Kassa

Ziggo heeft Live TV voor PC en Android teblet geblokkeerd

Geplaatst door: arjanm op: 07-05-2012 18:13
Gedurende ruim anderhalf jaar maak ik gebuik van live TV via internet van Ziggo, eerst via de PC en sinds kort via een Android Tablet. Onlangs is deze dienst door Ziggo beeindigd zonder goede verklaring terwijl streaming video wel wordt aangeboden aan klanten met een iPad van Apple. Volgens mij doet Ziggo mee aan smerige monopolie praktijken van Apple door live TV exclusief voor iPad te maken en PC & Android te blokkeren.
Reactie door katjaboelie op 07-05-2012 20:48
Ik ben het hier roerend mee eens, en met mij nog tienduizenden gebruikers denk ik. Check maar eens de chat op wezelkrozum. Deze had een mooie app ontwikkeld voor het bekijken van streams op android. Voorwaarde voor het bekijken was overigens dat je en tv en internet abo van ziggo hebt. Nu heeft ziggo plotsklaps alle streams behalve die voor apple geblokkeert. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat je gedwongen wordt tot appel producten. Ziggo slaat hier de plank volledig mis. Overigens ik heb en tv en internet en telefoon bij ziggo Nog wel...
Reactie door zomerkoninkje op 08-05-2012 03:22
Wist niet dat ZIGGO zich hier mee bezig hield: live televisie via internet! Nieuw voor mij. Of ZIGGO dan zich conformeert en naar de pijpen van Apple danst in casu iPad? Lukt het nog wel via de PC/laptop live televisie te ontvangen?
Reactie door tdehond op 08-05-2012 07:32
Ziggo is gestopt met live TV via internet, welke invloed heeft dat op Cinema TV Live? Vele TV zenders kunnen niet meer worden bekeken via Cinema TV Live voor je computer. Een voordeel is dat je nu wel gemakkelijk TV kunt kijken via CinemaApp op je tablet of smartphone. bron: klik hier Ik denk dat u in eerste instantie bij Apple moet zijn als u het gevoel heeft dat Ziggo in opdracht van Apple Cinema tv live blokkeert.klik hier
Reactie door jorisw op 08-05-2012 09:27
Ik denk dat het niks met het niet bestaande monopolie van Apple heeft te maken, maar domweg met de supportmogelijkheden. Je kunt natuurlijk vanaf het begin alles op alle mogelijke platformen willen ondersteunen, maar het is slimmer om te beginnen met het meest gebruikte platform en als dat allemaal soepel draait de diensten uit te breiden naar andere platformen.
Reactie door tot15karakters op 08-05-2012 15:52
Meest gebruikte? Ik heb wel meerdere Tablets en Smart phones dus Android of Ubuntu draaien en geen enkele dure Apple. Apple is een groot merk maar Windows en Android zijn groter en groeien sneller door lagere kosten. Zo zullen de aandeelhouders niet blij zijn want die willen geen klanten die gaan opzeggen voor deze dienst. Ik vermoed dat Apple Ziggo misbruikt om een monopoly te krijgen zoals Windows dat ooit ook probeerde. Door naar Alex te mailen , te vinden op dit forum en dat lang voor te houden moeten ze wel in gaan zien hoeveel boze klanten er zijn. Het ondersteunen van meerdere platforms hoeft niet duurder te zijn.
Reactie door arjanm op 08-05-2012 18:49
@Jorisw. Ik heb ruim anderhalf jaar regelmatig gebruik gemaakt van de Live TV mogelijkheid via de eigen website van Ziggo en volgens mij bestond deze mogelijkheid al veel langer. Er is dus geen sprake van een nieuwe functie welke als eerste voor het Apple platform wordt uitgerold. Kort na de introductie van de Live TV via de Ziggo app voor de iPad/iPod is plotseling de stekker uit de windows-stream getrokken. Klachten bij ziggo leidt tot draaikonten met onder andere verklaringen als 'een rechtenkwestie' of 'te weinig gebruikers'. Op mijn schriftelijke vraag over de stopzetting van Live TV de kreeg ik als schriftelijke reactie dat het niet mogelijk was om mijn vraag schriftelijk te beantwoorden. Telefonisch kreeg ik geen verklaring, anders dan 'beleid van de directie'. Na lang aandringen beloofde de klantenservice medewerker mijn klacht 'te noteren voor de directie'. Een onfrisse zaak..........en ik blijf verstoken van TV op mijn PC/Tablet zonder dat er een oplossing is geboden.
