Kassa

Wellnessboot in Mill geen duidelijkheid (List en bedrog )

Geplaatst door: josr1963 op: 16-06-2011 17:35
Mijn vrouw en ik hadden in onze ogen een hele leuk weekend uitgezocht. Fitnes en een wellnessboot met alles er op en er aan. Op you tube de filmpjes gekeken en het zag er allemaal prachtig uit.( Hier zwemmen en lopen de personen ook in badkleding). Daar aangekomen was de parkeerplaats een bouwput maar daar kwamen wij dan ook niet voor. Het hotel in en daar kwam de eerste tegenvaller (De Fitnes was gesloten) Geen probleem het is vakantie en we maken er iets moois van.( de 2e dag was deze wel open). Na betaald te hebben kregen wij echter ook te horen dat badkleding niet gedragen mocht worden. Hoe ik ook uitlegden dat dit mij te ver gaat het was pikken of stikken dit hadden wij van te voren ook kunnen bedenken want dit was overal zo. (Mooi niet dus). Overal waar wij tot nu toe kwamen is juist badkleding verplicht. Wij kozen er voor om eerst even in het restaurant iets te gaan drinken en te overleggen wat we gaan doen Stop dat kan zo maar niet (Badkleding mag hier wel echter moet er wel een badjas overheen). Vergeten ze te vertellen dat dit ook € 15.00 per persoon kost stond ook ergens op de site en dat hadden we maar moeten lezen. Ik heb echt problemen om in mijn adam kostuum rond te lopen dit hebben wij ook meerdere keren aan gegeven. Blijven had geen zin ook de dag daarop zouden wij in de bloten kont rond moeten lopen. Een walhalla voor iedereen die naar naakte spelende kinderen wil kijken maar niet voor mij. Om een lang verhaal kort te maken. Al met al was het een grote teleurstelling. We zijn ons geld gewoon kwijt en moesten ook nog € 30.00 betalen voor de badjassen. Onze klacht werd door [edit - redactie: de manager afgedaan als geen geldige klacht dus zijn wij gewoon ons geld kwijt. Ze moesten zich daar gewoon kapot schamen dat ze een vakantie van mensen zo kunnen vergallen en niet fatsoenlijk vermelden dat nudisme verplicht is om zo meer geld binnen te halen.
Reactie door empyria op 16-06-2011 18:19
Van de website geplukt: Badkleding-mag-dag Brengt u liever in badkleding een bezoek aan de Wellnessboot, kom dan naar één van onze badkleding-mag-dagen! Iedere dinsdag vindt er een badkleding-mag-dag plaats. Gedurendedeze dag is het de bezoeker toegestaan zowel met als zonder badkleding gebruik te maken van de faciliteiten. Ook voor de bezoeker in badkleding is het verplicht een witte badjas te dragen in het restaurant, de rustruimtes, op het zonnedek en op de terrassen. Deze zijn op de Wellnessboot te huur. Op badkledingdag is het niet toegestaan een gekleurde badjas te dragen. Mits u uw badkleding uitdoet voor u gebruikt maakt van het meubilair. Dit i.v.m. afgeven van natte badkleding op de meubels. N.B. Op andere sauna dagen kunt u gewoon een gekleurde badjas dragen. Let op: Op badkleding-mag-dagen zijn lange zwembroeken niet toegestaan. Alleen strakke/aansluitende shorts zijn toegestaan.
Reactie door lexdura op 16-06-2011 20:32
Op de website staat ook nog eens duidelijk dat er tijdelijk gebruikt gemaakt moet worden van een andere parkeerplaats vanwege bouwwerkzaamheden. Op de homepage staat ook nog eens: Het dragen van badkleding is enkel toegestaan op de badkleding-mag-dagen. (Alleen op dinsdag.) Dit is in de meeste sauna- en welnessresorts overigens standaard in verband met de hygiene. Badkleding dragen zorgt voor het ophopen van zweet, groei van bacterien en het lichaam kan minder goed afkoelen, wat in een sauna geen goed idee is. Het is daarom dat je juist moet zoeken naar resorts waar je badkleding mag dragen, want zonder badkleding is de standaard. Voor meer info over welnessresorts waar badkleding de norm is, of is toegestaan, zie www.saunaenthermen.nl Daarnaast is het normaal om je eigen handdoeken, badjassen en slippers mee te nemen naar een resort. Als je dat niet wilt, of vergeten bent, kun je die dingen huren. En ja, dat kost geld. Maar dat kun je dus voorkomen. Jammer dat je je vantevoren niet beter hebt georienteerd, want alle informatie staat op de website. En daarnaast is de gang van zaken, voor zover ik kan beoordelen, overeenkomstig die bij de meeste resorts.
Reactie door josr1963 op 16-06-2011 20:34
Wat moet ik nu met zo`n standaard antwoord. Onze vakantie waar wij zo vreselijk hard aan toe waren is ronduit verpest. Wij hebben zelf ook winkels en waren na een half jaar verbouwing , verhuizing , en alle rompslomp toe aan enkele dagen rust. Wij waren geen dagje`s mensen die zomaar even aan kwamen waaien. Maak dan ook op de folders die u rond deelt bekent dat badkleding verplicht is. Maak dan ook in de mail tijdens de boeking bekent dat badkleding verplicht is. Laat de mensen niet eerst betalen, vertel het dan pas en neem een houding aan dat dit normaal is. Ja er zijn nog mensen die niet in hen bloten kont rond willen lopen. Ja er zijn nog mensen die het verschrikkelijk vinden als de kwetsbare groep en met namen kinderen in hun bloten kont rond lopen. Ja er zijn nog mensen die het erg vinden om in zo`n situatie gefilmd te worden. Tot nu toe zijn wij nog nooit een sauna tegen gekomen waar het naaktlopen wel verplicht was. Sterker nog in elke sauna waar wij zijn geweest is badkleding verplicht Een mededeling dat wij dit maar hadden moeten weten en dat het nergens anders is is vragen om. Weet u het bedrag dat wij kwijt zijn interesseert ons nog het minste dat ons weekend waar wij naar toe hebben geleefd en waar wij tot zaterdag avond tot midden in de nacht tot bijna 3 uur voor hebben door moeten werken ronduit verpest is en zij wetende dat wij gelijk hebben maar star vol blijft houden en gewoon door blijft gaan zonder iets aan te passen vind ik verschrikkelijk. Ik vind het dan ook niet meer dan hun plicht dit op de folders duidelijk te vermelden. Uit het door mij en de manneger gevoerde telefoon gesprek vandaag is gebleken dat het ze daar gewoon geen ene moer interesseert en zij alleen de opdracht heeft gekregen om zo veel mogelijk geld binnen te halen.
Reactie door stacey op 16-06-2011 20:41
Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 20:34: Wat moet ik nu met zo`n standaard antwoord. Maak dan ook op de folders die u rond deelt bekent dat badkleding verplicht is. Maak dan ook in de mail tijdens de boeking bekent dat badkleding verplicht is. einde Quote Je had mogelijkheden zat om je vooraf geheel en juist te informeren alvorens te gaan boeken................... dus probleem ligt niet bij welness folder die ze niet helemaal vol info kunnen proppen, dan wordt het een boekwerk ipv een folder......... Probleem ligt toch echt bij jou, dat je niet verder kijkt dan je neus lang is........
