Kassa

Online daten

Geplaatst door: frits heij op: 31-01-2015 12:57
Ik heb een poos zitten daten op [url=http://www.flirtberichten.nl : flirtberichten.nl [/url: . Dan is het heel normaal dat je mekaar wil leren kennen. En er staat niks op de site dat het niet echt is. dat kan u zelf ook na kijken. Ik ben al dagen aan het praten met vrouw op de site en hele diepe gesprekken gehad naar mij mening. Maar er was wel wat geks van het begin ze wou geen foto geven. Het is ook raar dat ze niks te persoonlijks kon vertellen maar ja daar kan ik nog inkomen. Het klikte goed maar dus ik had mijn nummer gegeven en email. Ze vond het nog wat te vroeg om me te bellen. Ze wou wel graag een relatie met me. Na heel wat dagen met elkaar praten. Begon ik wel wat achterdocht te krijgen en ik heb de site ge googleed en kwam op het volgende uit [url=http://www.datingwebsites.nl/reviews/flirtbericht/?send_filter=neg#reviews: http://www.datingwebsites.nl/reviews/flirtbericht/?send_filter=neg#reviews [/url: Ik heb vervolgens haar er me geconfronteerd en gevraagd of ze baar een andere site wilde gaan ze gaf aan dat ze alleen op deze site wilde zijn en niet naar een andere wou gaan ik mocht haar niet onderdruk zetten zie ze. De andere site was heel goed aan geschreven en gratis. Ik heb haar ook gevraagd of ze een andere site wou geven behalve deze dat weigerde ze ook. Er staat ook op de site dat als je een profiel hebt dat je die niet terug kan krijgen met het email adres wat je daarvoor had. Ik zit niet zo over het geld in maar zo ga je niet met mensen om. Niemand is zo gehecht aan een site en ik heb een vermoede maar dat kan ik niet bevestigen dat mijn profiel nu door een ander word gebruikt maar dat is speculeren. Ik wil graag anderen waarschuwen voor deze site. Ik wil graag me geven doe goed je onderzoek voor je gaat daten.
Reactie door zoekster op 31-01-2015 13:48
Sorry hoor, maar in een oogopslag zie ik al wat hier gaande is. Dit is een site bedoeld om te flirten via de mail, niets meer en niets minder. Niet voor het vinden van een relatie, of werkelijk fysiek contact. Het staat eigenlijk al in de titel. Flirtberichten. Dat is wat er is geboden en dat krijgt u dan ook voor uw geld. De dame in kwestie heeft u flirtberichten gestuurd. Dat u zelf zo onverstandig bent om te denken dat er meer in zit dat is aan u.
Reactie door frits heij op 31-01-2015 14:00
Ik snap wat je bedoelt maar het waren geen flirten meer het waren hele onderhandelingen over een relatie. Daar stuurde ze me ook op aan er waren weinig flirten aan . maar daar gaat het ook niet om ik wil graag andere mensen waar schuwen voor zulk soort sites. De site geeft niet aan dat het een service is. Dat geeft ze geen recht om je te misleiden.
Reactie door rots92 op 31-01-2015 14:02
Bij uw bericht moet ik denken aan 'Tearoom Tango', maar vraag me niet waarom.
Reactie door sjoppie op 31-01-2015 14:04
Misschien heeft de site weinig klanten en wil men u niet kwijt, voor wie het betreft zij gewaarschuwd. Vr. Gr.
Reactie door frits heij op 31-01-2015 14:07
Tearoom Tango is het maar net maar. Moet het wel even googelen. Maar daar leer je weer van.
Reactie door hutch op 31-01-2015 14:23
Al dat soort sites hebben maar één (!) doel: hun slachtoffers zoveel mogelijk geld aftroggelen. Niets meer en niets minder. En daar bent u het zoveelste (...) slachtoffer van. Ik begrijp ook niet dat er nog zovelen intrappen. U bent ook tamelijk snel: "Na heel wat dagen met elkaar praten. Begon ik wel wat achterdocht te krijgen". Die 'dame' (?) verdient aan u door u zo lang mogelijk aan het welbekende lijntje te houden. Dat u dat niet meteen in de gaten had? Hoeveel heeft u dat grapje nu al wel niet gekost? En die 'dame' (..) lacht zich een krul in..... oh nee, dat kan niet. Waarom bent u niet eerst, dus vóórdat u betaald, gaan googelen. Hoewel dat laatste eigenlijk ook helemaal niet hoeft. Noem mij één datingsite, of welke naam je ook aan dat soort sites geeft, die helemaal betrouwbaar is.
Reactie door frits heij op 31-01-2015 14:29
Het grapje heeft me 300 gekost. Maar dit is de eerste keer dat ik een datingsite bezoek . Het is gelijk een wijze les. Niet meer doen. Inderdaad ik had moeten Google. Ik ben van het beste uit gegaan.
Reactie door valerius-2 op 31-01-2015 14:40
Bedankt voor de niet van kant dat ik daar aan begint, maar er zijn nu eenmaal mensen die dit willen gebruiken.
