Kassa

VGZ - premie dubbel betalen

Geplaatst door: kekka op: 06-12-2011 19:54
Na een half jaar discussie over betalingsachterstand van premie van februari 2011, heb ik deze zogenaamde achterstand via het incasso bureau met hoge extra kosten moeten betalen. Van het VGZ krijg je geen enkele inhoudelijke reactie op je reactie en de weinige persoonlijke communicatie gaat op een zeer onvriendelijke manier! Wat kan je hier aan doen? Ik heb uiteindelijk betaald omdat ik me geen rechtszaak kon veroorloven financieel. Schetst mijn verbazing dat ik na betaling van deze premie, nu weer fris en vrolijk een laatste aanmaning ontvang van het VGZ, willen ze het bedrag voor de 3e keer gaan ontvangen......... Als je zo iets heb meegemaakt, meld je dan aan bij lotgenoten op de site van Radar, samen staan we sterk!!
Reactie door moeder56 op 06-12-2011 22:08
Een discussie over een niet betaalde termijn. Uiteindelijk heeft u betaald. Dus u was een termijn achter, tenminste daar ga ik dan maar vanuit. Uw betaling aan het incassobureau , wanneer heeft u deze betaald en wanneer heeft u de laatste aanmaning gehad ? De administratieve afhandeling vergt ook tijd.
Reactie door kekka op 07-12-2011 07:00
Ik ben nog steeds van mening dat ik geen achterstand heb, ik heb ook bankafschriften gestuurd om dat aan te tonen, maar ze gingen maar door. Ik wist niet hoe ik er van af kan komen. Ik kreeg geen enkele reactie op al mijn ingestuurde communicatie. Ik heb 3 nov al betaald aan het incasso bureau, ik ga er van uit dat dit al opgelost zou moeten zijn. Ik heb ook al contact gezocht met SKGZ (een geschillencommissie zorgverzekeringen), maar ik moet nu eerst een termijn van 6 weken afwachten. ZKGS heeft VGZ al laten weten, dat ze mij een inhoudelijk antwoord moeten geven. Maar het enige dat er tot nu uitkomt is dit, ik kan niet over stappen en ondanks dat ik het inc bureau al betaald heb, krijg ik wederom een aanmaning over hetzelfde........

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!