je het retour sturen maar dan krijg je geen verzendkosten terug en de verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Ik heb het gekocht omdat het comfortabel in de mond zou zitten. Dat is dus niet waar! De informatie klopt dus niet. Het voelt meer als een martelwerktuig. Ik zou het product graag op willen sturen naar Kassa om te laten testen, maar dan ben ik waarschijnlijk al mijn geld kwijt.
Reactie door zoekster op 13-04-2012 19:00
Er zijn vele klachten over dit produkt, vooral op amerikaanse forums. De algehele reactie is dat het een standaard maat is, terwijl iedereen een andere kaakvorm heeft. Er zijn wel mensen die er een nacht (of meerdere) mee hebben geslapen en ook inderdaad minder of niet meer snurken. Helaas werden velen met een zeer pijnlijke kaak wakker, een pijn die soms bleef doorzeuren ook al stopten ze met het produkt. Dus zeer af te raden. Het ding trekt je onderkaak naar voren, kan op zich wel, maar dan moet hij op maat worden gemaakt bij een tandarts en dat is niet bepaald goedkoop. De verzendkosten krijgt u niet terug, dat valt onder de voorwaarden van internetshopping, portokosten mogen berekend worden. Het valt me al mee dat ze het produkt terugnemen. Vaak worden artikelen als deze, zodra ze uit de verpakking zijn, om hygienische redenen niet meer teruggenomen. Als u het produkt opstuurt naar Kassa, dan krijgt u het aankoopbedrag niet terug, want dan heeft Tell sell niet tijdig het artikel terug ontvangen. U heeft dan wel een goede daad verricht door anderen te waarschuwen voor het produkt, maar uw portemonnaie is wat lichter. Het is aan u wat u het belangrijkst vindt.
Reactie door sonjaatje op 13-04-2012 20:39
Je betaald altijd maar 1x verzendkosten. Bij het terug ontvangen van je geld krijg je ook de verzendkosten terug. De retourkosten komen dus voor jou rekening. Dat is bij meer bedrijven zo.
Reactie door abarth op 13-04-2012 21:16
Een mra is een op maat gemaakte 'beugel' Dit koop je toch niet bij Tellsell?mra
Reactie door pino123 op 13-04-2012 21:21
Quote: zoekster schreef op vrijdag 13 apr 2012, 19:00: Er zijn vele klachten over dit produkt, vooral op amerikaanse forums. De algehele reactie is dat het een standaard maat is, terwijl iedereen een andere kaakvorm heeft. Er zijn wel mensen die er een nacht (of meerdere) mee hebben geslapen en ook inderdaad minder of niet meer snurken. Helaas werden velen met een zeer pijnlijke kaak wakker, een pijn die soms bleef doorzeuren ook al stopten ze met het produkt. Dus zeer af te raden. Het ding trekt je onderkaak naar voren, kan op zich wel, maar dan moet hij op maat worden gemaakt bij een tandarts en dat is niet bepaald goedkoop. De verzendkosten krijgt u niet terug, dat valt onder de voorwaarden van internetshopping, portokosten mogen berekend worden. Het valt me al mee dat ze het produkt terugnemen. Vaak worden artikelen als deze, zodra ze uit de verpakking zijn, om hygienische redenen niet meer teruggenomen. Als u het produkt opstuurt naar Kassa, dan krijgt u het aankoopbedrag niet terug, want dan heeft Tell sell niet tijdig het artikel terug ontvangen. U heeft dan wel een goede daad verricht door anderen te waarschuwen voor het produkt, maar uw portemonnaie is wat lichter. Het is aan u wat u het belangrijkst vindt.einde Quote Dat zegt genoeg, ff omwassen en opsturen naar de volgende klant.....
Reactie door sonjaatje op 13-04-2012 22:12
Lekker...
Reactie door valerius-2 op 13-04-2012 22:15
Sprookjes bestaan niet maar wel bij telsel, als ik af en toe is verdwaal op de tv en ik al die mooie dingen voorgedragen door acteurs, swap ik gauw verder. Ik geloof er niet in omdat als het werkelijk zo was, wat ze laten zien zou het die dure reclame niet nodig zijn.
Reactie door carola.83 op 16-04-2012 18:00
Je mag het helemaal niet retourneren! Dat staat duidelijk in de voorwaarden: 6. UITZONDERINGEN Artikelen die niet retour gezonden kunnen worden zijn ondermeer, doch daartoe niet beperkt, -artikelen die in één van de volgende categorieën vallen: - artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn; - artikelen die op of in het lichaam worden gebruikt, zoals ondermeer voedingssupplementen, lichamelijke verzorgingsproducten, gels, erotische artikelen etc.; - artikelen die door hun aard niet teruggezonden kunnen worden; - artikelen die in een op=op actie vallen; - artikelen die gesealed geleverd worden (dat is in een dichte plastic folie) en waarvan de verpakking is geopend. Dit geldt ondermeer voor boeken en CD’s.
