vlees en gehakt bij Jumbo
Geplaatst door: margriet2380 op: 11-06-2010 17:05
Ik heb al meerdere malen gehakt producten gekocht bij Jumbo in tilburg broekhovenseweg.gehakt en o.a. blinde vinken hebben daar zo'n vieze typische smaak. Deze week kocht ik er maar weer eens kalfgehakt, volgens mij zit deze vol met varkensvet, de gehakt stonk weer zo muf, de hele pan spagetii was naar de knoppen. Koop ik gehakt bij de slager of bij c1000 heb ik dat niet.Volgens mij wordt het vlees in supermarkten totaal niet gekeurd. In ieder geval niet de gehakt van de Jumbo Bah wat is die vies.
Reactie door dirk2 op 12-06-2010 09:17
Ik had laatst worst van een andere winkel, daar zat ook teveel vet in. Heb niet alles opgegeten. Ik denk dat ze allemaal bezuinigen. Vlees van de AH kopen wij ook nooit meer na een paar slechte ervaringen. Je zal gewoon op zoek moeten gaan naar een andere slager.
Reactie door katja1000 op 13-06-2010 21:22
Op de verpakking moet te lezen zijn wat erin zit. Ook zijn "samengestelde"vleesprodukten warenwettelijk aan regels gebonden. Misschien heeft t vlees n bepaalde behandeling ondergaan??? bv ingevroren geweest?? IK zou allereerst je klacht melden bij de winkel!
Reactie door bachanaal op 14-06-2010 10:27
gewoon geen vlees meer eten. alles opgelost.
Reactie door gabbergabber op 14-06-2010 21:18
Het vlees van de meeste supermarkten valt mij doorgaans vies tegen.
Ik maak zelf graag echte zelfgemaakte broodjes hamburger van (mager) rundergehakt beetje peper en zout en tussen twee laagjes vershoudfolie, kneden
tot een mooie ronde hamburger, deegroller erover en voila.
Het enige rundergehakt wat tot nu to voldoet is die van de AH, die van de Lidl, Aldi en Plus bevatten veel kraakbeen en zijn grof van structuur, tevens is het mager rundergehakt van de Plus niet echt mager te noemen.
Ik hang ook maar wat graag mooie kippenpoten onder de grill aan het spit in de oven. De kippenpoten van Lidl kwamen volgens Vara's Kassa dacht ik als best uit de bus, ik vraag mij ten zeerste af waarop hun mening is gebaseerd. De Lidl kippenpoten zijn zowel qua prijs als kwantiteit niet bepaald smakelijk. Die van de Plus zijn al beter, wel iets duurder maar de poelier op de markt laat hen ver achter zich met 3 super malse verse kippenpoten voor € 2.65 waarbij je je vingers op eet. Die vallen na bereiding bijna uiteen, dat in combinatie met mijn eigen kruidenmengsel van paprika, curry, verse nootmuskaat, uien en knoflook poeder, gemalen peper en zout in een beetje olijfolie totdat er een smeerbare massa ontstaat. Bon Appetit.
Reactie door dirk2 op 14-06-2010 22:22
Je ziet het, smaklen verschillen. Mijn trekt verdwijnt al als ik lees over gehakt van AH, zo vies vind ik het.
Reactie door margriet2380 op 14-06-2010 22:35
Ja ik wil helemaal geen vlees van Albert Heijn. Ik ga doorgaans naar mijn slager hier, maar het probleem is dat het maar een klein slagertje is, en vaak niet alles heeft. Daarom koop ik ook veel vlees bij C1000 in Baarle Nassau, en die vindt ik echt goed, maar misschien bij een andere C1000 ook niet. En aangezien ik veel kalfvlees eet, en niet iedereen dit heeft. Maar beter niet hebben dan slecht vlees verkopen ( niet dan ).
Overigens wij zitten veel in Frankrijk, en dat zou hier ook moeten zijn, je zoekt zelf een stuk vlees uit, en de slager doet het waar je bij staat in de gehaktmolen, niks geen kruiden zout of wat dan ook.
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!