Kassa

NS is slim

Geplaatst door: jeuneke op: 07-11-2012 14:35
Enkele jaren geleden heb ik op 8 januari een voordeelurenkaart gekocht bij NS. Na een paar jaar kreeg ik een nieuwe kaart en die was niet geldig tot 8 januari, maar tot 16 december. Dit jaar heb ik weer een nieuwe kaart gekregen en die is geldig tot 31 oktober. Over 5 jaar bekeken is het niet veel, maar het scheelt toch elk jaar een dikke week dat ik minder kan reizen met mijn jaarabonnement. Heel slim van Ns, als ze dat bij iedere voordeelurenkaart doen, levert dat weer extra geld op. Kunnen ze een bladblazer kopen voor de herfstblaadjes op de rails!
Reactie door valerius-2 op 07-11-2012 16:29
Als de prijs voor een heel jaar is en het de geldigheid is nog niet om, dan moet er rekening worden gehouden met een andere prijs. Anders gewoon opzeggen aan het eind van de geldigheid, en daar op de datum van afloop weer een nieuwe aanvragen. Dan bent u slimmer dan NS.
Reactie door freya op 07-11-2012 20:18
Quote: valerius-2 schreef op woensdag 7 nov 2012, 16:29: .... Anders gewoon opzeggen aan het eind van de geldigheid, ....einde Quote Ja, en aangezien je die nieuwe kaart niet meteen de volgende dag in huis hebt, zit je de eerste paar weken dus zonder kaart...... Lekker handige tip dus.......NOT! Freya

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!