Kassa

Neem geen abonoment op Foxsport internet

Geplaatst door: navidos op: 25-09-2013 16:05
Beste voetbal liefhebbers, Zoals jullie weten is Eredivisie live overgenomen door Fox Sport . Allereerst is dat uiteraard spijtig maar dat geheel terzijde. Ik heb afgelopen maand een internet abonnement afgenomen bij Foxsport voor 12 euro. goed prijsje, ik dacht laat ik het eens proberen. Daarna heb ik geprobeerd paar wedstrijden te kijken online maar de stream was zo verschrikkelijk slecht en langzaam. Ik dacht nouja wellicht een probleem dat ligt aan mijn internet verbinding, een week later weer geprobeerd en ja hoor weer zelfde probleem. Ik heb vervolgens alles uitgeprobeerd om te kijken of het aan mijn instellingen ligt maar dat was niet het geval. Afgelopen week heb ik het weer geprobeerd en ook nu was het weer raak, zeer trage of nauwelijks goede stream, ik was het zat en ben overgegaan naar een gratis stream en dat werkte vlekkenloos met miljoenen mensen die tegelijkertijd naar zelfde stream keken. Ik heb vervolgens boos de klantenservice gebeld en na 10 minuten in wachttijd te zijn gezet kreeg ik een medewerker aan de lijn. Uiteraard ben ik samen met deze medewerker weer door hele procedure gegaan wat ik zelf al had gedaan en nog steeds zelfde resultaat, namelijk: geen stream. De medewerker op haar beurt zei dat ik een mailtje moest sturen naar klantenservice om mijn klacht aan te geven en dat ze dat zo spoedig mogelijk zouden oplossen. Goed, ik mailtje opgesteld afgelopen maandag en gestuurd en tot op heden geen enkele reactie. Ik ben het zat en ga me contract opzeggen. De reden waarom ik mijn ervaring met jullie deel is om jullie op hoogte stellen en adviseren om geen abonnement te nemen op Foxsport internet (GO). Als jullie hier ook ervaringen mee hebben dan hoor ik het uiteraard graag.
Reactie door valerius-2 op 25-09-2013 16:44
Met welke snelheid 1s uw aansluiting voor download? Daar zit n.l. de kneep/ De andere sport kwam gewoon via de kabel u toestel binnen.Fo is dat nu ook zo.
Reactie door navidos op 25-09-2013 16:54
Quote: valerius-2 schreef op woensdag 25 sep 2013, 16:44: Met welke snelheid 1s uw aansluiting voor download? Daar zit n.l. de kneep/ De andere sport kwam gewoon via de kabel u toestel binnen.Fo is dat nu ook zo.einde Quote Ik weet niet meer met welke snelheid mijn aansluiting is. Maar ik download films en dergelijke in 20 minuten dan moet een stream geen probleem zijn. Daarbij heb ik ook begrepen van mijn vrienden dat zij het zelfde probleem ondervonden.
Reactie door diumenge op 25-09-2013 19:01
Op enkele uitzonderingen na kan je er wel van uit gaan dat elke hedendaagse internetaansluiting snel genoeg is voor een stream, dus dat zal inderdaad het probleem niet zijn. Lijkt er meer op dat ze hun zaakje totaal niet op orde hebben.
Reactie door conniewaarzijn op 25-09-2013 21:08
Zou het eerder als tip plaatsen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!