Kassa

Zit u nog steeds met een woekerpolis?

Geplaatst door: renataspaar op: 25-03-2014 01:59
maandag 24 mrt 2014, 20:03 http://www.commissieisg.nl./commissie Commissie Vanaf 2008 hebben de verzekeraars, Achmea, Aegon, ASR, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden en SNS REAAL met de Stichting Verliespolis en de Stichting Woekerpolis Claim een regeling getroffen om consumenten met een beleggingsverzekering financieel te compenseren. Iedere regeling die met de afzonderlijke verzekeraar is overeengekomen, kent ook een regeling voor zogenoemde schrijnende gevallen. Daarbij gaat het om de situatie waarin de polishouder na toepassing van de algemene compensatieregeling nog steeds wordt geconfronteerd met een aanzienlijk verlies als gevolg van de specifieke productkenmerken (anders dan het normale beleggersrisico). De Commissie Individuele Schrijnende Gevallen (CISG) is opgesteld in het kader van de overeenkomsten die de Stichting Verliespolis en de Stichting Woekerpolis Claim hebben gesloten met zes verzekeraars vertegenwoordigd door het Verbond van Verzekeraars. De partijen die de CISG hebben opgericht zijn: De Stichting Verliespolis De Stichting Woekerpolis Claim De Vereniging VEB NCVB De Vereniging Eigen Huis De Vereniging Consument & Geldzaken Het Verbond van Verzekeraars De CISG heeft tot taak klachten te behandelen van polishouders over de wijze waarop hun verzekeraar in hun geval uitvoering heeft gegeven aan de regeling voor schrijnende gevallen. Jaarverslag 2013 Voor het jaarverslag van de CISG over 2013, klik hier.
Reactie door tijger1 op 25-03-2014 10:06
Maar reken u vooral niet rijk. Klik het hoofdje schrijnende gevallen aan en dan middenin de vragenlijst om te beoordelen of u dus een "schrijnend" geval bent. Klik hierhier
Reactie door gerboe op 25-03-2014 10:12
De Stichting Woekerpolisclaim kunt u vergeten. Die doet helemaal niks meer. Geen contact mee te krijgen, reageren nergens op. Laten 15000 donateurs die nog geld van hun tegoed hebben keihard in de kou staan. Houden zich niet aan afspraken met de belastingdienst, presenteren geen jaarrekeningen etc. etc. Het enig dat ze nog doen is de pot geld van donateurs leegmaken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!