Kassa

na opzegging blijft Kung Fu school bedragen afboeken

Geplaatst door: caray op: 12-04-2011 10:35
Ruim een jaar geleden heb ik een 1 jaars contract bij Kung Fu school 'MAA Amsterdam' afgesloten. Tijdens de eerste reguliere les heeft de leraar een aantal van mijn ribben gekneusd. Ik vond dit onprofessioneel en ben er erg van geschrokken. Ik besloot dat deze sport kennelijk te risicovol voor mij is en probeerde (vergeefs) het contract voortijdig te beëindigen. Ruim 3 maanden voor afloop van het 1 jaars contract heb ik per aangetekende brief het contract opgezegd om een stilzwijgende verlenging te voorkomen. Na afloop van de contract periode werden er door de Kung Fu school opeens weer nieuwe maandbedragen afgeboekt. In een mail aan de eigenaar van de school heb ik om opheldering gevraagd. Hij mailde terug van geen opzegging te weten. In een tweede aangetekende brief heb ik de school vervolgens laten weten het contract als beëindigd te beschouwen en heb de ten onrechte afgeboekte bedragen weer terug laten boeken. Ook heb ik om een ontvangstbevestiging gevraagd. Sindsdien heeft de school drie keer een maandbedrag van mijn rekening afgeboekt waarop ik dit bedrag drie keer weer terug heb laten boeken. Tot zover heb ik nog geen andere reactie van de Kung Fu school gehad. Ik vind dit een buitengewoon vervelend 'spelletje' en heb grote vraagtekens wat de bedoelingen van deze 'meester' aangaat. Heeft iemand soortgelijke ervaringen en/of tips?
Reactie door read op 17-04-2011 09:54
caray Uiteraard kun je de ten onrechte geïncasseerde bedragen storneren, maar makkelijker is het om het rekeningnummer te blokkeren. Vraag dus bij jouw bank om het aanleggen van een selectieve blokkade. Pedro.
Reactie door read op 19-04-2011 12:10
@ Ben je al bij jouw bank geweest? En hoe hebben zij gereageerd op jouw verzoek? Pedro.
Reactie door read op 19-04-2011 16:37
caray Ik begrijp echt niet waarom je niet reageert. De respondenten steken meestal veel tijd in het aandragen van een oplossing bij een probleem. Het minste de topicstarter zou kunnen doen, is even aan te geven wat de stand van zake is. Jammer! Pedro.
Reactie door freya op 19-04-2011 16:53
Quote: read schreef op dinsdag 19 apr 2011, 16:37: caray Ik begrijp echt niet waarom je niet reageert. ....einde Quote Misschien omdat niet iedereen de tijd en/of gelegenheid heeft om elke dag achter de computer te kruipen? Er zijn nog maar pas twee dagen verstreken sinds er een antwoord gepost is. Freya "Geduld is een schone zaak"
Reactie door caray op 19-04-2011 17:27
Hoi Pedro (& Freya) Ik heb inmiddels een blokkade bij mijn bank aangevraagd, wist niet dat dit kon. Duurt wel 5 werkdagen maar dan heb je ook wat! Ben ik van dit gedoe af. Groet en dank! PS: Ik kruip inderdaad niet dagelijks achter mijn computer...

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!