Kassa

Mediamarkt en Nespresso oplichterij?

Geplaatst door: ronaldge op: 08-04-2014 19:42
Media markt houdt op dit moment een actie met 50 euro terug bij een simpel Nespresso apparaat. Na het "what else" apparaat gekocht te hebben treed ik in contact met nespresso via een gratis telefoon nummer om in contact te geraken met een "koffie specialist". U moet dit echt een keer ervaren. Zij wisten niets van de actie van de mediamarkt. Was hun niet bekend... Ik terug naar de mediamarkt... zij beweerden dat Nespresso ongelijk had... Wie spreekt hier de waarheid...?
Reactie door zoekster op 08-04-2014 19:57
Geen idee. Zet uw klacht op klachtenkompas.nl daar is webcare van MM, misschien kan die licht in de duisternis brengen. Ik neem aan dat u het apparaat nog niet heeft gebruikt, dus terugbrengen, want het lijkt erop dat Nespresso u niets terug gaat geven.
Reactie door forever-nl op 11-04-2014 00:55
U moet vermoedelijk hier zijn: [url=http://www.nespresso-clubpromo.com/: http://www.nespresso-clubpromo.com/[/url: . Succes en 'we' horen graag of het gelukt is!
Reactie door ronaldge op 11-04-2014 08:18
Wel merkwaardig dat de medewerker van Nespresso dit niet weet!! Hij wist het niet op maandag en toen was het nog geen 10/4. bedankt voor de tip!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!