Reactie door josr1963 op 16-06-2011 21:09
Quote: lexdura schreef op donderdag 16 jun 2011, 20:32: Op de website staat ook nog eens duidelijk dat er tijdelijk gebruikt gemaakt moet worden van een andere parkeerplaats vanwege bouwwerkzaamheden. Op de homepage staat ook nog eens: Het dragen van badkleding is enkel toegestaan op de badkleding-mag-dagen. (Alleen op dinsdag.) Dit is in de meeste sauna- en welnessresorts overigens standaard in verband met de hygiene. Badkleding dragen zorgt voor het ophopen van zweet, groei van bacterien en het lichaam kan minder goed afkoelen, wat in een sauna geen goed idee is. Het is daarom dat je juist moet zoeken naar resorts waar je badkleding mag dragen, want zonder badkleding is de standaard. Voor meer info over welnessresorts waar badkleding de norm is, of is toegestaan, zie www.saunaenthermen.nl Daarnaast is het normaal om je eigen handdoeken, badjassen en slippers mee te nemen naar een resort. Als je dat niet wilt, of vergeten bent, kun je die dingen huren. En ja, dat kost geld. Maar dat kun je dus voorkomen. Jammer dat je je vantevoren niet beter hebt georienteerd, want alle informatie staat op de website. En daarnaast is de gang van zaken, voor zover ik kan beoordelen, overeenkomstig die bij de meeste resorts.einde Quote Ik heb dan ook niet op de home site gekeken maar tussen de vele mails door even snel op enkele live reclame beelden van youtube.( hier zie ik niets dat er op wijst dat het niet mag en loopt en zwemt iedereen keurig in badkleding of bikini ) Dat er geen zwembroek gedragen mag worden voor hygiëne is naar mijn mening onzin een zwembroek is iets anders als badkleding. De meeste bacteriën komen van plassen in het water en dat zal overal het zelfde zijn. Handdoek gebruik in de sauna verplicht is niet meer dan normaal lijkt mij. Mogelijk had ik inderdaad even bij hen naar de site kunnen gaan maar vond nadat ik de folder had doorgelezen het een prachtig idee en heb er ook mee ingestemd. Al had er alleen maar gestaan dat er ook badkleding mag dagen zijn was er bij mij direct een lampje gaan branden. De folder ziet er zo perfect uit dat ik er jaloers op word. Echter had dit in de folder gestaan was deze per direct naar de papierbak gegaan. En dat weten zij ook wel en staat het er vermoedelijk bewust niet in vermeld.
Reactie door lexdura op 16-06-2011 21:15
Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 20:34: Wij waren geen dagje`s mensen die zomaar even aan kwamen waaien. einde Quote Maar jullie hebben je wel zo gedragen, door je van te voren niet goed te orienteren. Je kunt blijkbaar wel de moeite nemen om filmpjes op youtube te bekijken, maar niet om de informatie op de website goed door te lezen. [quote: Maak dan ook op de folders die u rond deelt bekent dat badkleding verplicht is. Maak dan ook in de mail tijdens de boeking bekent dat badkleding verplicht is. Laat de mensen niet eerst betalen, vertel het dan pas en neem een houding aan dat dit normaal is. einde Quote Mijn partner en ik gaan regelmatig naar sauna's en resorts. Wij zijn er nog in geen geweest waar badkleding was toegestaan, uitgezonderd van speciale badkledingdagen. Dus ja, het is een vrij normale gang van zaken. [quote: Ja er zijn nog mensen die niet in hen bloten kont rond willen lopen. Ja er zijn nog mensen die het verschrikkelijk vinden als de kwetsbare groep en met namen kinderen in hun bloten kont rond lopen. einde Quote In de meeste resorts en sauna's zijn kinderen onder de 16 dan ook meestal niet toegestaan. Op de website van de welnessboot lees ik dat ze alleen op zondagmiddag tot 18.00 uur en onder begeleiding kinderen toestaan. Overigens als iedereen bloot rond loopt, kijk je er vanzelf niet meer naar. Als je er één keer aan gewend bent, valt het nauwelijks meer op. [quote: Ja er zijn nog mensen die het erg vinden om in zo`n situatie gefilmd te worden. einde Quote In sauna's en resorts is doorgaans het maken van foto- en videoopnamen niet toegestaan. Dus ik weet niet hoe u erbij komt dat u in gefilmd wordt. [quote: Tot nu toe zijn wij nog nooit een sauna tegen gekomen waar het naaktlopen wel verplicht was. Sterker nog in elke sauna waar wij zijn geweest is badkleding verplicht einde Quote Dan heeft u geluk gehad. Sauna's resorts waar ik doorgaans kom, zoals: Saunadrome Putten, Sauna Soesterberg, Zwaluwhoeve, Veluwse Bron en Sauna Thermen Bussloo staan badkleding niet toe. [quote: Een mededeling dat wij dit maar hadden moeten weten en dat het nergens anders is is vragen om. einde Quote U boekt zomaar iets, zonder eerst duidelijk de informatie te lezen en vindt het dan gek dat men zegt dat u het had kunnen weten? [quote: zij wetende dat wij gelijk hebben maar star vol blijft houden en gewoon door blijft gaan zonder iets aan te passen vind ik verschrikkelijk. einde Quote Hoe bedoelt u? Alle informatie staat gewoon op de website, niet eens verborgen. Gewoon heel duidelijk. Ik heb het althans zonder veel problemen gevonden. Dus waarom zouden zij weten dat u gelijk heeft? [quote: Uit het door mij en de manneger gevoerde telefoon gesprek vandaag is gebleken dat het ze daar gewoon geen ene moer interesseert en zij alleen de opdracht heeft gekregen om zo veel mogelijk geld binnen te halen. einde Quote Sorry. Maar het is gebruikelijk om zelf handdoeken, badjassen en dergelijke mee te nemen. Ben niet anders gewend. Het is niet verplicht om ze te terplekke te huren. Dat is een service. U stelt de vraag wat u met zo'n standaardantwoord moet. U moet niets. U mag met het antwoord doen wat u wilt. Maar als u stelt dat u bent bedrogen en opgelicht gaat u van mij geen gelijk krijgen. Eén blik op de website van de welnessboot was voldoende om alles te weten te komen. Daarnaast weet ik niet beter dan dat dit de normale gang van zaken is in dergelijke gelegenheden. Dat u andere verwachtingen had en dat die niet zijn uitgekomen, dat is jammer. Maar dat betekent nog niet dat u bent opgelicht. Wat u "moet" met dit antwoord is de les trekken voor de volgende keer dat als u naar een dergelijke gelegenheid gaat u zich vantevoren goed moet orienteren op het badpakkenbeleid van de betreffende onderneming.
Reactie door josr1963 op 16-06-2011 21:20
Quote: stacey schreef op donderdag 16 jun 2011, 20:41: Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 20:34: Wat moet ik nu met zo`n standaard antwoord. Maak dan ook op de folders die u rond deelt bekent dat badkleding verplicht is. Maak dan ook in de mail tijdens de boeking bekent dat badkleding verplicht is. einde Quote Je had mogelijkheden zat om je vooraf geheel en juist te informeren alvorens te gaan boeken................... dus probleem ligt niet bij welness folder die ze niet helemaal vol info kunnen proppen, dan wordt het een boekwerk ipv een folder......... Probleem ligt toch echt bij jou, dat je niet verder kijkt dan je neus lang is........einde Quote Een zo`n essentieel belangrijk punt mag je gewoon niet uit de folder laten. Vreemd dat nadat de betaling was verricht wij er pas op werden gewezen. Ik vermoed dan ook dat wij niet de enigste en zeker niet de laatste zullen zijn die in deze val trappen. Mijn neus is overigens lang genoeg maar soms of eigenlijk meestal vertrouw ik andere mensen. Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. Bij mijn klanten zou ik zoiets nooit flikken zonder er van wakker te liggen. Ik hoop echter wel dat ik hiermee ook andere mensen heb kunnen behoeden en dat ze niet dezelfde fout maken als wij.