Reactie door tungie16 op 11-05-2012 23:02
Hallo, Als maker van Cinema TV Live kreeg ik biets te horen. Vanuit het nieuwe op internet bleek dat de mogelijk voor live TV op de PC werd geblokkeerd in verband met rechten en te weinig gebruikers. Maar er waren zo'n 5400 kijkers per dag via Cinema TV Live al, reden genoeg om dus te blijven. Maar Ziggo besloot anders. Apple heeft gelukkig niets met deze zaak te maken. Het enige is dat Ziggo 'meegaat' met het succes van de iPad. Gr. Martijn
Reactie door ziggowebteam op 21-05-2012 12:07
Hallo forumlezers, Op dit moment zijn we nog bezig met het ontwikkelen van de optie "live tv kijken" op andere platformen dan de Ipad en Iphone. De reden dat wij de update niet voor allen platformen in een keer uitbreng is als volgt: De verschillende platformen vereisen ieder een eigen ontwikkeltraject waardoor de TV App niet voor alle platformen tegelijkertijd beschikbaar kan komen. In de nabije toekomst zal Ziggo zeer zeker ook via andere tablets TV kijken (zoals Android) mogelijk maken. Helaas kunnen wij geen datum geven wanneer dit gerealiseerd zal zijn. Met vriendelijke groet, ziggo webteam Alex
Reactie door arjanm op 21-05-2012 17:47
@ZiggoWebteam. Je stelt: "Op dit moment zijn we nog bezig met het ontwikkelen van de optie "live tv kijken" op andere platformen dan de Ipad en Iphone." Dit is een onjuiste (leugenachtige) stelling. Meer dan anderhalf jaar heb ik via de laptop gebruik gemaakt van de Live-TV functie via de eigen website van Ziggo. Sinds kort heb ik een Android Tablet en ook via deze tablet kon ik de live stream van Ziggo bekijken. Sinds kort is deze (platform-onafhankelijke) Live TV functie via de website echter beeindigd en is Live TV via internet exclusief beschikbaar voor iPad/iPhone. Ik heb geprobeerd om bij Ziggo een klacht in te dienen maar klantenservice weigerde mijn klacht in behandeling te nemen. Pas na stevig aandringen heeft de klantenservice medewerker mij beloofd om mijn klacht 'bij de directie onder de aandacht te brengen' Mijn conclusie: Ziggo bevoordeelt iPad/iPhone en is leugenachtig bij het beantwoorden van klachten. Ik heb deze klacht inmiddels gedeponeerd bij de consumenten autoriteit.
Reactie door ziggowebteam op 15-06-2012 15:44
Hallo arjanm, Hierbij extra informatie om ons standpunt extra duideiljk te maken. Waarom kan ik niet TV kijken via bijvoorbeeld mijn laptop zoals dat voorheen wel bij Ziggo mogelijk was? Op verzoek van de content leveranciers/omroepen hebben wij deze optie helaas moeten uitzetten. Om TV kijken op je laptop/computer mogelijk te maken is de eis dat de TV streams uitermate goed beveiligd worden om kopiëren of ander niet bedoeld gebruik te voorkomen. In de huidige omstandigheden konden wij dit niet garanderen. Wij zijn op dit moment bezig alle opties te onderzoeken en TV kijken op je laptop/computer wellicht weer mogelijk te maken. Op dit moment kun je alleen TV kijken op de Ipad, waarom niet op andere tablets zoals Android? Ziggo is als een van de eerste aanbieders begonnen met de mogelijkheid om TV te kijken op je Ipad. Op het moment van introductie was dit ook de grootste groep gebruikers. Onze excuses dat deze dienst op dit moment uitgeschakeld is voor de pc. Met vriendelijke groet, Ziggo webteam Simone.
