Kassa

Nationaal Spaarfonds reisverzekering

Geplaatst door: jolanda64 op: 14-05-2014 16:58
Zo het staat bol met klachten over Nationale Spaarfonds.Wij hebben daar al jaren een doorlopende reisverzekering lopen, nog wel! Begin dit jaar vakantie geboekt naar Frankrijk in aug. 2014. Waar onze zoon stage zou lopen. Ik zeg zou, want dat feest gaat niet door. Vanwege een schouder uit de kom, was het niet raadzaam om daar stage te lopen. Dus uit met deze pret. Want in die periode van aug. zal hij aan zijn schouder geopereerd worden. Mijn man gooit er ook nog een schepje boven op, ook hij zal medio aug/sept. een operatie moeten ondergaan. Dus alles ingetrokken, ook op je werk, dat wordt dus niets. Wat zegt Nationaal Spaarfonds: zij vertelde mij dat, dit niet vergoed wordt, omdat het hier niet acuut betreft, een niet ernstig ziekte beeld is, dus men kan de operatie ook verplaatsten. Ik viel om van verbazing van mijn stoel.Ten eerste weten we niet de exacte datum, dus dat risico willen we niet lopen. Ten tweede mijn zoon loopt geen stage meer in Frankrijk ivm zijn letsel. Ook weten zij niet hoe de situatie en het totaalbeeld werkelijk is, dus zij bepalen niet of wij een operatie moeten verzetten of niet! Ik vindt dit nogal een uitspraak, wat ze deden. Zij zijn verzekeraars en geen arts, dus deskundig gezien, mogen zij niet bepalen of een operatie verzet moet worden ja of de nee. Wij hadden ook liever anders gezien, maar helaas de praktijk wijst anders. Nu heb ik ANWB en Unive gebeld hoe dit zit en of zij zoiets wel vergoeden. Niets aan de hand als je maar een medische verklaring heb. Dus bay bay Nationaal Spaarfonds! Daar blijf ik dus niet bij, ook niet gezien de klachten die ik overal zie staan. Geen beste reclame voor ze.
Reactie door tijger1 op 14-05-2014 17:09
Maar wat is nu het probleem? U hebt een doorlopende reisverzekering, maar u gaat niet. Jammer, maar dat heeft toch niets met die reisverzekering van doen?
Reactie door zoekster op 14-05-2014 17:55
U heeft waarschijnlijk gelijk met uw doorlopende reisverzekering een doorlopende annuleringsverzekering afgesloten bij Nat. Sp.?
Reactie door valerius-2 op 14-05-2014 20:03
Ja u heeft een verzekering afgesloten per jaar en daar zit u gewoon aan vast of u er gebruik van maakt telt gewoon niet.
Reactie door jolanda64 op 28-05-2014 13:59
Ik heb een doorlopende reisverzekering incl. annulering verzekering. Dat was wellicht niet duidelijk in mijn verhaal. Maar gezien wat ik aan klacht neer zet, kon ieder helder denkend mens dit wellicht uit opmaken. En nee Valerius-2 daar zit je niet per jaar aan vast, dat geldt voor het eerste jaar, maar na 5 jaar, kan je dit maandelijks opzeggen! En staat ook los van het probleem, waar ik mee zat! Maar als men een klacht kan plaatsen en er is een positief bericht, moet men dit ook plaatsen. Ze kan men ook op kassa de goede afloop lezen. Ook een belangrijk punt, denk ik zo. Nadat ik mijn doorlopende reisverzekering cq annulerings verzekering had opgezegd. Tevens ook gelijk een klacht hierover bij Nat. Spa. had gedaan. Werd ik vandaag gebeld door een vriendelijke man van Nationaal spaarfonds. Nadat hij het een en ander had belicht, vond ook hij, dat we tekort waren gedaan en dat er op deze wijze niet gehandeld had mogen worden. Zijn excuus namens Nationaal Spaarfonds deed. Het voorschot bedrag van onze vakantie krijgen we terug geboekt. Ook vond hij het jammer dat het zo verlopen was en dat het op deze wijze moest gaan, om te krijgen waar ik als verzekerde recht op had. Hier zouden ze zeker leergeld uit trekken. Probleem opgelost, keurig afgehandeld door Nationaal Spaarfonds.
Reactie door tijger1 op 28-05-2014 14:03
Misschien kunt u dan beter in het vervolg uw vraag wat "helderer" stellen? Dan krijg u meteen het juiste antwoord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!