Kassa

Misleid door Hi winkelmedewerkster

Geplaatst door: brahimt op: 12-10-2012 10:00
Gistermiddag stapte ik de Hi telecom winkel in Zeist binnen om info te krijgen over een mogelijke nieuwe abonnement. Mijn abonnement verloopt binnenkort. Ik had interesse in de iPhone 5 en de sluwe verkoopster probeerde me er meteen eentje aan te smeren. Ik zou een gratis toestel krijgen en het eerste jaar 50% korting op de kosten. Het klonk allemaal heel leuk maar gelukkig teken ik nooit meteen. Nu ben ik er achter gekomen dat het om een LEASE contract ging. Ik ben dus misleid door de verkoopster en voor gelogen. Er was helemaal geen sprake van gratis. In een gesprek van een half uur heeft ze het woord leasen geen 1 keer genoemd. Kan ik Hi aanklagen voor het doelbewust misleiden van potentiële klanten? Wie heeft er meer ervaring met dit soort gedrag van telecom aanbieders?
Reactie door winterman op 12-10-2012 11:54
Quote: brahimt schreef op vrijdag 12 okt 2012, 10:00: Kan ik Hi aanklagen voor het doelbewust misleiden van potentiële klanten? einde Quote Ja natuurlijk. Doordat je het hele gesprek hebt opgenomen heb je nu prima bewijs!! Ik zou gelijk naar een advocaat stappen!
Reactie door tdehond op 12-10-2012 12:02
Als ik uw casus goed begrijp heeft u niet getekend, bent u dus niet misleid omdat u eerst e.e.a. goed overweegt voordat u uw handtekening ergens onder zet. Prima! U bent dus geen slachtoffer van de vlotte babbel van de verkoopster. Het lijkt mij een zinloze zaak om Hi aan te klagen.
Reactie door valerius-2 op 12-10-2012 13:25
U bent zo alert geweest om eerst de voorwaarden te bekijken voordat u een besluit heef genomen. Dat zouden meer mensen moeten doen.
Reactie door jorisw op 12-10-2012 15:33
Quote: brahimt schreef op vrijdag 12 okt 2012, 10:00: Ik had interesse in de iPhone 5 en de sluwe verkoopster probeerde me er meteen eentje aan te smeren. einde Quote Wat is hier sluw aan? Die verkoopster speelt gewoon in op de wens van de klant. Als jij aangeeft geinteresseerd te zijn in een iPhone 5 en de verkoopster laat vervolgens een goedkopere Samsung zien, is ze dan wel goed bezig? Volgens mij niet. Zo'n verkoper/verkoopster verdient promotie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!