Reactie door quinya op 02-08-2012 17:16
Heeft Ziggo wel door dat dit ongelijke behandeling van klanten is? Namelijk als je een I-pad heb krijg je meer uit een abonnement van Ziggo dan wanneer je een klant bent met een android tablet. Krijg ik nu korting op mijn abo? Denk het niet. Daarnaast vergeten veel mensen (meesal de mensen die een i-pad/i-phone/i-whatever hebben) dat de android markt veel groter is dan de i-pad markt. Gemiste kans dus. 1 tip voor alle bedrijven, want Ziggo staat hierin niet alleen: als je een app uitbrengt doe dat dan voor de i-pad en android tegelijk wel zo eerlijk voor iedereen.
Reactie door redacteur op 06-08-2012 12:36
Off-topic reacties en reclameuitingen zijn verwijderd. Graag weer on-topic.
Reactie door harryb op 09-08-2012 23:07
Misschien kan Ziggo eens aangeven wanneer de app voor Android beschikbaar komt. In plaats van een vaag antwoord "We werken eraan ...." Ik wil een tablet kopen met tv-kijk-mogelijkheid en eigenlijk wil ik een Android-type. Maar Ziggo lijkt dit niet echt te ondersteunen. Dus ik ben benieuwd naar het tijdschema.
Reactie door hereistom op 09-08-2012 23:56
Tja dat gaat voorlopig nog niet lukken want Android is nog veelste onstabiel, dus als je zo graag TV wilt kijken zul je toch een iPad moeten kopen! ;-)
Reactie door p2r op 20-08-2012 14:06
Quote: ziggowebteam schreef op maandag 21 mei 2012, 12:07: De verschillende platformen vereisen ieder een eigen ontwikkeltraject waardoor de TV App niet voor alle platformen tegelijkertijd beschikbaar kan komen. In de nabije toekomst zal Ziggo zeer zeker ook via andere tablets TV kijken (zoals Android) mogelijk maken. Helaas kunnen wij geen datum geven wanneer dit gerealiseerd zal zijn. einde Quote Hebben blijkbaar nooit gehoord van hybrid apps. Dat zijn apps die op een platform onafhankelijke manier gemaakt zijn (html5), en per platform een klein stukje code nodig hebben. (java/c) Het grote voordeel is dat je heel snel voor een ander platform beschikbaar kan maken, en dus uiteindelijk veel goedkoper is dan een full native app. Verder is onderhoud van de app veel makkelijker, omdat grootste deel gelijk is. Bekend voorbeeld is de facebook app.
Reactie door ziggowebteam op 21-08-2012 13:13
Hallo p2r, We hebben zeker wel gehoord van hybrid apps. Echter is de DRM beveiliging van de Android app ingewikkelder dan de Apple app. De contenteigenaren eisen een bepaald beveiligings niveau. Hieraan moeten wij voldoen voordat wij de Android app uit mogen brengen. @iedereen Helaas is er nog geen exacte datum te noemen maar we zijn nog steeds druk bezig met het maken van de Android app. Met vriendelijke groet, Ziggo webteam Alex
Reactie door ooparry op 22-08-2012 06:03
Continueing story
Reactie door sliverat op 22-08-2012 11:13
Hallo Ziggo, Is er een mogelijkheid om je aan te melden voor een beta test? ik heb een Samsung Galaxy Nexus (telefoon) met een volledig kale android (4.1). binnen kort heb ik ook een archos 101 g9 turbo (tablet) met android 4.0. Met vriendelijke groet, sliverat
Reactie door ziggozuigt op 27-08-2012 14:34
Hoe zit het met Windows 8? Op 26 oktober sta ik voor de winkel om een Windows 8 Tablet, de Windows Surface, te kopen. Komt er een app voor Windows 8? Want ik haat apple, nog net iets meer dan dat ik ziggo op dit moment haat.