Reactie door lexdura op 16-06-2011 21:28
Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 21:09: Ik heb dan ook niet op de home site gekeken maar tussen de vele mails door even snel op enkele live reclame beelden van youtube.( hier zie ik niets dat er op wijst dat het niet mag en loopt en zwemt iedereen keurig in badkleding of bikini ) einde Quote Op youtube staan geen livebeelden. Youtube is een mogelijkheid om opgenomen filmpjes online te zetten. Ik kon op youtube geen filmpjes vinden van de welnessboot. Wel zag ik een reclamefilmpje op hun website, met daarin overduidelijk wat modellen. Ook de montage blijkt wel dat dit geen livebeelden waren. Overigens zag ik mensen op dat filmpje met badjas of met een omgeslagen handdoeken lopen. Wat vrij normaal is in sauna's. Veel mensen doen alleen in de sauna zelf de handdoek af of badjas uit. Ofgaan op reclamefilmpjes is nooit verstandig. [quote: Dat er geen zwembroek gedragen mag worden voor hygiëne is naar mijn mening onzin een zwembroek is iets anders als badkleding. einde Quote Onzin is het niet. U draagt liever badkleding. Dat is uw goed recht. Maar hygiënischer is het niet. Wat is naar uw mening dan badkleding? [quote: De meeste bacteriën komen van plassen in het water en dat zal overal het zelfde zijn. einde Quote Plast u als volwassen man nog in het zwembad dan?? Overigens wordt water in zwembaden continue gereinigd, dus zo'n probleem is het niet eens als iemand er in zou plassen.
Reactie door josr1963 op 16-06-2011 22:01
Quote: lexdura schreef op donderdag 16 jun 2011, 21:15: Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 20:34: Wij waren geen dagje`s mensen die zomaar even aan kwamen waaien. einde Quote Maar jullie hebben je wel zo gedragen, door je van te voren niet goed te orienteren. Je kunt blijkbaar wel de moeite nemen om filmpjes op youtube te bekijken, maar niet om de informatie op de website goed door te lezen. [quote: Maak dan ook op de folders die u rond deelt bekent dat badkleding verplicht is. Maak dan ook in de mail tijdens de boeking bekent dat badkleding verplicht is. Laat de mensen niet eerst betalen, vertel het dan pas en neem een houding aan dat dit normaal is. einde Quote Mijn partner en ik gaan regelmatig naar sauna's en resorts. Wij zijn er nog in geen geweest waar badkleding was toegestaan, uitgezonderd van speciale badkledingdagen. Dus ja, het is een vrij normale gang van zaken. [quote: Ja er zijn nog mensen die niet in hen bloten kont rond willen lopen. Ja er zijn nog mensen die het verschrikkelijk vinden als de kwetsbare groep en met namen kinderen in hun bloten kont rond lopen. einde Quote In de meeste resorts en sauna's zijn kinderen onder de 16 dan ook meestal niet toegestaan. Op de website van de welnessboot lees ik dat ze alleen op zondagmiddag tot 18.00 uur en onder begeleiding kinderen toestaan. Overigens als iedereen bloot rond loopt, kijk je er vanzelf niet meer naar. Als je er één keer aan gewend bent, valt het nauwelijks meer op. [quote: Ja er zijn nog mensen die het erg vinden om in zo`n situatie gefilmd te worden. einde Quote In sauna's en resorts is doorgaans het maken van foto- en videoopnamen niet toegestaan. Dus ik weet niet hoe u erbij komt dat u in gefilmd wordt. [quote: Tot nu toe zijn wij nog nooit een sauna tegen gekomen waar het naaktlopen wel verplicht was. Sterker nog in elke sauna waar wij zijn geweest is badkleding verplicht einde Quote Dan heeft u geluk gehad. Sauna's resorts waar ik doorgaans kom, zoals: Saunadrome Putten, Sauna Soesterberg, Zwaluwhoeve, Veluwse Bron en Sauna Thermen Bussloo staan badkleding niet toe. [quote: Een mededeling dat wij dit maar hadden moeten weten en dat het nergens anders is is vragen om. einde Quote U boekt zomaar iets, zonder eerst duidelijk de informatie te lezen en vindt het dan gek dat men zegt dat u het had kunnen weten? [quote: zij wetende dat wij gelijk hebben maar star vol blijft houden en gewoon door blijft gaan zonder iets aan te passen vind ik verschrikkelijk. einde Quote Hoe bedoelt u? Alle informatie staat gewoon op de website, niet eens verborgen. Gewoon heel duidelijk. Ik heb het althans zonder veel problemen gevonden. Dus waarom zouden zij weten dat u gelijk heeft? [quote: Uit het door mij en de manneger gevoerde telefoon gesprek vandaag is gebleken dat het ze daar gewoon geen ene moer interesseert en zij alleen de opdracht heeft gekregen om zo veel mogelijk geld binnen te halen. einde Quote Sorry. Maar het is gebruikelijk om zelf handdoeken, badjassen en dergelijke mee te nemen. Ben niet anders gewend. Het is niet verplicht om ze te terplekke te huren. Dat is een service. U stelt de vraag wat u met zo'n standaardantwoord moet. U moet niets. U mag met het antwoord doen wat u wilt. Maar als u stelt dat u bent bedrogen en opgelicht gaat u van mij geen gelijk krijgen. Eén blik op de website van de welnessboot was voldoende om alles te weten te komen. Daarnaast weet ik niet beter dan dat dit de normale gang van zaken is in dergelijke gelegenheden. Dat u andere verwachtingen had en dat die niet zijn uitgekomen, dat is jammer. Maar dat betekent nog niet dat u bent opgelicht. Wat u "moet" met dit antwoord is de les trekken voor de volgende keer dat als u naar een dergelijke gelegenheid gaat u zich vantevoren goed moet orienteren op het badpakkenbeleid van de betreffende onderneming. einde Quote Wij zijn tot op heden nog nergens geweest waar kleding niet verplicht was. Ik heb daar kinderen zonder begeleiding rond zien zwemmen,lopen en wat nog meer. Voor de rust hoefde je dan ook op dat moment daar dan ook niet te zijn. Bommetje in het kruidenbad was kennelijk heel normaal . En wat mij direct opviel er was verder helemaal niemand bij. Maar ja ik ben het dan ook niet gewend. Dat er gefilmd word hebben wij ter plaatsen wel degelijk met eigen ogen gezien. Doorgaands komen wij alleen bij enkele plaatselijke sauna`s en ooit bij Sanadome Nijmegen. Een echt verwen weekend hadden we nog nooit geboekt. Hadden wij maar geweten dat het bij hen anders was waren wij er beslist niet naar toe gegaan. Nogmaals een zo`n belangrijk detail mag je naar mijn gevoel niet uit de folder laten maar daar kunnen wij eeuwig over door blijven gaan. Badkleding huren voor een dag is geen enkel probleem. Echter de mensen over de situatie even na laten denken een badjas geven met slippers en daarna bij alle ellende ook nog eens € 30.00 laten betalen vind ik ook niet kloppen ook dit had anders gekund. Dat wij een wijze les hebben geleerd is zeker een fijt. Dit zal ons nooit meer gebeuren. Dat zij ons echter ook niet maar voor een beetje tegemoet komen en ons voor hooguit een uur € 200.00 in rekening hebben gebracht vind ik pure oplichting. Nogmaals het geld vind ik nog niet het ergste wij wilden juist ook nog diverse andere dingen doen zoals Hammam en weet ik wat nog allemaal meer. De ronduit kloten houding die zij aannamen ,het gevoel van onmacht en vooral de verpeste vakantie is het ergste. Een normaal persoon met een normaal gesprek wat er verder voor ons nog wel mogelijk was had veel kwaad bloed weg genomen. Ook de fitness ruimte was gesloten zonder dat wij daar vooraf van op de hoogten waren gesteld. Mill zelf heeft verder niets waar je de dag mee door komt.
