Kassa

Sinds wanneer is Facebook bezorgt om uw privacy?

Geplaatst door: picone op: 27-08-2011 16:57
Facebook gaat de komende dagen aanpassingen uitvoeren aan de privacy-instellingen. Die moeten beter zichtbaar worden. Naast elk element van zijn profiel komt een dropdownmenu waarmee de gebruiker kan bepalen wie wat op zijn pagina te zien kan krijgen. De socialenetwerksite doet dat na klachten van gebruikers die de 'wie kan dit zien?' - toepassing te omslachtig vonden. Ook het 'taggen' van foto's wordt veranderd. Foto's moeten eerst worden goedgekeurd, zodat de kans kleiner wordt dat derden genante foto's van gebruikers plaatsen. Bron: http://www.volkskrant.nl Sinds wanneer is Facebook bezorgt om uw privacy?
Reactie door stacey op 27-08-2011 17:40
Quote: picone schreef op zaterdag 27 aug 2011, 16:57: Sinds wanneer is Facebook bezorgt om uw privacy?einde Quote Zijn ze niet, maar ze zullen wel moeten........Facebook zwicht voor kritiekFacebook zwicht voor kritiek
Reactie door tdehond op 27-08-2011 18:26
Ik lees bij security.nl: Facebook introduceerde gisteren nieuwe privacyinstellingen voor gebruikers, maar volgens een beveiligingsexpert is het nog steeds niet goed geregeld. klik hier klik hier
Reactie door sig442 op 06-09-2011 05:04
facebook is net als myspace aangeklaagt voor privecy redenen, daarom passen ze dit aan. anders kijken ze er toch echt niet naar om.
Reactie door aragon op 08-09-2011 13:06
Facebook is zo lek als een mandje, en daar zal weinig of niets aan veranderen. Van privacy hebben ze nog nooit gehoord, alles ligt open en bloot. Een half uurtje door facebook spitten, levert al gauw enkele honderden of meer namen en wachtwoorden op.
Reactie door wvr77 op 08-09-2011 13:49
We kunnen ons beter af vragen "sinds wanneer is de gebruiker bezorgt om zijn/haar privacy?" Door on doordacht handelen is alles maar zo te zien en te vinden. Sinds 2 maanden actief op facebook en ik kan alles prima afschermen wat ik wil. Bezint eer ge begint!
Reactie door natuurmens op 08-09-2011 14:04
Ja ik heb mijn instelling wel zoveel mogelijk privé ingesteld. Ja men moet natuurlijk er ook aan verdienen. Maar ik merk ook dat je kenbaar maakt dat je van bepaalde producten gebruik maakt maar ik merk ook dat sommige van deze producten niet zo goed werken, als er word beheerd. Ik had een back-up ruimte gehuurd voor externe hardeschijfruimte. Zodat bij crash een image opgeslagen is maar dat product is overgenomen en vervolgens wordt er niet meer backups. Dus product waardeloos. Maar ja dat kenbaar maken en dan nog veel ergernis dat mensen onderuit halen gehaald worden door bijvoorbeeld geen werk te hebben of zo iets. Het is meer om korte boodschappen achter laten. Hoewel mij zus bijna een jaar dood is en haar profiel blijft actief.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!