Kassa

nummerbehoud BEN versus KPN

Geplaatst door: hinsje op: 20-01-2012 11:47
Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn nummer van BEN naar KPN krijg? Ik ben al vanaf eind december bezig. Van BEN mag ik per direct weg, KPN doet steeds aanvragen bij BEN 9 jan. 12 jan. 19 jan 20 jan etc. maar vervolgens reageert BEN niet of te laat en word ik van het kastje naar de muur gestuurd en doet niemand iets fout. Ik bel dagelijks met beide partijen maar weet het nu echt niet meer!!!!!!!!! Is er ergens een manager te vinden die nog klantgericht is??? Ze kunnen niets voor mij doen als de omzeting 5 werkdagen verschuiven!!
Reactie door rjw op 20-01-2012 15:57
Kloppen de gegevens in de aanvraag wel? Ik heb in het verleden zaken gezien waar het verkeerde mobiele nummer was opgegeven bij een porteringsaanvraag (bijvoorbeeld 2 cijfers omgedraaid bij de aanvraag). KPN kan dan een aanvraag indienen bij BEN, maar de portering gaat niet lukken natuurlijk.
Reactie door zigster123 op 20-01-2012 17:04
Als u per direct weg mag dient KPN de aanvraag niet 'automatisch' te plaatsen maar met een handmatige toevoeging. Dan komt de aanvraag in de uitvalbak en dan hoort men bij BEN te signaleren dat u per direct weg mag (als dit goed in de systemen is ingevoerd). Een automatische aanvraag om per direct te porteren zal altijd worden afgewezen omdat het systeem een opzegtermijn hanteert van 1 maand (particulier) of 3 maanden (zakelijk).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!