Reactie door stacey op 16-06-2011 22:02
Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 21:20: Een zo`n essentieel belangrijk punt mag je gewoon niet uit de folder laten. einde Quote Zoals lexdura al aangaf is het volkomen Normaal dat je naakt loopt in sauna ed en is badkleding veelal een uitzondering of op speciale dag.......... Veelal vermelden ze niet alle standaardzaken die je gewoon kunt verwachten/weten maar juist de uitzonderingen in zo`n klein foldertje......... en dat was dit dus niet, dus is het niet in folder vermeld. En folder is even een korte reclame uiting om je uit te nodigen verder te kijken/informeren of de aanbieding iets voor je is........... Je verder informeren heb je dus helaas nagelaten......... Maar als het voor jou zo`n essentieel belangrijl punt was dan had ik als ik jou was zeker wel heel goed eerst nog de site bekeken om zeker te weten dat het was wat je wilde......
Reactie door josr1963 op 16-06-2011 22:34
Quote: lexdura schreef op donderdag 16 jun 2011, 21:28: Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 21:09: Ik heb dan ook niet op de home site gekeken maar tussen de vele mails door even snel op enkele live reclame beelden van youtube.( hier zie ik niets dat er op wijst dat het niet mag en loopt en zwemt iedereen keurig in badkleding of bikini ) einde Quote Op youtube staan geen livebeelden. Youtube is een mogelijkheid om opgenomen filmpjes online te zetten. Ik kon op youtube geen filmpjes vinden van de welnessboot. Wel zag ik een reclamefilmpje op hun website, met daarin overduidelijk wat modellen. Ook de montage blijkt wel dat dit geen livebeelden waren. Overigens zag ik mensen op dat filmpje met badjas of met een omgeslagen handdoeken lopen. Wat vrij normaal is in sauna's. Veel mensen doen alleen in de sauna zelf de handdoek af of badjas uit. Ofgaan op reclamefilmpjes is nooit verstandig. [quote: Dat er geen zwembroek gedragen mag worden voor hygiëne is naar mijn mening onzin een zwembroek is iets anders als badkleding. einde Quote Onzin is het niet. U draagt liever badkleding. Dat is uw goed recht. Maar hygiënischer is het niet. Wat is naar uw mening dan badkleding? [quote: De meeste bacteriën komen van plassen in het water en dat zal overal het zelfde zijn. einde Quote Plast u als volwassen man nog in het zwembad dan?? Overigens wordt water in zwembaden continue gereinigd, dus zo'n probleem is het niet eens als iemand er in zou plassen. einde Quote http://www.youtube.com/user/Wellnessboot?blend=8&ob=5 Lijkt mij een film van de wellnessboot zelf anders hadden er meerdere mensen op gestaan lijkt mij. Er hebben er meer op gestaan maar deze zijn er mogelijk van af gehaald. Ik had ook bij enkele fims een reactie geplaatst maar ook deze zijn alemaal verdwenen. Dit kan volgens mij alleen de persoon die de films heeft geplaatst. Youtube heeft er geen baat bij om een mening te verwijderen. Blijft alleen de persoon over die deze films heeft geplaatst 1+1 is vul zelf maar in. Dat mensen met een omgeslagen handdoek lopen is ook OK daar is niet mis mee en liepen ze daar ook maar zo. Bij het zwemmen word we degelijk badkleding gedragen. Ik kan uit het filmpje niet op maken dat naakt lopen verplicht is. Ik ga ook niet beweren dat een zwembroek niet hygiënischer is dan zonder zwembroek maar dat het veel uitmaakt geloof ik niet. Uiteraard plas ik niet in een zwembad maar u weet mogelijk net zo goed als ik dat veel anderen dit wel doen en het niet zo nauw nemen met de hygiëne. Dit is al eens met onderzoeken bewezen. Al met al als ik er over na denk weet ik in het geheel niet waarom er niet gewoon een zwembroek gedragen mag worden. Wat is er nu verkeerd anders als je een zwembroek draagt. Is niet gewoon heel Nederland gek aan het worden en de verkeerde kant op aan het denken. Het is überhaupt van de zotten dat ik mij moet lopen te verdedigen omdat ik het fatsoen heb om een zwembroek aan te houden. Wat is daar in hemelsnaam mis mee. ?? Laat iedereen in zijn waarden en noem het dan ook geen wellnness maar een nudisten sauna. Mogelijk niet zo mooie naam maar het is wel meteen duidelijk.
Reactie door dobby op 17-06-2011 02:24
Quote: josr1963 schreef op donderdag 16 jun 2011, 21:09: Ik heb dan ook niet op de home site gekeken maar tussen de vele mails door einde Quote Tsja.. sorry.. maar das toch wel het minste wat je had kunnen doen.. al was het maar om te kijken of de gedrukte folder nog up-to-date was... en voor alle details... ALVs... enz.. [quote: even snel op enkele live reclame beelden van youtube.( hier zie ik niets dat er op wijst dat het niet mag en loopt en zwemt iedereen keurig in badkleding of bikini )einde Quote Live? Meestal mogen er geen opnamen gemaakt worden.. en door naakt in YT filmpjes te gebruiken beperk je op zn minst het aantal potentiele viewers.. los van de wenselijkheid.. [quote: En dat weten zij ook wel en staat het er vermoedelijk bewust niet in vermeld.einde Quote Hm.. denk je echt dat ze blij worden van ontevreden klanten? mond-op-mond reclame is altijd nog zeer effectief.. men zal veel eerder negatieve ervaringen vertellen dan positieve (in het algemeen).. dus dat bewuste lijkt me toch zeer twijfelachtig...
Reactie door empyria op 17-06-2011 06:43
Wat ik raar vind is dat u wel youtube filmpjes gaat kijken over deze Wellnessboot, maar dan niet de moeite neemt om ook eens op hun eigen site te kijken. Daar staat toch echt duidelijk alle info die u had willen / moeten weten alvorens u had besloten daar heen te gaan. Welnessboot heeft u niet teleurgesteld, dat heeft u m.i. zelf gedaan. Uw verwachtingen klopten niet.