Reactie door twistit op 27-08-2012 17:40
Dat het ingewikkeld is snap ik, maar dat is onderhand geen excuus meer. Jullie hebben onderhand zeeën van tijd gehad en een beetje programmeur had hier al allang applicaties kunnen hebben voor Windows en Android.. Doet mij toch voorkomen dat jullie focus absoluut niet bij het ontwikkelen van applicaties voor deze platformen is en het gewoon een tijdelijk lokkertje was om meer mensen binnen te krijgen. Als het zo is dat er daadwerkelijk al die tijd gewerkt werd aan deze applicaties, wordt het tijd dat er een externe partij ingeschakeld wordt die wel weet waar ze mee bezig zijn.
Reactie door hereistom op 27-08-2012 18:32
Tja 65% van de tablet markt is in handen van de iPad met iOS, dus logisch dat Ziggo deze ondersteund i.p.v. van de minderheid van de tablets die allemaal niet zo goed werken ;-)
Reactie door twistit op 27-08-2012 19:25
Quote: hereistom schreef op maandag 27 aug 2012, 18:32: Tja 65% van de tablet markt is in handen van de iPad met iOS, dus logisch dat Ziggo deze ondersteund i.p.v. van de minderheid van de tablets die allemaal niet zo goed werken ;-) einde Quote Allemaal niet zo goed werken vind erg ver door getrokken, maar vind daarnaast ook wel dat je van een intertoys tablet geen iPad performance mag verwachten. Als je een fatsoenlijke Android tablet aanschaft is er niets mis mee. Grootste probleem is dat men eerst een goedkope Android tablet aanschaft van een B merk en hierna gaan zeuren dat deze niet geweldig zijn. Maar dan nog vind ik jouw opmerking erg cru, omdat er 68% een iPad gebruikt hoeft de 32% niet meer ondersteund te worden. Dit terwijl bij het aansluiten van het abonnement tv kijken via deze tablets wel degelijk mogelijk was. (En daarbij goed werkte) Maar let op mijn bericht dat ik ook mik op Windows? Volgens mij heeft Windows nog steeds de overhand in de laptop/desktop markt (75%). Zullen we de ondersteuning voor Apple daar maar volledig laten vallen? (Toe gegeven dat ondersteuning voor Apple over het algemeen sowieso al aan de magere kant is vanuit software leveranciers)
Reactie door hereistom op 27-08-2012 20:24
Windows versus Apple OSX is inmiddels 50:50 dus Windows verliest snel terrein. Maar goed daar gaat het hier niet om maar om de tablets, iOS is 65% en Android 25%. En ik zeg niet dat de andere besturingssystemen niet ondersteund moeten worden, maar dat het logisch is dat de meeste ontwikkelaars zich op de grootste markt storten ;-)
Reactie door twistit op 27-08-2012 23:06
Quote: hereistom schreef op maandag 27 aug 2012, 20:24: Windows versus Apple OSX is inmiddels 50:50 dus Windows verliest snel terrein. Maar goed daar gaat het hier niet om maar om de tablets, iOS is 65% en Android 25%. En ik zeg niet dat de andere besturingssystemen niet ondersteund moeten worden, maar dat het logisch is dat de meeste ontwikkelaars zich op de grootste markt storten ;-) einde Quote Dan snap ik je punt niet precies, aangezien de iPad al tijden een werkende app heeft.. En jouw argumenten niets met het feit te maken hebben dat ze in die tijd daar opvolgend niet allang app's voor android en windows hadden kunnen uitbrengen ;-) 8+ maanden voor een app die alleen maar drm streams hoeft te kunnen weergeven?
