Kassa

tijdschrift.nl, Sanoma

Geplaatst door: kloothommel17 op: 14-12-2014 22:00
Hallo, Sinds enkele maanden maak ik gebruik van het digitaal lezen van 18 tijdschriften. Dit is gekoppeld aan een papieren tijdschrift. Voor 7,50 per maand kun je digitaal 18 tijdschriften lezen. Op zich een mooi aanbod als je het vergelijkt met de kosten van papieren tijdschriften. Vooraf heb ik gekeken wat de kritieken waren van deze dienst. Op een schaal van 1...5 scoorde dit een 2.4 waarvan enkele zeer lovend waren maar ook heel veel mensen die dit als een totaal waardeloze site beoordeelden. Ik heb als kritische gebruiker mij aangemeld en ben van start gegaan. Ik ben een apple Ipad gebruiker maar mij vielen we een paar dingen op: 1) de tijdschriften die je kunt downloaden zijn qua bestandgrootte enorm 1) het downloaden van een tijdschrift vergt veel tijd (afh van internetsnelheid) 3) de tijdschriften worden niet alle weken netjes bijgewerkt. Kan voorkomen dat je tijdschriften mist en dan dan plotseling erbij staan 4) bij ingelogd in tijdschrift.nl anders kan het lastig zijn om weer ingelogd te komen 5) Het lezen van het tijdschrift gaat maar houd niet over. Bladzijdes omdraaien gaat lastig en nogal hoekig. 6) Sanoma worstelt als veel uitgevers hoe om te gaan met het digitale tijdperk en hoe je informatie verstrekt aan klanten. Het lijkt erop dat de digitale site niet zoveel aandacht krijgt terwijl dit enorm belangrijk is. 7) Besturing van de app kan veel makkelijker en er moet meer functionaliteit aan toe worden gevoegd. Kortom het gebruik houd niet over maar het is wel erg handig alleen Sanoma moet doordrongen worden dat de werking van de site en de dienstverlening van de helpdesk echt omhoog moet anders vallen de klanten deze site massaal af. Ik zou graag met meerdere gebruikers van tijdschrift.nl een vuist willen maken richting Sanoma om de app kwalitatief veel beter te maken.
Reactie door tijger1 op 14-12-2014 23:33
Een vuist willen maken. Hoezo? Stel Sanoma gewoon van uw ervaringen op de hoogte.
Reactie door valerius-2 op 14-12-2014 23:36
Nu mijn ervaring is via het scherm veel te lezen de animo steeds minder wordt. Ik wordt er vreselijk moe van. Maar ja ik ben al op leeftijd em dan zit ik liever rustig te lezen in mijn gemakkelijke stoel.
Reactie door 1953 op 15-12-2014 02:51
Quote: valerius-2 schreef op zondag 14 dec 2014, 23:36: Nu mijn ervaring is via het scherm veel te lezen de animo steeds minder wordt. Ik wordt er vreselijk moe van. Maar ja ik ben al op leeftijd em dan zit ik liever rustig te lezen in mijn gemakkelijke stoel.einde Quote Er wordt ook al handig op ingespeeld middels de beeldschermbril! à ± € 149,00!!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!