Reactie door josr1963 op 17-06-2011 07:38
Quote: empyria schreef op vrijdag 17 jun 2011, 06:43: Wat ik raar vind is dat u wel youtube filmpjes gaat kijken over deze Wellnessboot, maar dan niet de moeite neemt om ook eens op hun eigen site te kijken. Daar staat toch echt duidelijk alle info die u had willen / moeten weten alvorens u had besloten daar heen te gaan. Welnessboot heeft u niet teleurgesteld, dat heeft u m.i. zelf gedaan. Uw verwachtingen klopten niet. einde Quote Daar kunnen we uren over door blijven zagen. Het is inderdaad zo dat ik niet bij hen op de site heb gekeken en dat wij op een zondag morgen bij het ontbijt de folder heb gekeken en dat ik er mee in heb gestemd. Nogmaals ik heb er ook niet bij stil gestaan dat het bij hen wel eens anders zou kunnen zijn dan dat wij elders gewoon zijn. Soms vertrouw je er gewoon op. Ik blijf echter bij mijn standpunt dat het wel in de folder of in de boeking die per mail gegaan is gemeld had mogen worden. Hierbij had ik ook de indruk dat toe wij eenmaal betaald hadden ze ons nog niet uit stonden te lachen van daar is weer mooi een gezin ingestonken. 2 dagen betaald met overnachting en mogelijk kunnen wij de kamer wederom verhuren. Ik ga hiermee ook stoppen met deze discussie. U heeft waarschijnlijk de folder niet gezien en weet niet waar u over praat. Ik geef u echter wel gelijk dat wij even bij hen op de site hadden moeten kijken. Het lijkt mij echter wel leuk om een nieuwe discussie te starten waarom is naakt rondlopen verplicht.
Reactie door pino123 op 17-06-2011 10:18
Daarnaast, geef je aan 'geen duidelijkheid' in de titel.... Was dus wel duidelijk als je ff had doorgelezen. Daarnaast is er dus geen sprake van 'list en bedrog'. Zoals je kan zien op de website sauna-overzicht (waar je kennelijk ook wat gepost hebt), dat alleen de dinsdag badkleding dag is, en nog niet eens verplicht. Misschien had je van te voren net zo goed moeten kijken op internet, in plaats van erna er over te gaan lopen mauwen. Quote website: eriode bezoek Wellnessboot: 12-06-2011 Kwaliteit sauna: Saunafaciliteiten: slecht Prijs/Kwaliteit Keuken: gemiddeld Prijs/Kwaliteit Behandelingen: slecht Service Personeel: matig Beschrijving Sauna: Slechte zaak: Ze adverteren anders dan het in werkelijkheid is. Op de brochure zie je duidelijk mensen in badpak zitten terwijl je na betaling er achter komt dat je geen badkleding aan mag hebben. Wel mag je met een badjas over je zwembroek even gaan eten. Blijkt dat je daarna ook nog € 15.00 per persoon moet betalen voor de badjas. Waardeloos bedrijf en alles staat op internet zeggen ze. Ben gewaarschuwd hier word u opgelicht waar u zelf bij staat. Eindoordeel sauna: Prijs/kwaliteitsverhouding: slecht Algemeen cijfer: 1
Reactie door grootvader op 17-06-2011 12:51
En dan nog maar een reactie van een al oude blootloper met een visie; dus geen nudist maar een naturist. Is het dragen van badkleding nu wel zo normaal? Dan is mijn vraag dan ook of (bikini)topjes voor jonge meisjes zonder borstjes, stringtanga's voor peuter en kleutermeisjes ook normaal? Is het normaal dat die meiden al op zeer jonge leeftijd al wordt geleerd door "normale" mensen het sexobject te moeten zijn,compleet met botox, opgevulde bh'tjesvoor mieden onder de 12 jaar en al die andere idiote dingen Is het normaal dat er dagelijks in kranten met grote koppen BN'ers naar voren worden gehaald die toevallig eens een tepeltje laten zien of een erg klein badbroekje dragen. Is het in deze sexmoraliteit een wonder dat in zwembaden meisjes niet met rust gelaten worden waarbij vooral die jonge rotmarokaantjes zeer actief zijn tot aan verkrachtingen toe! Dan is toch het naturisme een zegen! Aan bloot went men zeer snel! Kinderen blijken geen enkele moeite te hebben met bloot, niet voor hun zelf, niet voor ouders en mede blootlopers! Naturistenkinderen kunnen wat dat betreft gewoon kind zijn en zeker géén lustobject. Mijn mede-naturisten zullen kunnen beamen dat tijdens openbare naaktzwemuren en openbare naaktrecreatieterreinen het puberale gekleef en het lastig vallen van meiden niet voor komt. Hooguit door nieuwsgierige jeugd die het bloot niet gewend zijn en alleen komen pesten maar daar door de grote sociale controle door naturisten dat al snel afgelopen is. Topicstarter vind zich zo normaal dat hij verwacht dat zijn moraal overal moet gelden. Welnu topicstarter, ik walg van uw moraal!! De Vrije Vogel
Reactie door empyria op 17-06-2011 23:14
Ben het volledig met Grootvader eens! En wat ik nog zeggen wou... Ik vind het lullig dat u (TS) de woorden list en bedrog aan deze klacht heeft gekoppeld.
Reactie door miepje1 op 20-06-2011 09:18
Gisteren hebben mijn man en ik een fantastische dag doorgebracht in Mill. Aardig personeel, mooie voorzieningen. Bij de balie heb ik nog even gesproken met iemand van het personeel en wat blijkt: topicstarter heeft verzuimd te melden dat zij hem, ondanks zijn onterechte klacht (want wie weet er nu niet dat je in een sauna bloot moet?) een GRATIS dag toegang aangeboden op een dag dat je wél aangekleed mag komen! Maar dat heeft hij geweigerd. Zo, kunnen we de discussie nu sluiten? Topicstarter mag zich ergens in een hoekje gaan zitten schamen. En dan nog even dit: voor die € 30 kreeg topicstarter én een badjas, én een handdoek én slippers, en die slippers mocht hij zelfs houden. Dus daar mag hij ook niet meer over mekkeren.
Reactie door sonjaatje op 20-06-2011 16:47
Miepje1, Het lijkt er zeer op dat je een medewerker van de boot bent. Dat is prima, maar waarom dan onder een nickname posten en niet gewoon eerlijk zijn.
Reactie door sonjaatje op 20-06-2011 17:26
Nog even dit, ik vind het wel heel netjes van de boot om ts een gratis dag toegang te verschaffen terwijl zij niks fout hebben gedaan. En kinderachtig van ts om dat hier niet te melden.
