Kassa

let op voor luxstyle !!

Geplaatst door: manfred81 op: 24-01-2015 13:59
mn partner had op dr facebook een link geopend met luxstyle een internetbedrijf uit denemarken. op de link kwam een pagina met gezichtsmaskers met erlangs een vak waar je je gegevens in kunt vullen, zonder verder te kijken gegevens ingevuld,toen gekeken en gezien dat het geen gratis samples waren maar dat je er voor moet betalen dus pagina weggedrukt, klaar. dat zou je denken, enkele dagen geleden pakketje in de bus, met rekening van 34 euro binnen 14 dagen betalen, en in februari weer een pakket en daarna elke maand zonder afmelding. afmelden kan via info@luxstyle.nl /be maar hebben geen adres in nederland of belgie geen telefoon niks. mag dat zomaar?
Reactie door valerius-2 op 24-01-2015 17:01
Heeft u niet via de mail een bevestiging gekregen, zodat u dit binnen een bepaakde tijd nog af het kunnen zeggen?
Reactie door tijger1 op 24-01-2015 17:37
Het adres staat gewoon op hun site. Klik hierhier
Reactie door manfred81 op 27-01-2015 19:21
ja maar dat zit in denemarken en niet in ned of belg zoals ze op facebook en website suggereren. heb het pakket afgelopen zat teruggestuurd en gelijk een mail gestuurd dat ik niets betaal en ze volgende mnd niks hoeven te sturen anders zijn ze t kwijt want als ik niks bestel betaal ik er ook niet voor.
Reactie door tijger1 op 27-01-2015 19:24
Niet meer op linken klikken, en niet meer zo maar gegevens invullen. Dan kan dit niet gebeuren.
Reactie door mahadma op 27-01-2015 19:25
maar hebben geen adres in nederland of belgie geen telefoon niks. mag dat zomaar? Ja, dat mag zomaar. Dat is "de zegen" van internet dat de aanbieder overal kan zitten. P.S. Tipje: volgende keer eerst lezen en dan pas gegevens invoeren.
Reactie door ankat1 op 14-05-2015 22:10
Krijg ook opeens producten van Luxstyle. Deze maand 2de zending en op de factuur staat dat de derde zending volgende maand wordt verstuurd. Als je gegevens invult en het afbreekt omdat je twijfelt wil niet zeggen dat je er gelijk aan vastzit en dat ze je zomaar producten toesturen en dan ook maandelijks en als je niet betaald sturen ze incassobureaus op je af. Op internet lees ik heel veel over dit soort klachten maar nog niet wat er aan gedaan worden. Er zijn mensen die uiteindelijk wel betalen omdat ze bang worden gemaakt. Dit kan toch niet zomaar. Je besteld niks en je krijgt niet eens een bevestiging en opeens krijg je de producten thuisgestuurd en je zit gelijk vast aan een abonnement van maandelijks toesturen van producten. Retourneren kan je niet eens kosteloos want er zit geen adres op die moet je zoeken op internet. Is hier een oplossing voor en wat kan je verder doen met dit soort praktijken|
Reactie door tijger1 op 14-05-2015 22:34
@ankat1 In het vervolg uw gegevens pas vermelden als u echt zeker weet dat u wilt bestellen. Heel simpel.
Reactie door mahadma op 14-05-2015 22:39
Hoe harder er gegild wordt Gratis, hoe minder dat je het moet geloven.
Reactie door zoekster op 14-05-2015 23:24
Gewoon niet reageren en niets meer van u laten horen. Dit is een scam. Die gast zit ook helemaal niet in Denemarken. Als u een incassobedrijf achter u aan krijgt zegt u dat u niets heeft besteld en dat zij dat dan maar moeten bewijzen. U heeft toch geen rekeningnummer gegeven? Dan kunnen ze niets bewijzen.
Reactie door jpm op 15-05-2015 14:01
Heb even op die site gekeken, het lijkt niet eens professioneel en de prijzen die ze noemen, daar zit zoals ze zeggen "prijsgarantie" op. Als dit betekent dat u MOET betalen zonder dat u hebt besteld zou ik niet eens de moeite nemen om de spullen terug te sturen, laat staan betalen. Vervolgzendingen mogen niet zonder meer worden verzonden, daarvoor moeten ze eerst heel duidelijk zijn en ook u moet door die duidelijke informatie daarvan op de hoogte zijn en dan moet u dit nog eens apart bevestigen voordat u ook daaraan vast zit. Dit is bij u allemaal niet het geval. Verder: "niet op reageren Lena".
Reactie door marijke54a op 07-07-2015 15:30
Het verhaal van pvg71 lijkt het mijne wel. Ook ter info gekeken naar snoreKiller. Binnen een week het pakket thuis, terwijl ik niks had besteld. Via LuxStyle België kreeg ik de gegevens hoe ik het terug kon sturen. Tot op heden blijven de aanmaningen maar volgen. Ze reageren nergens op. Heel vervelend. Laat de deurwaarder maar komen. Ik betaal niet.
Reactie door ch123 op 23-10-2015 16:39
Helaas ook ik heb via Facebook een advertentie aangeklikt voor blackhead killers bij Luxstyle.nl, soort gezichtsmasker dat diep reinigt. Bestelling gedaan en betaald via Ideal. Netjes 3 doosjes bezorgd. Tot mijn verbazing maand later weer 3 doosjes die helaas door een huisgenoot zijn aangenomen bij de deur. In de verpakking zat factuur van meer dan 50 euro aangezien ik een abonnement zou hebben Gemailt en abonnement voor de volgende zending is stopgezet. Huidige zou niet terug kunnen en daar heb ik inmiddels een herinnering voor de factuur en dat er anders 10 euro bovenop komt. Stuur een mail en krijg dan een automatische mail beantwoorder terug. Er kan nergens gebeld worden en alleen via email kan er contact zijn...... Wat ontzettend vervelend is dit. Wat te doen??
Reactie door tijger1 op 23-10-2015 17:04
@ch123 Dat staat toch hierboven al? Stuur ze een mail dat u geen abonnement hebt en dan klaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!