Reactie door tot15karakters op 17-04-2012 17:30
Noem alle goede en niet te dure producten van deze firma en het word hier erg stil. Het is slecht of te duur, soms beide.
Reactie door stilleslaper op 12-08-2012 10:22
Hoi met Theo , Ik moet zeggen dat ik de eerste nacht ook aanpassingsproblemen had met de ZQuiet maar nu , 4 nachten later merk ik nauwelijks dat ik hem nog in heb . Mijn vrouw is na een jarenlange martelgang met bijbehorende oordopjes laaiend enthousiast . Dus , mij bevalt dit product heel goed .
Reactie door ikbenik op 12-08-2012 10:31
Quote: carola.83 schreef op maandag 16 apr 2012, 18:00: Je mag het helemaal niet retourneren! Dat staat duidelijk in de voorwaarden: 6. UITZONDERINGEN Artikelen die niet retour gezonden kunnen worden zijn ondermeer, doch daartoe niet beperkt, -artikelen die in één van de volgende categorieën vallen: - artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn; - artikelen die op of in het lichaam worden gebruikt, zoals ondermeer voedingssupplementen, lichamelijke verzorgingsproducten, gels, erotische artikelen etc.; - artikelen die door hun aard niet teruggezonden kunnen worden; - artikelen die in een op=op actie vallen; - artikelen die gesealed geleverd worden (dat is in een dichte plastic folie) en waarvan de verpakking is geopend. Dit geldt ondermeer voor boeken en CD’s. einde Quote Klopt. Echter als het product niet conform de overeenkomst is, gelden andere regels. En de TS doet daarop een beroep. In dat geval is de verkopende partij verplicht om via herstel of vervanging het probleem op te lossen. Is dat niet mogelijk, dient de koop ongedaan gemaakt te worden. Dus in dit geval kan de TS het volledige aankoopbedrag + verzendkosten terugeisen.
Reactie door tdehond op 12-08-2012 10:57
Bedankt voor de waarschuwing. Probleem is inderdaad dat dit apparaat niet op maat gemaakt is, dus niet comfortabel zit.
Reactie door emcede op 12-08-2012 14:07
Quote: stilleslaper schreef op zondag 12 aug 2012, 10:22: Hoi met Theo , Ik moet zeggen dat ik de eerste nacht ook aanpassingsproblemen had met de ZQuiet maar nu , 4 nachten later merk ik nauwelijks dat ik hem nog in heb . Mijn vrouw is na een jarenlange martelgang met bijbehorende oordopjes laaiend enthousiast . Dus , mij bevalt dit product heel goed .einde Quote Yeah right, Theo heeft welgeteld 1 reactie op dit forum, en dat is direct een lofzang op een product waar diverse mensen grote klachten/bezwaren tegen hebben. Niet erg geloofwaardig, Theo! Vertel maandag maar aan je baas bij Tellsell dat het niet gelukt is...
Reactie door ikbenik op 12-08-2012 14:28
Quote: emcede schreef op zondag 12 aug 2012, 14:07: Quote: stilleslaper schreef op zondag 12 aug 2012, 10:22: Hoi met Theo , Ik moet zeggen dat ik de eerste nacht ook aanpassingsproblemen had met de ZQuiet maar nu , 4 nachten later merk ik nauwelijks dat ik hem nog in heb . Mijn vrouw is na een jarenlange martelgang met bijbehorende oordopjes laaiend enthousiast . Dus , mij bevalt dit product heel goed .einde Quote Yeah right, Theo heeft welgeteld 1 reactie op dit forum, en dat is direct een lofzang op een product waar diverse mensen grote klachten/bezwaren tegen hebben. Niet erg geloofwaardig, Theo! Vertel maandag maar aan je baas bij Tellsell dat het niet gelukt is...einde Quote Valt inderdaad niet op.