Reactie door josr1963 op 20-06-2011 20:36
Quote: sonjaatje schreef op maandag 20 jun 2011, 17:26: Nog even dit, ik vind het wel heel netjes van de boot om ts een gratis dag toegang te verschaffen terwijl zij niks fout hebben gedaan. En kinderachtig van ts om dat hier niet te melden.einde Quote Dit Dinsdag aanbod was een aanbvod van niks en is ook pas na het gebeuren gedaan. De discussie gaat er niet over wat andere mensen doen en wel of niet in hun adamskostuum rond willen lopen. Het gaat er over of wij wel of niet deels zijn opgelicht. Wat had het bedrijf kunnen doen om deze ellende te voorkomen. Op zijn minst had er een bordje bij de receptie of ingang kunnen staan met badkleding verboden. Wij hadden voor 2 dagen geboekt incl. hotel overnachting. Een dinsdag en nog een dinsdag kun je niet aan elkaar koppelen. Wat hebben wij er aan om een dinsdag aangeboden te krijgen als wij niet in staat zijn om te komen. Het licht bij ons ook niet zomaar om de hoek. Ik blijf bij mijn mening dat toen wij ontdekte dat er naakt gelopen moest worden zij meer open hadden moeten zijn en desnoods met aftrek van kosten ons in ieder geval een deel van het bedrag terug hadden kunnen geven of in ieder gaval het gevoel moeten geven dat wij serieus genomen werden. Nu hebben wij alleen de indruk dat ze iets hadden van daar heb je er weer zo-een. Gewoon de arrogantie van poot stijf houden dan taaien ze wel weer af. Op zijn minst had er bij de balie een vermelding kunnen hangen met de melding dat badkleding niet mag. Dan hadden wij in ieder geval nog rechtsomkeert kunnen maken. De discussie is dan ook waarom ze ons eerst laten betalen en het dan pas vermelden. De discussie verder is waarom er geen enkele mogelijk was om er samen aan uit te komen. Mensen laten betalen voor een overnachting en 2 dagen wellnessboot terwijl ze nauwelijks binnen zijn geweest vind ik te ver gaan. Ja ik vind dit nog steeds list en bedrog omdat ze naar mijn mening dit al veel vaker mee hebben gemaakt en er niets aan doen. Ja ik vind het ook list en bedrog omdat ze onze vakantie hebben verziekt. Ja ook wij zijn er deels schuldig aan. Ja de site van hen is na ons bezoek deels aangepast dit is na te zien in google en in cache hier kun je zien hoe het voor 10 juni was. (het stond er in de linker rij maar niet zo duidelijk als ze het nu vermelden) Ik hoop echter wel dat ik hiermee het bedrijf wakker heb kunnen schudden en dat ze zich er ook van bewust zijn dat ze andere leed aan kunnen doen door hun vakantie te vergallen. Ik hoop echter ook dat ik andere heb kunnen waarschuwen en dat de mooi buitenkant de binnenkant niet mooier maakt.
Reactie door grootvader op 20-06-2011 22:37
Maar heeft u ook in de gaten dat u naturisten in een hoek drijft waar zij niet horen? En dat uw moraal er nog steeds voor zorgt dat kleine meisjes al heel vroeg worden opgevoed met sex? En dat bloot vies is? Was het maar zo dat bloot en gekleed gewoon doe elkaar heen mocht zoal op bloot-stranden wat betreft naturisten daar nauwelijks een punt van maken. Maar mensen zoals u terroriseren ons door maar heel erg beperkt naaktrecreatie toe te staan en volgens uw moraal eigenlijk door verboden achterna gezeten moeten worden. Nog steeds kots ik van uw moraal! Vooral omdat u daardoor kinderen verhinderd kinderen te zijn! De Vrije Vogel
Reactie door empyria op 20-06-2011 23:15
Jammer eigenlijk dat u deze kans niet heeft benut om eens uit te proberen en te beleven hoe het is om naakt te recreeren. Voor 't zelfde geld was het u ontzettend goed bevallen.
Reactie door pino123 op 21-06-2011 07:55
Quote: josr1963 schreef op maandag 20 jun 2011, 20:36: Quote: sonjaatje schreef op maandag 20 jun 2011, 17:26: Nog even dit, ik vind het wel heel netjes van de boot om ts een gratis dag toegang te verschaffen terwijl zij niks fout hebben gedaan. En kinderachtig van ts om dat hier niet te melden.einde Quote Dit Dinsdag aanbod was een aanbvod van niks en is ook pas na het gebeuren gedaan. De discussie gaat er niet over wat andere mensen doen en wel of niet in hun adamskostuum rond willen lopen. Het gaat er over of wij wel of niet deels zijn opgelicht. Wat had het bedrijf kunnen doen om deze ellende te voorkomen. Op zijn minst had er een bordje bij de receptie of ingang kunnen staan met badkleding verboden. Wij hadden voor 2 dagen geboekt incl. hotel overnachting. Een dinsdag en nog een dinsdag kun je niet aan elkaar koppelen. Wat hebben wij er aan om een dinsdag aangeboden te krijgen als wij niet in staat zijn om te komen. Het licht bij ons ook niet zomaar om de hoek. Ik blijf bij mijn mening dat toen wij ontdekte dat er naakt gelopen moest worden zij meer open hadden moeten zijn en desnoods met aftrek van kosten ons in ieder geval een deel van het bedrag terug hadden kunnen geven of in ieder gaval het gevoel moeten geven dat wij serieus genomen werden. Nu hebben wij alleen de indruk dat ze iets hadden van daar heb je er weer zo-een. Gewoon de arrogantie van poot stijf houden dan taaien ze wel weer af. Op zijn minst had er bij de balie een vermelding kunnen hangen met de melding dat badkleding niet mag. Dan hadden wij in ieder geval nog rechtsomkeert kunnen maken. De discussie is dan ook waarom ze ons eerst laten betalen en het dan pas vermelden. De discussie verder is waarom er geen enkele mogelijk was om er samen aan uit te komen. Mensen laten betalen voor een overnachting en 2 dagen wellnessboot terwijl ze nauwelijks binnen zijn geweest vind ik te ver gaan. Ja ik vind dit nog steeds list en bedrog omdat ze naar mijn mening dit al veel vaker mee hebben gemaakt en er niets aan doen. Ja ik vind het ook list en bedrog omdat ze onze vakantie hebben verziekt. Ja ook wij zijn er deels schuldig aan. Ja de site van hen is na ons bezoek deels aangepast dit is na te zien in google en in cache hier kun je zien hoe het voor 10 juni was. (het stond er in de linker rij maar niet zo duidelijk als ze het nu vermelden) Ik hoop echter wel dat ik hiermee het bedrijf wakker heb kunnen schudden en dat ze zich er ook van bewust zijn dat ze andere leed aan kunnen doen door hun vakantie te vergallen. Ik hoop echter ook dat ik andere heb kunnen waarschuwen en dat de mooi buitenkant de binnenkant niet mooier maakt. einde Quote Wat een flauwewekul sta jij te verkondigen zeg. Je eigen onvermogen om jezelf op de hoogte te stellen over hoe en wat, sta je via deze site te botvieren op deze sauna, waar toch wel heel duidelijk op de site staat, wanneer er een badkleding dag is. Deze topic zegt meer over jou dan over de sauna. Als ik daarna lees wat je ter compensatie van je eigen onvermogen hebt aangeboden kwam je nog goed weg!
Reactie door josr1963 op 21-06-2011 11:05
Quote: grootvader schreef op maandag 20 jun 2011, 22:37: Maar heeft u ook in de gaten dat u naturisten in een hoek drijft waar zij niet horen? En dat uw moraal er nog steeds voor zorgt dat kleine meisjes al heel vroeg worden opgevoed met sex? En dat bloot vies is? Was het maar zo dat bloot en gekleed gewoon doe elkaar heen mocht zoal op bloot-stranden wat betreft naturisten daar nauwelijks een punt van maken. Maar mensen zoals u terroriseren ons door maar heel erg beperkt naaktrecreatie toe te staan en volgens uw moraal eigenlijk door verboden achterna gezeten moeten worden. Nog steeds kots ik van uw moraal! Vooral omdat u daardoor kinderen verhinderd kinderen te zijn! De Vrije Vogeleinde Quote Dit zit niet in mijn bedoeling om de moraal ridder uit te hangen. Of er door volwassenen naakt of niet naakt word gerecreëerd zal mij een worst zijn zolang ik maar niet uit de kleren hoef. Ik vind echter niet dat je kleine kinderen in hun blootje rond kunt laten lopen dan ben je in mijn ogen niet goed bezig. Waarom zou u kotsen van mijn mening gelukkig ben ik ook vrij om een eigen mening te hebben. Waar ik mij aan stoor en waar ik het meeste bezwaar tegen heb is dat er totaal geen waarschuwing aan vooraf is gegaan dat je naakt moest lopen en het pas werd verteld nadat wij hadden betaald. Nogmaals had er een waarschuwing bij de ingang of receptie gestaan of hadden ze de site van te voren aangepast waren wij er niet naar binnen gegaan.
