Kassa

Wie of wat is Foodwatch

Geplaatst door: gavdwilt op: 15-08-2013 13:23
Ik kom en aertikel op de site van Kassa tegen van "Foodwatch". Ik ben redelijk algemeen ontwikkeld, maar heb van deze organisatie nog nooit gehoord. Hoe checked Kassa de etrowaarhed van dergeljke organsates? Met vrendeljke groeten, Gerrt
Reactie door tijger1 op 15-08-2013 14:02
U kunt, als u dat wilt, op internet alles over Foodwatch lezen. En waarom zou Kassa die organisatie moeten checken? Of ze dat doen, kunt u aan Kassa vragen door middel van de link links onderaan.
Reactie door erikwagenaar op 10-10-2013 15:03
Vraag me af of ze commerciele belangen hebben?
Reactie door tijger1 op 10-10-2013 15:41
Quote: erikwagenaar schreef op donderdag 10 okt 2013, 15:03: Vraag me af of ze commerciele belangen hebben?einde Quote Vraag het ze eens.
Reactie door pieterwolters op 10-10-2013 21:19
De keren dat ik van Foodwatch heb gehoord vond ik dat ze een erge grote broek aantrokken. Pas was er nog iets bij Albert Heijn waarvan ze eisten dat AH met een bepaald product zou stoppen. Ze waren verontwaardigd dat AH dat niet deed. Volgens mij snap je dan niet goed hoe de wereld in elkaar steekt.
Reactie door wendy-claire op 11-10-2013 02:15
Van o.a. de Plofkip, gesjoemel met het voedsel aan de kaak stellen, dus het onderste bovenwater halen. Ook van o.a. de gouden windei 2013: Natrena Stevia! FoodwatchFoodwatch
Reactie door ankelenssen op 04-02-2014 15:28
Foodwatch is supergoed bezig, de naam zegt al genoeg FOODWATCH deze mensen hebben geen commerciële belangen, uitsluitend in goede en gezonde voeding zonder geknoei en gesjoemel van ingrediënten. Zij houden de etiketering in de gaten, u wilt toch waar voor uw geld. Ik ben al vanaf het begin van de organisatie lid en steun dan ook met een eigen bijdrage, Foodwatch heeft het niet nodig om gecontroleerd te worden, laat de controle maar over aan Foodwatch, ik ben er blij mee. Al die rommel wat men in onze voeding stopt, en de winkelier doet hier aan mee om zoveel mogelijk te kunnen verkopen, want vele toevoegingen zijn ook verslavend werkend dus meer kopen en meer omzet voor de winkelier en wat dacht u van de Gezondheids instanties die profiteren ook mee aan deze praktijken, anders draaien die niet, huisartsen zijn goed druk bezet, apothekers gaat het voor de wind, ziekenhuizen vol enz. Allemaal door Verkeerde Voeding, want het leven bestaat uit Voeding doe het dan goed, leef wat langer en gezonder zonder kwalen. Want ziektes komen van verkeerde voeding, er wordt ons zoveel troep voorgeschoteld dat we door de bomen het bos niet meer zien. Foodwatch ga zo door.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!