Reactie door stilleslaper op 12-08-2012 16:25
Hoi Emcede , ten eerste , ik ben zelfstandig timmerman dus ik werk voor niemand dan mijzelf . Ik was best wel sceptisch na de eerste nacht , maar ik moet wel door de zure appel heenbijten alleen al voor mijn vrouw . Zij heeft echt afgezien de afgelopen jaren (hoelang weet ik al niet meer) en ik ben geen watje dus ik ga niet na 2 nachten liggen te zeuren dat het niks is met dit apparaat . Een beetje zelfopoffering hoort hier ook bij . Bij deze . Geef hier maar zelf jullie eigen invulling aan , dat is jullie goed recht , maar zo denk ik erover . Groetjes Theo Quote: emcede schreef op zondag 12 aug 2012, 14:07: Quote: stilleslaper schreef op zondag 12 aug 2012, 10:22: Hoi met Theo , Ik moet zeggen dat ik de eerste nacht ook aanpassingsproblemen had met de ZQuiet maar nu , 4 nachten later merk ik nauwelijks dat ik hem nog in heb . Mijn vrouw is na een jarenlange martelgang met bijbehorende oordopjes laaiend enthousiast . Dus , mij bevalt dit product heel goed .einde Quote Yeah right, Theo heeft welgeteld 1 reactie op dit forum, en dat is direct een lofzang op een product waar diverse mensen grote klachten/bezwaren tegen hebben. Niet erg geloofwaardig, Theo! Vertel maandag maar aan je baas bij Tellsell dat het niet gelukt is...einde Quote
Reactie door kamphuysen op 13-08-2012 14:08
Als het niet is wat U ervan heeft verwacht dan kunt U maar 1 ding doen, het app. op E bay zetten proberen Uw geld terug te krijgen en de woorden gebruiken die ook de verkoop organisatie gebruikt U liegt dan niet maar aapt gewoon de fabrikant na. ls er een koper fijn voor u en misschien past de kaakbeugel daar dan wel?
Reactie door nienormaalnie op 21-08-2012 12:52
Ik heb me speciaal geregistreerd om over dit product iets te zeggen.. M'n pa snurk heel hard en wou zo'n ding proberen... hij kon hem uiteindelijke helemaal niet in z'n mond houden... Heb ik voor de grap zelf dat ding ingedaan en ben ermee gaan slapen.. Ik heb nog nooit gesnurkt!! maar met dit apparaat wél!! en ik kreeg tevens pijn aan mijn achterste kiezen. Maar het ergste is gewoon dat me pa het niet eens voor elkaar krijgt om hem in te houden. Hij heeft een kunstgebid en doet deze 's nachts uit. Zo blijft de Zquiet niet goed zitten. Laat hij z'n tanden in dan stikt ie bijna met de Zquiet erbij (zo ervaart hij het dan). Ik raad dit iedereen af.. het is bijna een "don't try this at home"
Reactie door r8cornelis op 21-08-2012 23:35
ik heb apparaat opgestuurd maar kreeg het weer terug. dus nog meer kosten.ik had het gekocht bij TEK Distribution. Via internet. Ik wil het graag opsturen naar kassa dan kunnen ze andere mensen ervoor waarschuwen. Oplichters zijn het.
Reactie door r8cornelis op 21-08-2012 23:46
Heb het gekocht via TV Winkel Nederland.
Reactie door zoekster op 22-08-2012 00:02
Quote: r8cornelis schreef op dinsdag 21 aug 2012, 23:35: ik heb apparaat opgestuurd maar kreeg het weer terug..einde Quote Aha, het verbaasde me al dat ze het terugnamen, want het is een hygiene product en dat wordt niet retour genomen, zeker niet zodra het uit een gesealde verpakking is. Weet u, het is niet echt oplichting, het is zoals veel producten van TV winkel, troep. De pillen en apparaten, sieraden en nog veel meer van dat spul is van lage kwaliteit. Maar in dit geval is het wel een artikel met risico's, want zoals ik al in mijn eerdere post schreef, houden sommige mensen blijvende pijnklachten over aan dit product. Geen gek idee om het naar Kassa op te sturen, misschien willen zij er eens aandacht aan besteden en mensen waarschuwen dat dit apparaat niet de manier is om van het snurken af te komen. Ook al zal een enkeling er wel baat bij hebben,omdat het nu net toevallig om diens gebit past.
Reactie door m.pipa op 07-01-2013 13:21
Ik vind dit dus een heel goed product. Voor de prijs van amper 39€, kan je toch niet verwachten, dat je een perfect passend mondstuk hebt? Mijn man snurkt vreselijk, en een mondstuk, gemaakt bij de tandarts, kostte meer dan 1000€, zonder terug betaling van het ziekenfonds! Met dit mondstuk, snurkt hij amper, en voor een fractie van de prijs! In het begin had hij wel wat last, maar dat nam na enkele dagen wel af. Hij zegt nu zelf dat hij beter slaapt, ook al moet ik de nacht doen, met dit mondstuk!
