Kassa

Pathe Unlimited voorwaarden

Geplaatst door: bariskaragoz op: 08-03-2012 00:10
Ik heb afgelopen 3 jaar een abonnement gehad op Pathe Unlimited. Dat is een abonnement waarmee je onbeperkt naar de film kan. In december heb ik mijn abonnement opgezegd omdat ik naar het filmaanbod keek tot mei en voor mij niet meer interessant was. Mijn idee was om mijn abonnement in mei te hervatten omdat er in de zomer en winter heel wat mooie films uitkomen maar volgens de voorwaarden moet ik nu 35 euro administratiekosten betalen omdat ik mijn abonnement binnen 2 jaar na opzegging wil hervatten. Ik weet dat ik geen poot heb om op te staan omdat ik destijds akkoord ben gegaan met de voorwaarden maar wat mij betreft mag het volgende artikel van de voorwaarden aandacht krijgen zodat Pathe het aanpast: 3.3 Indien een Abonnement is opgezegd conform artikel 4.1/ 4.2 en de voormalig Abonnee wil binnen 2 jaar na het einde van het Abonnement een nieuw Abonnement afsluiten, geldt dat het Abonnement wordt aangegaan voor minimaal 4 volledige kalender maanden en is naast de maandelijkse abonnementsprijs een éénmalig bedrag van € 35,- aan administratiekosten verschuldigd welke direct aan de kassa dient te worden voldaan. Ik ben 3 jaar trouwe klant geweest, heb altijd betaald en heb zelfs prijsverhogingen meegemaakt van 17,50 naar 19 euro. Stank voor dank krijg ik nu omdat ik besloten heb om mijn abonnement tijdelijk op te zeggen omdat ik het zonde vind om 5 maanden 19 euro te betalen als ik van te voren weet dat ik er nauwelijks gebruik van ga maken. Wat is jullie mening hierover?
Reactie door eva369 op 08-03-2012 08:52
als het in de algemene voorwaarden staat, had je het kunnen weten.
Reactie door naitsoezn op 08-03-2012 09:39
[quote: Wat is jullie mening hierover?einde Quote Ik snap dat je het niet leuk vindt, maar ik begrijp de regel eerlijk gezegd wel. Die pas is er juist voor de vaste klanten, en als je naar believen voor een paar maand kunt opzeggen om je daarna weer een paar maand aan te melden, dan kun je je nog afvragen hoe een vaste klant je bent.... Trouwens, als je vijf maand geen 19 euro betaald, maar daarna 35 euro administratiekosten moet betalen dan is het nog steeds voordeliger om op te zeggen ;-).
Reactie door sonjaatje op 08-03-2012 17:38
Dat bedrag is om te voorkomen dat je steeds opzegt en weer een nieuw abo neemt, precies zoals jij wilt doen dus. Zij hebben liever dat je gewoon doorlopend klant blijft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!