Reactie door josr1963 op 21-06-2011 11:09
Quote: pino123 schreef op dinsdag 21 jun 2011, 07:55: Quote: josr1963 schreef op maandag 20 jun 2011, 20:36: Quote: sonjaatje schreef op maandag 20 jun 2011, 17:26: Nog even dit, ik vind het wel heel netjes van de boot om ts een gratis dag toegang te verschaffen terwijl zij niks fout hebben gedaan. En kinderachtig van ts om dat hier niet te melden.einde Quote Dit Dinsdag aanbod was een aanbvod van niks en is ook pas na het gebeuren gedaan. De discussie gaat er niet over wat andere mensen doen en wel of niet in hun adamskostuum rond willen lopen. Het gaat er over of wij wel of niet deels zijn opgelicht. Wat had het bedrijf kunnen doen om deze ellende te voorkomen. Op zijn minst had er een bordje bij de receptie of ingang kunnen staan met badkleding verboden. Wij hadden voor 2 dagen geboekt incl. hotel overnachting. Een dinsdag en nog een dinsdag kun je niet aan elkaar koppelen. Wat hebben wij er aan om een dinsdag aangeboden te krijgen als wij niet in staat zijn om te komen. Het licht bij ons ook niet zomaar om de hoek. Ik blijf bij mijn mening dat toen wij ontdekte dat er naakt gelopen moest worden zij meer open hadden moeten zijn en desnoods met aftrek van kosten ons in ieder geval een deel van het bedrag terug hadden kunnen geven of in ieder gaval het gevoel moeten geven dat wij serieus genomen werden. Nu hebben wij alleen de indruk dat ze iets hadden van daar heb je er weer zo-een. Gewoon de arrogantie van poot stijf houden dan taaien ze wel weer af. Op zijn minst had er bij de balie een vermelding kunnen hangen met de melding dat badkleding niet mag. Dan hadden wij in ieder geval nog rechtsomkeert kunnen maken. De discussie is dan ook waarom ze ons eerst laten betalen en het dan pas vermelden. De discussie verder is waarom er geen enkele mogelijk was om er samen aan uit te komen. Mensen laten betalen voor een overnachting en 2 dagen wellnessboot terwijl ze nauwelijks binnen zijn geweest vind ik te ver gaan. Ja ik vind dit nog steeds list en bedrog omdat ze naar mijn mening dit al veel vaker mee hebben gemaakt en er niets aan doen. Ja ik vind het ook list en bedrog omdat ze onze vakantie hebben verziekt. Ja ook wij zijn er deels schuldig aan. Ja de site van hen is na ons bezoek deels aangepast dit is na te zien in google en in cache hier kun je zien hoe het voor 10 juni was. (het stond er in de linker rij maar niet zo duidelijk als ze het nu vermelden) Ik hoop echter wel dat ik hiermee het bedrijf wakker heb kunnen schudden en dat ze zich er ook van bewust zijn dat ze andere leed aan kunnen doen door hun vakantie te vergallen. Ik hoop echter ook dat ik andere heb kunnen waarschuwen en dat de mooi buitenkant de binnenkant niet mooier maakt. einde Quote Wat een flauwewekul sta jij te verkondigen zeg. Je eigen onvermogen om jezelf op de hoogte te stellen over hoe en wat, sta je via deze site te botvieren op deze sauna, waar toch wel heel duidelijk op de site staat, wanneer er een badkleding dag is. Deze topic zegt meer over jou dan over de sauna. Als ik daarna lees wat je ter compensatie van je eigen onvermogen hebt aangeboden kwam je nog goed weg!einde Quote Op welk punt kwam ik dan goed weg ?? Nogmaals de site is na ons bezoek aangepast dit is via google en het geheugen makkelijk terug te zien.
Reactie door pino123 op 21-06-2011 12:00
topicstarter heeft verzuimd te melden dat zij hem, ondanks zijn onterechte klacht (want wie weet er nu niet dat je in een sauna bloot moet?) een GRATIS dag toegang aangeboden op een dag dat je wél aangekleed mag komen! Maar dat heeft hij geweigerd. Ik neem niet aan dat miepje dat verzonnen heeft?
Reactie door pino123 op 21-06-2011 12:02
Dit zit niet in mijn bedoeling om de moraal ridder uit te hangen. Of er door volwassenen naakt of niet naakt word gerecreëerd zal mij een worst zijn zolang ik maar niet uit de kleren hoef. Ik vind echter niet dat je kleine kinderen in hun blootje rond kunt laten lopen dan ben je in mijn ogen niet goed bezig. Waarom zou u kotsen van mijn mening gelukkig ben ik ook vrij om een eigen mening te hebben. Dat kotsen gaat mij ook te ver, maar u bent van mening dat u niet in uw blote gat wil lopen, veroordeel dan niet als anderen dat wel willen....... Sommige mensen vinden dat heel normaal. u bent net zo veroordelend bezig.
Reactie door josr1963 op 21-06-2011 13:29
Quote: pino123 schreef op dinsdag 21 jun 2011, 12:00: topicstarter heeft verzuimd te melden dat zij hem, ondanks zijn onterechte klacht (want wie weet er nu niet dat je in een sauna bloot moet?) een GRATIS dag toegang aangeboden op een dag dat je wél aangekleed mag komen! Maar dat heeft hij geweigerd. Ik neem niet aan dat miepje dat verzonnen heeft?einde Quote Nee dit is mij nadien per telefoon aangeboden en het is een aanbod van niks. Ik heb en kan hier niets mee omdat wij 2 dagen achter elkaar hadden geboekt. Het ligt bij ons niet om de hoek. Dindag en daarna weer een Dinsdag kan niet. Ook kan ik op dinsdag niet zomaar de winkels sluiten om naar een sauna te gaan. Als je dan ook iets aan bied bied dan ook iets aan waar wij iets mee kunnen.
Reactie door miepje1 op 21-06-2011 13:31
Quote: pino123 schreef op dinsdag 21 jun 2011, 12:00: topicstarter heeft verzuimd te melden dat zij hem, ondanks zijn onterechte klacht (want wie weet er nu niet dat je in een sauna bloot moet?) een GRATIS dag toegang aangeboden op een dag dat je wél aangekleed mag komen! Maar dat heeft hij geweigerd. Ik neem niet aan dat miepje dat verzonnen heeft?einde Quote En ook voor Sonjaatje: stuur me een pb! Dan krijg je mijn echte naam en adres. Natuurlijk ben ik geen medewerker. Ik ben iemand die al meer dan 30 jaar zeker 5 keer per jaar naar een sauna gaat. Is het zo gek dat iemand die dit verhaal leest, net voor zij een dagje in Mill wil doorbrengen, daarover praat met het personeel? En vervolgens de andere kant van het verhaal op het forum zet? Topicstarter is een uit de klei getrokken Zeeuwse preutse eikel. En verder ga ik er niks meer over zeggen.
Reactie door sonjaatje op 21-06-2011 13:32
Dus omdat jij niet weet dat je in de sauna in je blootje moet lopen, moeten zij jou tegemoet komen op exact de manier die jij wilt???
