Kassa

Relax abonnement T Mobile

Geplaatst door: jan058 op: 28-01-2012 20:59
Ik heb een Relax abonnement van T Mobile. T Mobile biedt dit abonnement sinds augustus 2011 niet meer aan. Bij dit abonnement kun je je beltegoed sparen. "Het blijft altijd van jou" zegt T Mobile. En dat is zo. Maar als je aan het einde van de contractperiode je abonnement omzet ben je je hele beltegoed kwijt (bij mij € 300). Terwijl het normaal is dat je dan een nieuwe (moderne, niet symbian) telefoon kunt kiezen (die je vervolgens in het nieuwe abonnementsbedrag gewoon weer betaalt!) Het enige dat T Mobile aanbiedt is het verlagen van je abonnement naar het laagste niveau, zodat je wat minder tegoed opbouwt en je je beltegoed kunt opmaken. Maar een nieuwe telefoon bij verlenging is niet mogelijk want dan ben je je hele beltegoed kwijt. Ik begrijp niet dat je je belminuten niet gewoon kunt meenemen in het nieuwe abonnement. In beide gevallen maak je je beltegoed op. Er zijn veel T Mobile-klanten die met dit probleem zitten. Kassa, kunnen jullie hier iets aan doen?
Reactie door stacey op 28-01-2012 21:13
Nee, verwacht niet dat ze daar wat aan kunnen doen, werkt bij elke provider zo voor zover ik weet en dat zijn gewoon de voorwaarden en dat weet je en daar ga je mee accoord op moment dat je iets afsluit. Maar je kunt de redactie mailen via de knop contact onderaan de pagina Ik zou zeggen abo verlagen en beltegoed opmaken en eventueel zelf een simlock vrije nieuwe gsm kopen als je zo graag een nieuwe wilt, anders betaal je die ook wel zelf (dubbel en dwars verwacht ik ) door verhoogde prijs voor abo met gsm zoals je zelf al dacht..
Reactie door pauls0 op 28-01-2012 22:36
Het oude abonnement wordt niet voor niets opgeheven. Met uw nieuwe abonnement bent u overgeleverd aan nieuwe voorwaarden van uw provider. Zoals alle providers doen, zonder uitzondering, bent u helaas wel verplicht om aan hun voorwaarden te voldoen..

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!