Reactie door borgershj op 29-08-2012 21:16
Ik wil vooral ook graag op de windows labtop tv kijken met een draadloze verbinding. Ik dacht toch echt dat de laptop markt gedomineerd wordt door windows. Met even googlen blijkt de concurrent dit inmiddels aan te bieden, zonder meerkosten. Overigens ook op android. Ik denk maar eens te gaan overstappen, want als ik dit zo lees lijkt er weinig hoop vanuit ziggo!
Reactie door wimpernl op 12-09-2012 09:58
Van het weekend een mooie folder van Ziggo gehad: Bij alles-in-1 heb je overal in huis live tv op je tablet of smartphone (gewoon op je ipad, iphone of android). Het enige wat ik live krijg is de televisiegids... Bij navraag bij de klantenservice zag deze meneer een update van het bericht waarin stond dat vanwege beveiliging alleen de apple-apparaten werken en niet de android versies. Toen ik hem melde dat dit al vanaf mei bekend was gaf hij aan dat de folder van Ziggo was en niet van hem (Ziggo-klantenservice)??? Verder mocht ik niets meer zeggen en moest ik naar hem luisteren. Hij wilde ook zijn naam niet geven.... Wel direct een klacht ingediend bij een andere medewerker en via de website. Ben benieuwd of ik daar nog iets van hoor. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze een nieuwe update hebben gehad en helemaal niet meer op klanten reageren.
Reactie door m-skuh21 op 12-09-2012 21:20
Ik ben het roerend eens met wimpernl Langs de snelwegen staan gigantische billboards met 'Nu live tv op je smartphone of tablet' of krijg je zo'n leuke folder thuis waar nota bene in staat dat het ook mogelijk is op de Android tablets en toestellen... Nou naar mijn weten krijg ik toch echt alleen nog maar die tv gids voor mijn neus als ik de app open, en er is ook geen update beschikbaar. Zoek je op de site van Ziggo, zie je het pas staan dat Android medio september komt met de app voor tv te kijken als je een alles in 1 pakket wil bestellen, je moet dan wel eerst helemaal naar beneden scrollen omdat bij de uitleg **** staan wat later dus blijkt omdat android nog niks ondersteund... Ook ik heb Ziggo gebeld en deze konden mij geen goed antwoord geven. Als er op 30 september nog geen update is geweest ga ik heel vlug naar een andere aanbiedertoe die me wel kan bieden wat ik wil, en met mij nog vele andere Android gebruikers!
Reactie door vaag op 26-09-2012 19:06
Goedendag mensen ik heb geen Ziggo maar ik heb wel Windows en op aps af te spelen gebruik ik Bluestacks misschien werkt de ziggo ap hierin ook wel. Just try it zal ik zeggen! ~ Je bent product van de maatschappij, van jongs af aan wordt je geleefd denk voor je eigen mensen je bent tenslotte ook alleen geboren en niet om achter het alfa mannetje in een kudde te rennen. Met andere woorden doorbreek deze nieuwe wereld orde en laat alle grote corporaties stikken! Ik poep op apple, microsoft, samsung, etc, etc, etc. Voorbeeldje he wie kijkt er allemaal tv en betaalt er voor, juist iedereen... Weet je wel hoeveel miljoenen een tv zender alleen verdient met de reclame blokken?? F*ck hun en ga naar de free 2 air zenders kijken. (NL 1, 2, 3.) en daarnaast zijn er meer dan genoeg online radiostations // ik verveel mij nooit met mijn internet abonnementje. Als iedereen dit zou doen zou er geen commerciele tv zijn...
