Kassa

Vodafone / Dynafix / Dynalogic chaos

Geplaatst door: simonev op: 24-07-2014 16:41
Wat een chaos dit verhaal mijn telefoon is ondertussen 2 maanden (!) weg. Ergens halverwege zou ik een nieuwe krijgen, maar dat is weer ingetrokken. Aantal keer gebeld met zowel Vodafone als Dynafix als Dynalogic. (die laatste twee vinden het trouwens erg leuk om je van de een naar de ander en weer terug te sturen). Mijn telefoon ligt nog steeds in het repair center. Ik moet nu zelf daar weer heen bellen om hem aan te melden voor ene nieuwe reparatie waarna ik Vodafone weer moet bellen met dat reparatienummer en dan weer kan wachten op wat er dan gaat gebeuren. Kan dit nou niet op de een of andere manier handiger aangepakt worden, ik vind het nogal raar dat ik nu weer zelf moet bellen met Dynafix. oef. iemand bekend met deze chaos en hoe ik dit wat sneller opgelost kan krijgen?
Reactie door tijger1 op 24-07-2014 17:18
Tik rechtsboven in het zoekvak Dynafix, of dynalogic, of Vodafone in. Lees de reacties en huiver.
Reactie door simonev op 24-07-2014 17:20
Ja, die zag ik, wellicht heeft Vodafone ook in de gaten dat het daar regelmatig mis gaat. Misschien dat ze het traject eens verbeteren.
Reactie door tijger1 op 24-07-2014 17:27
Vodafone en Dynafix zijn vier handen op één buik. Die vinden het prima.
Reactie door zoekster op 24-07-2014 17:28
Quote: simonev schreef op donderdag 24 jul 2014, 17:20: Ja, die zag ik, wellicht heeft Vodafone ook in de gaten dat het daar regelmatig mis gaat. Misschien dat ze het traject eens verbeteren. einde Quote Nee hoor, doen ze niet. Vodafone heeft het allang in de gaten. Dit gaat al jaren zo en al jaren zijn er klachten en Vodafone doet er niets aan. Lees dit ook eens door. klik HIER Voor juridisch advies kun je chatten/bellen of langsgaan bij het juridisch loketHIERjuridisch loket
Reactie door crewmember op 28-07-2014 10:19
Dit is ook niet helemaal Vodafone zijn schuld (hoewel Vodafone ook een slecht bedrijf is naar mijn mening). De reparatielocatie wordt echter ook gekozen door de leverancier (Samsung/Apple etc). Dynafix is echter het meest misselijke bedrijf in Nederland, zoek maar is de "waterschade" kassa uitzending op google.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!