Kassa

Youfone klachten? Samen naar Rotterdam met camera

Geplaatst door: ron777 op: 12-07-2014 13:10
Youfone lost klachten niet op, mensen er wordt een gezamenlijke actie opgezet om met camera naar Youfone te gaan in Rotterdam! Mail naar youfoneklachtencollectief@gmail.com We kunnen eventueel tevens gezamenlijk procederen zodat de kosten zeer laag uitvallen. Steeds weer blijkt dat mensen niet te verklaren hoge rekeningen krijgen van Youfone, dit blijkt al jaren uit de signalen op Internet maar ook uit deze uitzending van Tros Radar. http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/17-09-2012/youfone/ Slaapt de toezichthouder? Waarom melden we onze klachten bij de consumentenbond. Op klacht.nl zet Youfone klachten gewoon weg als ''opgelost'' in tegenstelling tot deze website kun je daar niks aan doen. Het webcare team van Youfone is zeer actief om positieve recensies online te posten!
Reactie door tijger1 op 12-07-2014 16:59
Al eens aan de geschillencommissie gedacht?
Reactie door ron777 op 12-07-2014 17:14
Alle documentatie/emails etc opzoeken kost een dag werk.. Indien mensen de krachten bundelen krijgen we meer voor elkaar. Thanks voor de tip in ieder geval.
Reactie door hermanss op 12-07-2014 22:55
Beste mensen een telecom provider mag toch wettelijk zomaar niet aan rommelen met bel minuten en internet verbruik? Als daar wettelijk niks voor geregeld is dan sluit ik nooit meer een abo af nadat mijn huidige abo is afgelopen.Overigens heb ik geen problemen maar ik zit bij T mobile,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!