Reactie door pj.de.bruin op 27-09-2012 15:18
De Android app 'Ziggo TV', voor live TV kijken, is gisteren verschenen ! Werkt uiteraard alleen voor klanten met Ziggo Internet én TV, of alles-in-1. En dan nog niet bij iedereen.Ziggo TV
Reactie door skylight op 10-10-2012 20:53
@pj.de.bruin... Lijkt me logisch dat je internet én tv moet hebben van ziggo om die te bekijken. anders gaat nog de halve wereld met deze app tv kijken zonder te betalen. Ennaar allemaal: De een heeft Apple, de andere Android, de andere windows 7 de volgende windows 8. als Ziggo nu direct bij het uitkomen van een nieuwe soort een app klaar moet hebben wordt het abonement hiervoor niet meer te betalen en dan is het ook niet goed. Ik wil ook een hele hoop, maar het EISEN van een product waar NIETS meer betaald wordt gaat er bij mij ook niet in. als er iemand een laptop koopt en die zegt "ik moet er een tas bij krijgen" dan ga ik ook niet akkoord. Die tas kost geld. En krijgt ie m bij de concurrent er wel bij dan gaat ie daar ook de rest maar halen. WEES EENS TEVREDEN OF ZOEK EEN ANDERE LEVERANCIER ALS JE NIET KRIJGT WAT JE WILT
Reactie door wimpernl op 10-10-2012 21:21
@SKYLIGHT Lekkere simpele opmerkingen: - PJ de Bruin geeft alleen aan dat je Ziggo moet hebben. Hij klaagt daar niet over. - Ik geef aan dat jij zegt dat je een tas levert bij een laptop, dat je hem ook moet leveren! Verder veel succes met laptopwinkeltje, ik ga wel naar je concurrent waar ik die tas erbij krijg!
Reactie door skylight op 10-10-2012 21:36
Ja lekkere simpele opmerkingen. Ben ik het mee eens. En die laptoptas, als je 'm erbij krijgt oke... maar als je m erbij eist (wat veel mensen doen) dan krijgen ze m niet. Is geen kwestie van geld, maar principe. Laptop tas van € 11,- is makkelijk weggeven. Het is de laatste jaren zo dat de consument de prijs en de inhoud van een pakket gaat bepalen en dat er maar verwacht wordt dat het dan ook daadwerkelijk zo geleverd zal worden. Zo niet dan deugt de leverancier niet. In dit geval ook. Ziggo levert diensten als TV en Internet. Als bijkomend product TV op je tablet (in dit geval alleen de ipad in het begin). Vervolgens wordt er gemeld dat dit niet goed is want er is ook meer dan iPad. Vervolgens wordt er gemeld door Zigo dat eraan gewerkt wordt en dan moeten zij ineens komen met een datum wanneer het uitkomt ??? Nou we hebben het gezien. Het komt uit als het klaar is.
Reactie door rjbmeertens op 12-11-2012 11:07
Nu wordt Ziggo gemeen aangekeken. Is het niet zo dat op Android tablets veel malware voorkomt? En dat misschien de software fabrikant Google Inc. strengere regels toepast? Denk daar eens over na. Apple heeft met de iPad 2, 3 en 4 en iPad mini de tablet markt in handen. Daar zet Ziggo als eerste met hun Live TV en streaming de stap om totaal aanbod van televisie op alle devices aan te bieden. Laten we afwachten wat Ziggo doet binnekort. Alles kan veranderen!
Reactie door sweeterlake op 12-11-2012 11:53
Quote: rjbmeertens schreef op maandag 12 nov 2012, 11:07: Nu wordt Ziggo gemeen aangekeken. Is het niet zo dat op Android tablets veel malware voorkomt? En dat misschien de software fabrikant Google Inc. strengere regels toepast? Denk daar eens over na. Apple heeft met de iPad 2, 3 en 4 en iPad mini de tablet markt in handen. Daar zet Ziggo als eerste met hun Live TV en streaming de stap om totaal aanbod van televisie op alle devices aan te bieden. Laten we afwachten wat Ziggo doet binnekort. Alles kan veranderen! einde Quote Volkomen beamen!
