Kassa

SCOORJIJEENPRIJS.NL

Geplaatst door: cornholio74 op: 06-07-2012 17:35
Ik moet het volgende even kwijt.... Voor het EK heb ik meegedaan met een prijsvraag via scoorjijeenprijs.nl om zo kans te maken op kaarten voor de wedstrijd Ned-Dui. Ik moest hiervoor een paar keer al mijn gegevens invoeren, enquêtes invullen en toestemming geven dat een aantal bedrijven mij mochten benaderen voor commerciële doeleinden..maar je had gegarandeerd een prijs. 2 dagen NA de wedstrijd kreeg ik een enveloppe in de brievenbus met 6 kraskaarten. Ik dacht ok..kan gebeuren, iedereen maakt wel eens een fout. Onder de kraslaag stond een code die je op hun site kon invoeren om te kijken welke prijs je kreeg. De prijzen waren kaarten voor Ned-Dui, ek t-shirt, ek voetbal, ek biertap en troostprijzen... Ok, ik de codes ingevuld en wat krijg ik als prijs??? Links naar websites van andere bedrijven met een al bestaande prijsvraag of aktie. Een link naar een andere prijsvraag is voor mij GEEN prijs. Toen sloegen bij mij dus de stoppen door.. Dit bedrijf verdient dus geld aan mijn persoonsgegevens en verkoopt deze ook nog eens door, terwijl ik geen enkele prijs heb gekregen (behalve nog meer spam en onzin email). Ik vraag me nu dus af of er meer mensen zijn die dit hebben meegemaakt?? Het gaat me echt niet om de prijs, maar dat deze SocialMediaMarketingMiljonairs heel snel gestopt en gecontroleerd worden!!! grt, Rico SCOOREENPRIJS.NL Jij bent gegarandeerd een winnaar! (
Reactie door valerius-2 op 06-07-2012 17:40
Ja zo wordt je gepakt als je alles gelooft wat ze je voorschotelen. Al die onzin om u gegevens te krijgen. Maar ja gratis is tegenwoordig een toverwoord.
Reactie door tot15karakters op 06-07-2012 17:43
Gratis meedoen en een onbekende aanbieder, dus te mooi en dat blijkt nu wel weer. Geloof niet in sprookjes, daar hebben we toch de Efteling voor.
Reactie door cococat op 06-07-2012 17:52
Je moet ook nooit je gegevens achterlaten op een website. Ook niet als je een prijs kunt winnen. De enige die hier bij wint zijn de bedrijven waar jij de spam van krijgt..
Reactie door abarth op 06-07-2012 20:44
je wint 6 kraskaarten...
Reactie door *zonnebloem* op 07-07-2012 11:56
Quote: abarth schreef op vrijdag 6 jul 2012, 20:44: je wint 6 kraskaarten...einde Quote Die zo gemaakt worden dat er nooit een grote prijs op valt. Maar dat is een ander verhaal.....
Reactie door 1.korenwolf op 07-07-2012 12:23
Vroeger geloofden ze in de kerk en de kwakzalverij. Wetend de hebzucht van de medemens in ogenschouw nemend, dat er altijd hebzuchtmensen op de honingpot afkomen (afkwamen) voor de hoofdprijs en naderhand dan met de neus op de feiten worden gedrukt: hebzucht is een illusie! Een hebzuchtillussie rijker geworden. Gister nog wilde ik de brochures van de Skoda downloaden, wel eerst de gegevens invullen voor het downloaden, die kregen ze inderdaad: naam en e-mailadres verzonnen. De brochures zijn gedownload.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!