Kassa

tandenborstel sparen bij Algemeen Dagblad

Geplaatst door: nora op: 03-12-2011 15:23
Ha,Ha.....Hebben hier meer mensen aan meegedaan? En hebben ze de tandenborstel voor hun kind/kleinkind gekregen? Het was te mooi om waar te zijn. Men moest zich aanmelden voor 25 september 2011. Dit is door ons gedaan, want ja...onze kleinzoon wilde wel zo'n Piet Pieraat Tandenborstel. We kregen ook per omgaande een reserveringsbon terug. Maar, ondanks dat we de bon met de gespaarde zegels begin oktober opstuurde, geen Piet Pieraat tandenborstel. Halverwege november maar eens gemaild naar AD en nadat wij onze reserveringsbon als bewijs ook meemailde, kregen we als antwoord, dat de tandenborstels op dat moment werden verzonden, zeker voor 5 december lag onze tandenborstel in de bus. En nu..."Helaas zijn er door de grote belangstelling....niet voldoende Piet Pieraat tandenborstels beschikbaar.!"We sturen u een DVD van kabouter Plop. Oké??? Nu ken ik iemand die ook voor 25 september reserveerde maar vergat aan te vinken bij Piet Piraat.Wel extra opzetborsteltjes tegen betaling gelijk mee bestelde. En deze mevrouw krijgt de volgende brief: "Omdat u niet heeft gereserveerd is het niet mogelijk u de gratis tandenborstel toe te sturen!" Oh....als ze de reservering goed had gedaan, had ze dan wel de tandenborstel gekregen?????? En, ach..... ook zij krijgt een DVD van kabouter Plop. Ik, persoonlijk, denk dat al die akties van Het AD een wassen neus zijn. Want men reserveert toch niet voor niets voor 25 september, dan weet het AD toch wel op 26 september, hoeveel tandenborstels besteld zijn. En waarom ik me hierover druk maak? Ja..ik heb al een tandenborstel gekocht voor de Sint, maar het gaat me om het principe en dit vind ik gewoon weg bedrog!
Reactie door tdehond op 03-12-2011 15:43
Dit is wel erg teleurstellend voor uw kleinzoon. Hopelijk heeft u meer geluk dit weekend met de kraskaart. Op beide aanbiedingen ben ik niet ingegaan.
Reactie door sonjaatje op 03-12-2011 18:27
Ik wilde ook meedoen al lees ik geen krant, maar als ik dit zo lees ben ik blij dat ik de actie vergeten was. Echt een teleurstelling voor de kids :-(

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!