Reactie door aurora1 op 31-01-2015 16:59
Dat waren erg dure "onderhandelingen".... Tik eens bovenaan in het zoekvakje: datingsites.... Lees ook eens klik hier en klik hier. Echter, volgens mij kunt u beter "op pad" gaan om mensen te leren kennen door bijv. lid te worden van een vereniging, van sport tot bowlen enz., of gaan "stappen", naar concerten gaan enz. en dan zonder "ik ben zoekende" uit te stralen. klik hierklik hier
Reactie door frits heij op 31-01-2015 17:12
Aurora1 bedankt voor de info. Ik ben zeker in de omgeving zoeken en in het echt zou ik ook het liefst iemand ontmoeten. Ik zal een kijken wat er in de buurt te doen is, dat is een goede tip. Ik heb ook al eens een bemiddelingen bureau in geschakeld ook zonder succes. Dus je hebt helemaal gelijk. Bedankt
Reactie door hopetobehelping op 31-01-2015 17:24
Beste frits heij, dank u wel voor uw waarschuwing en het plaatsen hier op de site van kassa. Laten we hopen dat het helpt om voor de toekomst slachtoffers te voorkomen.
Reactie door frits heij op 31-01-2015 17:34
Als maar er maar 1 minder naar zoon site gaat ben ik al blij, maar er zijn meer van zulk soort sites zijn. Als je even zoekt.
Reactie door aurora1 op 01-02-2015 16:07
Kijk eventueel ook eens bij de annonces in supermarkten, zoals bijv. dat er iemand bij een kaartclubje gezocht wordt of voor tafeltennis o.i.d., of misschien voor vrijwilligerswerk ergens. Dat bijv. bij een buurtvereniging.
Reactie door frits heij op 01-02-2015 16:30
Ik ben aan het kijken wat er in de buurt te doen is. Het zijn inderdaad goeie tips. ik doe op dit moment niks anders dan Vrijwilligerswerk, maar misschien in de verkeerde hoek. Ik ben nog aan het kijken wat me het beste aanspreekt.
Reactie door komsja op 02-02-2015 17:29
@frits heij U zegt : Dat de dame in kwestie het een beetje te vroeg vond om te bellen,maar ze wou na dagen praten wel een relatie met u!!!!!???? sorry hoor,maar ik snap echt niet dat iemand in die leugens en die flauwekulpraatjes van zo,n (dame) trapt,u geeft haar uw e-mail adres en telefoon nummer,maar als die (dame) het ook wel had zien zitten(na hele lange diepe gesprekken) dan had ze u wel gebeld en ook haar nummer gegeven enz enz enz enz. Het ligt er in uw verhaal zo enorm dik bovenop dat elk weldenkend mens daar niet in trapt,of bent u zo enorm wanhopig,dat u al die flauwerotkul voor waar aanneemt. U zegt ook dat u NU pas gaat opletten,maar weet zeker dat u er de eerst volgende keer weer net zo hard in mee gaat.
Reactie door frits heij op 02-02-2015 17:41
We konden het heel goed met elkaar vinden, dacht ik. Maar tijd zal het leren of ik er nog een keer intrap. Dit ging wel heel gehaaid. Maar ik heb ook weinig ervaring met online daten. Het gaat alleen niet om mij. Ik wil graag andere behoede voor zulk soort sites.
Reactie door komsja op 02-02-2015 17:45
@frits heij Vind u trouwens zeer meegaand en begripvol betreffende uw antwoorden op de (meeste) reactie,s wellicht spreekt die meegaandheid en begrip die u heeft hier op het forum iemand aan,maar ook dat geeft geen enkele garantie,want iemand kan zich hier heel beschaafd gedragen maar achteraf iemand te zijn met een grote groffe bek. Dus het blijft altijd uitkijken en maar afwachten,maar vandaag of morgen (spreekwoordelijk) zal u het geluk wel vinden.
Reactie door komsja op 02-02-2015 17:49
@frits heij U zegt dat WE het heel goed met elkaar konden vinden,maar het woordje WE was en is hier duidelijk niet van toepassing,en dat had u kunnen weten,en vooral op bepaalde datingsite,s
Reactie door frits heij op 02-02-2015 17:57
Daar om dacht ik het ook, maar ik had het goed mis. Het kwam meer van mijn kant. Daar leer je ook weer van. Ik geloof ook wel dat ik het geluk zal vinden. Dit soort daten is alleen niet de manier.
Reactie door komsja op 02-02-2015 18:23
@frits heij Ik zeg niet dat op alle datingsite,s het 1 en al kommer en kwel is,maar het gaat erom hoe u met een bepaalde match omgaat,want er zijn ook een heleboel mannen en vrouwen (of wat voor combinatie dan ook) die elkaar wel op een datingsite hebben gevonden,maar zodra de andere partij bepaalde vragen of what ever gaat zitten omzeilen dan weet men genoeg en is het gewoon kappen ermee.
Reactie door frits heij op 02-02-2015 18:38
Je zal helemaal gelijk hebben, maar wil het nu op een andere manier proberen. Ik wil het nu een keer proberen te kijken of ik niet iemand in de buurt kan ontmoeten of wat meer uitgaan. Ik breng het misschien ook verkeert het zijn bepaalde sites die kommer en kwel veroorzaken . Daar wil ik voor waarschuwen. Ik wil ze niet over een kamp scheren.
Reactie door komsja op 02-02-2015 18:48
@frits heij Mag ik vragen in wat voor een leeftijds caterogie zoekt
Reactie door frits heij op 02-02-2015 18:52
Dat mag van de 25 tot 35. Ik ben zelf 33.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!