Kassa

uwhuisveilig.nl

Geplaatst door: marian110 op: 15-03-2012 08:16
Hallo allemaal, Ik ben gistermiddag benaderd door iemand van uwhuisveilig.nl of mijn man gisteravond ook aanwezig was want zo kon hij mij vertellen hij kon ons een gratis inbraak/brandpreventie pakket geven! Nouja ik dacht altijd interresant dus laat maar komen, dus zo was deze meneer gisteravond hier om het een en ander uit te leggen, maar gratis bleek niet geheel gratis, hij gaf een presentatie en natuurlijk raakte hij ons door "enge en zielige verhalen" nu hebben wij een contract ondertekend voor 5jaar en we betalen a 30euro per maand voor de aansluiting bij de meldkamer, ook het pakket is niet geheel kosteloos (bleek achteraf) Nu is mijn vraag heeft iemand hier ervaring mee, en zo ja wat zijn deze ervaringen, wij hebben 8dgn om ons te bedenken (wat ons echter NIET is verteld maar wat we gelukkig zagen vannochtend in de kleine lettertjes) het zit ons op 1 of andere manier niet geheel lekker, we vinden het heel belangrijk dat ons gezin is beveiligd voor brand en inbraak, maar de wijze waarop roept vragen op! graag jullie reactie hierop!!
Reactie door empyria op 15-03-2012 10:13
5 jaar lang 30 euro per maand? Noem dat maar gratis :-/ Als ik u nu was zou ik zo snel mogelijk opzeggen! Lijkt mij een potje oplichterij. Volg uw gevoel!
Reactie door tot15karakters op 15-03-2012 10:38
De alarm installatie is gratis! Maar de centrale is erg duur en overbodig. U kunt bij dit soort contracten meestal binnen 7 dagen ontbinden omdat er ook nog niets geïnstalleerd is. Of is er al een afspraak voor monteur gemaakt? Gratis, dat is vaak te mooi om waar te zijn en geloof nooit dit soort verkopers.
Reactie door stacey op 15-03-2012 10:56
Voor die 360,00 per jaar/ 1800,00 voor 5 jaar kun je je huis volgens mij zelf ook wel prima beveiligen...........genoeg voor redelijke prijs te koop aan alarmen, camera`s en melders tegenwoordig en die `toegevoegde waarde` van een meldkamer zie ik persoonlijk ook niet zo, ze komen niet aanrennen met bewakers en honden ...ze waarschuwen (eerst) een contactpersoon die jij zelf moet aanleveren......en daarna kunnen ze politie of brandweer bellen maar dat kunnen de buren of contactpersoon dan ook wel zelf....... Maar als je wilt Annuleren doe het dan Schriftelijk, Aangetekend (voor bewijs, anders kan het zomaar nooit ontvangen zijn........) en vraag een Schriftelijke Bevestiging !
Reactie door stacey op 15-03-2012 10:57
Staat nog een topic over te lezen bij Radar: Klik HierKlik Hier
Reactie door 1234opelastra21 op 03-04-2014 18:44
hallo beste mensen trap er niet in zeg het meteen op het is de grootste rotzooi die ze hebben ik ben er ook ingetrapt hij gaat af waneer hij maar wil en dan beldt de meldkamer weer dan zeggen de monteur is kosteloos maar dat is het niet ik heb een rekening gehad van 135,00 de monteur is niet langs geweest alleen via de telefoon hij vroeg wat er aan de hand was dat is een duur telefoontje ik zeg het nogmaal het is rotzooi en als je er van af wil moet ik 2200 euro betalen zijn ze gek of niet dus menssen trap er niet in
Reactie door forever-nl op 03-04-2014 20:32
Aan gratis hangt vrijwel altijd een prijskaartje.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!