Reactie door josr1963 op 21-06-2011 13:40
Quote: pino123 schreef op dinsdag 21 jun 2011, 12:02: Dit zit niet in mijn bedoeling om de moraal ridder uit te hangen. Of er door volwassenen naakt of niet naakt word gerecreëerd zal mij een worst zijn zolang ik maar niet uit de kleren hoef. Ik vind echter niet dat je kleine kinderen in hun blootje rond kunt laten lopen dan ben je in mijn ogen niet goed bezig. Waarom zou u kotsen van mijn mening gelukkig ben ik ook vrij om een eigen mening te hebben. Dat kotsen gaat mij ook te ver, maar u bent van mening dat u niet in uw blote gat wil lopen, veroordeel dan niet als anderen dat wel willen....... Sommige mensen vinden dat heel normaal. u bent net zo veroordelend bezig.einde Quote Mocht iemand in de persoon zich veroordeeld voelen mijn excuses. Ik veroordeel niemand maar steek niet onder stoelen of banken dat naaktlopen kinderen voor mij te ver gaat. Er hoeft maar een verkeerde tussen te zitten en je hebt de popen aan het dansen. Die horen daar niet thuis of zij het onder strikt toezicht. Nogmaals al loopt elke Nederlandse volwassenen in zijn blootje het zal mij een worst wezen zolang ik het maar niet hoef. Ik neem ook aan dat de mensen die in het bad zaten rondspetterende spelende kinderen ook niet op prijs stellen. Kinderen kunnen nu eenmaal niet stil zitten vrees ik daar hebben ze te veel energie voor en dit kun je ook niet verlangen. Maar ook hier kan ik mij in vergissen.
Reactie door grootvader op 21-06-2011 14:40
Na uw reacties te hebben gelezen denk ik toch dat u bezig bent met een dubbele agenda. U schrijft dat u slecht gelezen hebt maar ik denk dat u zeer bewust naar die sauna bent gegaan als provocatie omdat u het bloot in deze maatschappij kennelijk afgeschaft wilt zien met uw gedachtegang dat blote kindertjes eerder slachtoffer zouden zijn van pedosexuelen. Ik citeer: "dat naaktlopen kinderen voor mij te ver gaat. Er hoeft maar een verkeerde tussen te zitten en je hebt de popen aan het dansen." Ik heb u een aantal vragen gesteld; of u het normaal vind dat kleine meisjes al een topje/bikinibovenstukje moeten dragen, dat stringtanga's ook te koop is voor peuters en kleuters en dat er een trend is om zo'n klein meisje met botox te behandelen en bh'tjes met opvulling "om er leuk sexy uit te laten zien". kortom, dat men, en kennelijk u ook, dat een meisje,anders dan een jongen een sexpoppetje moet zijn in deze tijd. Die vragen heeft u niet beantwoord. In mijn leven heb ik ook een familie gekend die hun zoontje en dochtertje strikt gescheiden liet douchen en dat vanwege hun geloof,een van die sektarische geloven die u kennelijk ook aan hangt. Daarop zeg ik niet alleen tegen u; ken uw geschiedenis!! Deze leert ons dat de Victoriaanse tijd zo puriteins was dat zelfs stoelpoten rokjes aan kregen maar dat de prostitutie juist toen welig tierden in extreme vormen ook en dat in die tijd er vele kinderbordelen waren. En ach, ook nu hebben de hoeren in Amsterdam hoogtijdagen na de Stille Omgang en tijdens de Landbouwbeurs. Het is UW visie over bloot die een bedenkelijke smaak heeft. Zo een van: "Pappa gat even een stukje wandelen"en dan alleen een rondje maakt over een naaktstrand of over een openbaar naaktrecreatieterrein om -- wat viezigheid--op te snuiven. Trouwens uw badbroekje is ook maar een nieuwigheid. Vóór 1900 bestond een zwembroek niet eens en zwommen kinderen gewoon bloot! Trouwens, wat dacht u van de huisvesting der armen (met wel vele kinderen) waar kinderen in zo'n éénkamerwoning werden verwekt! Het was een onderwijzer die in die tijd kinderen mee nam naar buiten waar het naakt in zo'n kamp in Sylt bijvoorbeeld gewoon was. Uit die beweging zijn jeugdherbergen ontstaan en het naturisme. Nogmaals, beantwoord mijn vragen en denk eens wat gezonder over bloot want uw huidige visie vind ik zeer,zeer ongezond!! De Vrije Vogel
Reactie door pino123 op 21-06-2011 14:49
Even de feiten op een rij: - u ziet een advertentie betreffende een sauna, de meeste sauna's in Nederland, zijn sauna's zonder badkleding. U neemt aangezien u geen blote mensen ziet, dat dit een sauna in badkleding is. Indien u een blik op de website had geworpen, had het u duidelijk geweest dat de badkleding dag de dinsdag is. - Aangekomen blijkt het een sauna te zijn zonder badkleding, u geeft aan dat dit niet correct is. Want u hebt gezien op de plaatjes dat iedereen met badkleding rondloopt of een handdoek om heeft (is redelijk normaal bij plaatjes in tijdschriften, of bij filmpjes via Youtube). - U gaat daar stennis lopen maken die u zich onterecht behandeld voelt, wat grotendeels uw eigen schuld is, aangezien uw niet gelezen, of verder heeft gekeken. Dit plaatst u ook op allerlei websites, essentiële informatie wordt daar weggelaten, zoals dat u verzuimd hebt om u zelf op de hoogte te stellen betreffende wel en geen badkleding. - Daarna wilt u kennelijk u gelijk halen en haalt daar allerlei excuses uit de kast om dit voor elkaar te krijgen, o.a. of wel of geen kinderen in de baden aanwezig mogen zijn. Daarnaast ben ik het met u eens dat kinderen onder streng toezicht dienen te staan. - Wat u nastreeft kan in dit geval niet. Zij kunnen op dat moment niet iedereen verplichten om hun badkleding aan te gaan doen, ook staan zij in hun recht om te eisen dat uw uw badkleding uit doet, aangezien dat de regels zijn zoals deze gelden. Zij gaan ook geen geld teruggeven, maar hebben een ander aanbod gedaan, ook dit is door u afgewezen. En zit dus maar een ding op, neem contact op met uw rechtsbijstand, ik kan u verzekeren dat u dit nu niet en nooit niet gaat winnen. Daarnaast nog een ding, stop met het plaatsen van de reviews, of vermeldt het hele verhaal en niet het halve verhaal, zoals u hier en op andere websites heeft gedaan.
Reactie door moitje op 22-06-2013 18:44
Ben me aan het orienteren op welnessboot Mill voor een arrangement ofzo en kom dit tegen. Ook al is het al oud, toch wil ik reageren: Ik sta hier nl. helemaal te flapperen. Tuurlijk gun ik iedereen een fijne vakantie, en is het niet leuk als die niet gaat zoals je gewild had. Maar wat is josr1963 naief. Van plaatjes uitgaan is al niet slim. Als je naar een sauna gaat is het gewoon bloot, of het moet speciaal aangegeven zijn dat badpak mag. Maar het lijkt mij niet andersom. Tenminste dat heb ik dan nog nooit meegemaakt. Om over list en bedrog te praten vindt ik toch wel erg ver gaan. Betalen voor huur van een badjas is logisch, dat is overal zo als je zelf niets bij hebt. Dat geld ook voor badslippers en handdoeken etc. Ik vindt het een slecht zaak dat zo'n geweldig goed ver

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!