Reactie door alexishoop op 17-11-2012 21:27
niet alleen ziggo heeft dus grote problemen met tablet ondersteuning ook de KPN groep met o.a telfort en reggefiber hebben grote problemen met android. maar ik begrijp het verhaal niet, uitzendinggemist werkt perfect op de meeste gingerbread toestellen en dat verhaal met DRM is al vanaf android 3 opgelost. cinematvlive is een OTT dienstverlener, waarom zou ziggo dat willen blokkeren? kennelijk maakt deze software gebruik van de livestreams die werden aangeboden via internet, maar zo vreemd is dat toch niet, in het begin kon je ze zelfs netjes toevoegen aan XBMC. dat is ook puur waar de schoen wringt, providers wil bepalen hoe de consument mag kijken en via welke apps, dan kunnen ze ons nog meer volgen en nog meer verdienen aan extra reclame en diensten. het zijn dus niet de programmamakers, maar de providers die willens & wetens de rechten inperken. het liefst zien de providers dat alle klanten gebruik maken van apple, dan hoeven ze maar 1 ecosysteem te onderhouden, daarom hebben ze ook te stap naar smartTV nog niet gezet, ze wachten rustig af totdat apple Tv is ingeburgerd, dus er is wel degelijk sprake van een kartelvorming hier. ik vind dat het tijd worden dat kassa hier eens aandacht aan besteed.
Reactie door lanser50 op 12-12-2012 12:57
Er zijn gewoon veel te veel versies van Android , en Android is niet stabiel ! Heb ook een Android tablet maar na een jaar werkt de helft van de APP's niet meer . Het heeft niks met Ziggo en Apple te maken , Android is gewoon niet goed , begonnen Nogmaals veel te veel versies en is Chaos , op de appmarket staat er ook vaak niet bij , Voor welke versie Android de App geschikt is , Maar dat is typisch Nederlands , voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten . Een Apple Ipad is wel duur , maar dan weet je wel wat je hebt . En heb mijn Android tablet , proberen te verkopen , maar geen hond wil het hebben . Terwijl je voor een Ipad 1 nog goed geld vangt tweedehands dat zeg ook al heel wat .
Reactie door festinger op 21-01-2013 02:59
Quote: ziggowebteam schreef op maandag 21 mei 2012, 12:07: Hallo forumlezers, Op dit moment zijn we nog bezig met het ontwikkelen van de optie "live tv kijken" op andere platformen dan de Ipad en Iphone. De reden dat wij de update niet voor allen platformen in een keer uitbreng is als volgt: De verschillende platformen vereisen ieder een eigen ontwikkeltraject waardoor de TV App niet voor alle platformen tegelijkertijd beschikbaar kan komen. In de nabije toekomst zal Ziggo zeer zeker ook via andere tablets TV kijken (zoals Android) mogelijk maken. Helaas kunnen wij geen datum geven wanneer dit gerealiseerd zal zijn. Met vriendelijke groet, ziggo webteam Alex einde Quote Wat ziggo webteam hier zegt,als het al origineel is, Sorry u moet wachten tenzij u via ons abonnement en betalen kiest. Dan ineens is uw probleem weg en opgelost. De reden gegeven is totale onzin.
Reactie door jaapkappers op 19-02-2013 13:34
Quote: ziggowebteam schreef op vrijdag 15 jun 2012, 15:44: Hallo arjanm, Hierbij extra informatie om ons standpunt extra duideiljk te maken. Waarom kan ik niet TV kijken via bijvoorbeeld mijn laptop zoals dat voorheen wel bij Ziggo mogelijk was? Op verzoek van de content leveranciers/omroepen hebben wij deze optie helaas moeten uitzetten. Om TV kijken op je laptop/computer mogelijk te maken is de eis dat de TV streams uitermate goed beveiligd worden om kopiëren of ander niet bedoeld gebruik te voorkomen. In de huidige omstandigheden konden wij dit niet garanderen. Wij zijn op dit moment bezig alle opties te onderzoeken en TV kijken op je laptop/computer wellicht weer mogelijk te maken. Op dit moment kun je alleen TV kijken op de Ipad, waarom niet op andere tablets zoals Android? Ziggo is als een van de eerste aanbieders begonnen met de mogelijkheid om TV te kijken op je Ipad. Op het moment van introductie was dit ook de grootste groep gebruikers. Onze excuses dat deze dienst op dit moment uitgeschakeld is voor de pc. Met vriendelijke groet, Ziggo webteam Simone. einde Quote Ja, ergens snap ik het ook wel.. de omroepen verdienen geld door kijkcijfers.. als mensen op hun computer tv gaan kijken dan kijkt straks niemand nog televisie.. aangezien meer mensen een computer hebben dan een tablet of smartphone... als ik het zo lees lijkt het erop dat de omroepen van de pc kijkers geen kijkcijfers kunnen zien...