Reactie door gigakei op 08-04-2013 12:06
Ik sluit mij aan bij Theo, Ik gebruik de Zquiet nu al geruime tijd en het was zeker in het begin erg wennen. Ik heb ook wel wat last van mijn kaak gehad maar dat is na een tijdje niet meer het geval. Mijn vrouw kan nu ook rustig slapen.. groeten, Aike Quote: stilleslaper schreef op zondag 12 aug 2012, 16:25: Hoi Emcede , ten eerste , ik ben zelfstandig timmerman dus ik werk voor niemand dan mijzelf . Ik was best wel sceptisch na de eerste nacht , maar ik moet wel door de zure appel heenbijten alleen al voor mijn vrouw . Zij heeft echt afgezien de afgelopen jaren (hoelang weet ik al niet meer) en ik ben geen watje dus ik ga niet na 2 nachten liggen te zeuren dat het niks is met dit apparaat . Een beetje zelfopoffering hoort hier ook bij . Bij deze . Geef hier maar zelf jullie eigen invulling aan , dat is jullie goed recht , maar zo denk ik erover . Groetjes Theo Quote: emcede schreef op zondag 12 aug 2012, 14:07: Quote: stilleslaper schreef op zondag 12 aug 2012, 10:22: Hoi met Theo , Ik moet zeggen dat ik de eerste nacht ook aanpassingsproblemen had met de ZQuiet maar nu , 4 nachten later merk ik nauwelijks dat ik hem nog in heb . Mijn vrouw is na een jarenlange martelgang met bijbehorende oordopjes laaiend enthousiast . Dus , mij bevalt dit product heel goed .einde Quote Yeah right, Theo heeft welgeteld 1 reactie op dit forum, en dat is direct een lofzang op een product waar diverse mensen grote klachten/bezwaren tegen hebben. Niet erg geloofwaardig, Theo! Vertel maandag maar aan je baas bij Tellsell dat het niet gelukt is...einde Quote einde Quote
Reactie door leentje1973 op 27-01-2014 09:08
Hallo, Ik wou jullie even inlichten over het feit dat de ZQuiet echte rommel is, die medisch onverantwoord lijkt. En dat dit een dubieuze firma zijn. "zodra geopend is retourneren niet mogelijk": wat een onzin: je kan het product niet eens zién! Eerst gebeld, en zelfde onzin gehoord, en erna gaf men dan toch wat toe "ok, als er een productiefout is, dan mag je het ruilen maar enkel bij een fout, niet als er geen medische tegenindicaties zijn". Beste mensen, die ZQuiet IS een megische tegenindicatie op ZICHZELF. Je kaak wordt ZOdanig geforceerd dat het niet gezond KAN zijn. Ik ben URENLANG misselijk geweest, van het 10min aan te doen!!! En we zwijgen nog over de droge mond en over het feit dat elke partner het op een lopen zal zetten van een partner naast zich te hebben die er ZO debiel en idioot uitziet.... Ja, het snurken is minder, maar je kaakgewrichten gaan kapot, je bent strontmisselijk, en hebt droge mond en lijkt een debiel. Telsell en ZQuiet deugen niet met dit product en de manier van handelen. Maar dat weten ze zelf natuurlijk ook. I Ik hoop dat zij zich in de spiegel kunnen kijken, ook op het eind van de rit... Ik heb de beide exemplaren (na urenlang misselijk te zijn geweest van het forceren van mijn kaak) in stukken geknipt en weggegooid. Groeten en "slaap zacht, mensen van Telsell en ZQuiet" (jullie geweten) NIET KOPEN DUS
Reactie door maarte op 28-04-2014 12:30
ik heb de Z-Quiet afgelopen jaar gekocht. Inderdaad de eerste paar nachten even wennen, daarna was ik eraan gewend. Resultaat, niet meer snurken. Mijn vrouw kan ook weer lekker slapen. Prima product wat mij betreft, ik gebruik nog steeds de eerste, heb dus nog 1 reserve in de verpakking zitten. Voor mij is dit de oplossing tegen snurken.
Reactie door leentje1973 op 29-04-2014 11:38
Quote: maarte schreef op maandag 28 apr 2014, 12:30: ik heb de Z-Quiet afgelopen jaar gekocht. Inderdaad de eerste paar nachten even wennen, daarna was ik eraan gewend. Resultaat, niet meer snurken. Mijn vrouw kan ook weer lekker slapen. Prima product wat mij betreft, ik gebruik nog steeds de eerste, heb dus nog 1 reserve in de verpakking zitten. Voor mij is dit de oplossing tegen snurken.einde Quote Maarte, sorry, ik geloof hier niks van. Ik heb het zelf gebruikt en geen mens kan hier aan wennen. Het is voor mij zeer duidelijk dat je van Z-Quiet zelf bent. Ik hoop dat je je bonus krijgt. Het is echt een marteltuig mensen. KOOP DIT NIET.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!