Kassa

NIEUWS: Overheid gebruikt auto als melkkoe!

Geplaatst door: ruiterwr op: 07-06-2013 12:15
ANWB is boos omdat de overheid de auto als melkkoe gebruikt. Voor iedereen die de afgelopen 30 jaar heeft geslapen zal dit wel nieuws zijn. Wanneer we niet willen dat verkeersboetes de schatkist vullen, kunnen we ons ook gewoon aan de ("onzinnige") verkeersregels houden. Dat zal ze leren! Wat mij betreft kunnen bepaalde boetes nog wel wat verder worden verhoogd; Misschien dat dat de toenemende agressie en de horde "verkeers-aso's" terug kan dringen?
Reactie door valerius-2 op 07-06-2013 12:45
Ja hef de boete maar eens op , het ongevallen % zal zo omhoog vliegen dat er iet meer voor de normale deelnemer aan het verkeer veilig is om de straat op te gaan. Kijk nu hoeveel verkeers deelnemers een boete krijgen. Als regels niet bestraft of heel laag bestraft worden is het hek van de dam. Regels zijn er nu eenmaal niet voor de lol gemaakt en dat niet alleen in het verkeer.
Reactie door breedbeeld op 16-06-2013 14:36
Tja boetes omhoog, ik weet het niet, maar ik weet wel dat wanneer je regelmatig een prent krijgt dat je dat wel aan het denken zet, want iedere maand honderden overmaken naar justitie ben je heel snel zat. Aan de regels houden zal wel moeten en zoals Valerius-2 al zegt, regels zijn er niet voor niks, maar het verschil tussen al die vele duizenden net wel overtredingen is een ander verhaal dan een verkeeraso lijkt mij, maar die kleine boetes leveren nou eenmaal het leeuwendeel van alle incasso's op, dus we zullen er mee moeten leven. We hebben geen keus, anders sta je voor de helft van je salaris te werken.....

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!