Kassa

POSTKANTOOR DICHT = VERARMING VAN DEZE SAMENLEVING

Geplaatst door: kamphuysen op: 26-10-2011 15:06
Eind deze week is het zover, dan sluit het allerlaatste zelfstandige postkantoor van Nederland de deuren. Een jaar eerder dan was voorzien. Het monumentale postkantoor aan het Utrechtse Neude is donderdag voor het laatst geopend, zo liet PostNL weten. Postagentschappen In maart 2008 maakte toen nog TNT Post bekend dat alle postkantoren in Nederland de deuren zouden sluiten en dat daarvoor in de plaats postagentschappen zouden komen in winkels, zoals gemakszaken en supermarkten. Gemiddeld genomen komt er voor elk verdwenen postkantoor 2,5 verkooppunt terug. Nederland telde circa 250 zelfstandige postkantoren. Post NL loopt Europees gezien voorop met het sluiten van de panden waar uitsluitend een postkantoor in zit. Alleen in Groot-Brittannië zijn ze al zo ver en in Duitsland en de Scandinavische landen zijn ze een eind op weg De sluiting van PostKantoren is een Totale Verschraling in de samenleving, zoals ook het verdwijnen van het Ziekenfonds en daarbij het veranderen van de Zorgkosten, de Komst van de vermaledijde Euro waarbij de gemiddelde NL burger mag opkomen voor het falen van andere landen in de ""eurozone"" en noem al die zgn prettige dus niet markt gerelateerde bedrijven die er zijn bijgekomen, door het ingrijpen van de Staat die alles maar los wilde laten. Het verdwijnen van ""Het Postkantoor"" is de grootste misser die gemaakt is. Nu sta je met de kont in de levensmiddelen of in het sigarenvak van de een of andere winkel, waar vaak slecht en onverzogd personeel niet uit de ogen kan kijken vanwege slaap. Dat heet nu echt ook Verloedering!
Reactie door tdehond op 26-10-2011 15:08
Een soortgelijk topic is net gestart onder discussies. ( PostNL)
Reactie door valerius-2 op 26-10-2011 16:42
Quote: tdehond schreef op woensdag 26 okt 2011, 15:08: Een soortgelijk topic is net gestart onder discussies. ( PostNL)einde Quote Ik zie alleen maar dit topic.
Reactie door valerius-2 op 26-10-2011 16:44
Quote: tdehond schreef op woensdag 26 okt 2011, 15:08: Een soortgelijk topic is net gestart onder discussies. ( PostNL)einde Quote Gevonden was mij niet duidelijk wat je onder post NL bedoelde. Mijn fout
Reactie door freya op 26-10-2011 16:44
Deze? *[u: klik[/u: *

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!