Kassa

Slechte service Blomberg

Geplaatst door: sietske op: 15-02-2012 13:33
Ik heb vorig jaar een droger met warmtepomp van het merk Blomberg gekocht. Werd me in de winkel sterk aangeraden, omdat het apparaat zo zuinig is, zou een hoop geld besparen. Het was een duur apparaat, 599 euro. Na een paar maanden waren de schuimrubber filtertjes versleten en heb ik een mail naar Blomberg gestuurd met de vraag of ze me er een aantal konden sturen, of anders een lap van het materiaal zodat ik ze zelf kon knippen. Hier kreeg ik als antwoord op dat ik ze bij Handyman kon bestellen, kosten 11.15. De filters zijn elke 3 maanden versleten. Wat dus op een kostenpost van 44 euro per jaar komt. Het materiaal van de filters kan volgens mij niet meer dan een paar centen kosten. Ik voel mij dus opgelicht!! Koop je een duur energiezuinig apparaat, moet je nog eens 44 euro per jaar uitgeven aan filters, weg voordeel. Hier ben ik niet van tevoren over ingelicht. Ik vind de service van Blomberg echt waardeloos!!! Wie herkent dit?
Reactie door tot15karakters op 15-02-2012 17:01
Als je niet vooraf informeer naar bijkomende kosten want er zijn met stofzuiger uit te zuigen en wegwerp filters. Andere merken hebben het ook helaas dus jammer dat je daar nu pas achter komt.
Reactie door sietske op 15-02-2012 21:08
het gaat mij niet om het feit dat er filters in moeten, hoewel ik dat niet wist, mijn vorige drogers hadden filters die je boven de bak leegde. Het gaat mij om de belachelijke kosten van die filters. Het is een lullig stukje schuimplastic van ongeveer 10 bij 20 centimeter dat dan ruim 11 euro moet kosten. En dan werken ze ook nog niet eens, het hele apparaat erachter zit vol met stof en wasmiddelresten, wat volgens de winkel niet zo zou zijn. Ik vind het echt oplichterij!
Reactie door wolfenjong op 17-02-2012 10:57
Hallo Misschien gaat het ook met filterdoek voor de afzuigkap die ze (vroeger) vooral veel gebruikten , deze kun je bij winkels als Action of Blokker en of Hema misschien nog gewoon per zoveel vellen kopen, en deze kun je dan zelf op maat maken als het terminste geschikt is, maar het lijkt me wel. Succes er mee.
Reactie door peterbkm op 23-08-2012 16:20
Wij hebben een wasmachine en een warmtepompdroger gehad van Blomberg: De wasmachine begaf het na een jaar doordat de motor van de trommel afgebroken is!! De droger deed het na een jaar al niet meer. Beide machines staan na gebruik van ruim een jaar op de schroot. De garantie van de firma Aso-Gem is waardeloos. Voor mij NOOIT meer een Blomberg. Beter een degelijk merk kopen!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!