Reactie door alexishoop op 25-02-2013 06:04
kijkcijfers via web & apps worden ook bijgehouden via SKO kijkonderzoek.nl, het probleem is dat internet provider ook TV provider willen spelen maar nog niet genoeg investeren in kennis, ze outsourcen alles aan middleware bedrijven en die werken per opdracht dus is het nogal duur om een goed produkt te leveren. ik krijg sterk de indruk dat men het een beetje heeft onderschat, providers konden met internet gemakkelijk diensten verkopen waar ze thuis in zijn, nu moeten ze opeens met tig verschillende fabrikanten het "alles in 1" pakket maken in een landschap dat jaarlijks weer kan veranderen en dat lukt ze gewoon niet.
Reactie door waaromniet op 08-05-2013 22:24
Ziggo, ziggo, hoe makkelijk is het niet om te ankeren met Apple. We zijn nu al weer wat maandjes verder en er is niks terechtgekomen van eerdere – vage – beloftes. Vooralsnog, erg voorspellend en helemaal passend met het imago wat jullie in stand houden. Waardeloze service en slinks geld verdienen! Waaromniet ;)
Reactie door otto65 op 30-01-2014 16:47
Heb je niet toevallig je tablet geüpdate?
Reactie door kanetje op 12-02-2014 10:12
Is het bij ziggo ook zo dat je de internet tv alleen thuis bij je modem kan gebruiken? Dat vind ik niet zo handig.
Reactie door wolfenjong op 12-02-2014 12:09
Hallo kanetje Inderdaad is ontvangst alleen mogelijk via het Ziggo modem bij u thuis, maar via een losse aangesloten draadloze (wifi) router kan je de afstand van ontvangst wel nog verruimen. Succes er mee.
Reactie door estervw op 25-06-2014 11:01
nog even wachten met overstappen dus...
Reactie door lindak op 22-09-2014 16:27
wel voor apple en niet voor android?, ik haat apple
Reactie door 1953 op 23-09-2014 01:26
Het leeft nog steeds, met tussenpozen, dit item na meer dan twee jaar terug werd gestart.
Reactie door lisa1984 op 25-09-2014 13:14
Quote: hereistom schreef op donderdag 9 aug 2012, 23:56: Tja dat gaat voorlopig nog niet lukken want Android is nog veelste onstabiel, dus als je zo graag TV wilt kijken zul je toch een iPad moeten kopen! ;-) einde Quote iPad kopen?, bah weer zo'n Apple fan. Mooi he die iPhone 6, dat kromme model? Mijn Android doet het prima hoor icm met upc.
Reactie door pieterwolters op 25-09-2014 21:29
Quote: lisa1984 schreef op donderdag 25 sep 2014, 13:14: Quote: hereistom schreef op donderdag 9 aug 2012, 23:56: Tja dat gaat voorlopig nog niet lukken want Android is nog veelste onstabiel, dus als je zo graag TV wilt kijken zul je toch een iPad moeten kopen! ;-) einde Quote iPad kopen?, bah weer zo'n Apple fan. Mooi he die iPhone 6, dat kromme model? Mijn Android doet het prima hoor icm met upc.einde Quote Weer zo iemand die denkt dat als je 10000x dezelfde foto laat zien denkt dat het 10000x fout is gegaan.... Sommige mensen laten zich zo makkelijk beïnvloeden door de media. En vooral grappig dat veel van die mensen ook nog eens zeggen dat ze zich niet laten beïnvloeden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!