Kassa

voor mij geen mediamarkt meer

Geplaatst door: de eelco op: 06-11-2012 15:47
vanochtend met diverse bedrijven gebelt voor een houder voor de tomtom 300 go voor op het raam.de media markt in alkmaar zei we hebben er genoeg in de voorraad toen ik vroeg of het wel de goede was dus voor de tomtom 300 go zei hij je 100 % zeker.ben met me auto naar alkmaar gereden de auto in de garage.na een wandeling van 12 minuten in de stromende regen eindelijk aangekomen in de winkel..zelf zoeken naar de houder en kon niks vinden.lang gezocht naar een medewerker die tijd had om mijn tehelpen maar na een tijdje gaf hij het ook op.hij de persoon gehaald die ik aan de lijn had en die kwam mijn vertellen dat ze de houders niet hadden.toen ik zei maar je zei 100 % zeker tezijn dat je ze wel had zei hij dood leuk nou u kunt toch ook een andere tomtom kopen want dan zit de houder er al bij.ik ontplofte bijna maar heb me ingehouden want dit doet hij lijkt mij ook niet expres maar was er niet blij mee ..2 uur verder en geld kwijt aan bezine en parkeerkosten en nog geen houder..bel ik verdorrie een 0900 nummerom zeker tezijn dat ik niet voor niks ga sta ik nog met lege handen.de volgende keer maar een grote boog om media markt heen.ik kan een nieuwe kopen zodat ik volgens de verkoper een nieuwer model hebt maar dat wil ik niet want deze werkt nog perfect en nog geen 1 krasje..
Reactie door freya op 06-11-2012 16:46
Hallo de eelco, Natuurlijk heel vervelend dat dit je overkomt, maarre....wat is nu 'de discussie'? Of we nu wel of niet naar de Mediamarkt moeten gaan? m.vr.gr. Freya
Reactie door valerius-2 op 06-11-2012 17:54
Dat mag udan ook zelf bepalen, Als ze goedkoper zijn dan een ander ga ik er toch weer heen maar ik weet dan wel wat de mogelijk heden zijn, en die wil ik dan ook zien als dat dan niet kan vergeet het dan maar. Ik ben toch niet genoeg.
Reactie door de eelco op 07-11-2012 11:07
freya.mijn dicussie is dat media markt personeel heeft rond lopen die er geen snars van snappen en je voor niks naar hun winkel laat komen.kost je tijd,geld en ergenis dus daarom zei ik ook voor mij geen media markt meer...IK BEN TOCH NIET GEK!!!!!!!!!!......
Reactie door tot15karakters op 09-11-2012 20:55
Als ik bel of ze zakken voor mijn stofzuiger hebben en Ja zeggen die hebben we... en daar aangekomen verkopen ze liever een nieuwe omdat ze toch niet leverbaar zijn....? Dat is oplichting want je misleid klanten en dit zal meer kosten want zelfs dure reclame is niet voldoende om deze klant ooit nog terug te krijgen. Ze verkopen zoals ik in Hoorn zag geen losse houders, wel bij Halfords of de de plaatselijke auto shop dus zoek daar eens. Ik ben ze ook wel eens in de bouwmarkt tegen gekomen maar weet niet of de universele op deze ook passen. Het past meestal maar niet altijd dus! Gewoon je navigatie meenemen en voor aankoop proberen of deze stevig vast gezet kan worden.
Reactie door de eelco op 10-11-2012 12:40
Ze verkopen zoals ik in Hoorn zag geen losse houders, wel bij Halfords of de de plaatselijke auto shop dus zoek daar eens. Ik ben ze ook wel eens in de bouwmarkt tegen gekomen maar weet niet of de universele op deze ook passen. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ik zal volgende week eventjes kijken bij halfords in heerhugowaard...u hoort nog van mijn...bij vooor baat hartelijke dank..

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!