Kassa

Kwikfit APK (edit)

Geplaatst door: conan op: 22-01-2012 10:54
Mijn vriendin is twee jaar geleden met haar auto voor een APK keuring naar Kwikfit geweest omdat ze van mij een kortingsbon had gekregen (die ik weer van iemand anders had gekregen). Haar auto werd afgekeurd maar met een aantal reparaties van een slordige 650 euro zou haar auto weer worden goedgekeurd. Omdat we dit te gortig vonden zijn we met haar auto naar het keuringsstation gegaan waar ik mijn auto altijd laat keuren. Daar zou haar auto ook worden afgekeurd maar met een reparatie van 70 euro kwam de auto gewoon weer door de keuring. De auto kreeg overigens een steekproef en over twee punten waarop Kwikfit de auto had afgekeurd werd helemaal niets gezegd! Dus mijn vriendin had zich een kleine 600 euro gespaard, daarmee zou Kwikfit overigens bijna 10 keer zo duur zijn als 'mijn' garage. Nooit meer Kwikfit dus!!!
Reactie door mahadma op 22-01-2012 11:28
"Mijn vriendin is twee jaar geleden met haar auto voor een APK keuring naar Kwikfit geweest ......." En dan gaat u nu, dus twee jaar later klagen. Vindt u het erg dat ik dat toch wel enigszins behoorlijk ietwat aan de late kant vind? En om dan over oplichting te spreken, wel eens van het begrip smaad gehoord? Dit soort opmerkingen kan je duur komen te staan.
Reactie door de eelco op 22-01-2012 12:42
mahadma...ik denk dat ts wel gelijk kan hebben en dat het 2 jaar geleden is gebeurt is niet belangerijk...en over je opmerking dat ts over oplichting spreekt en u dan gaat dreigen over smaat gaat me veel te ver...ts heeft namelijk wel een punt als kwikfit 650 euro vraagt en een andere garage vraagt maar 70 euro dan kan je je wel gaan afvragen of hier oplichting aan de orde is..ik persoonelijk zal me goed besodemietert voelen als het mijn overkomt en u niet blijkelijk...advies voor mahadma ga als u een auto heeft lekker de volgende keer naar kwikfit en dan niet lopen janken dat de rekening tegenvalt....ik heb personelijk ook temaken gehad met kwikfit en dat is 15 jaar geleden.het betrefde nieuwen remblokken voor.voor de vakantie laten doen en een dikke rekening onder me neus...de volgende dag met de auto naar belgie en bij antwerpen merkten ik dat de remmen raar deden en een rare geluid maakte...anwb gebelt en die zeiden ga naar een opel garage en die kijken er wel naar.bij de opel garage aangekomen hebben ze gekeken en die zagen meteen dat de blokken niet waren verniuewt ..de garage heeft ze vernieuwt en een rapoort opgestelt waar in stond dat de blokken minstens 2 jaar er al op zaten ivm corosie..heb de rem blokken en rapoort mee genomen en na de vakantie direct naar de kwikfit en alles uit gelegd..de bedrijfs leider kwam er bij en zei dat kan niet dus u krijgt u geld niet terug ondanks het rapoort en versleten ouden remblokken..ik ben telkens in de garage in belgie bij me auto gebleven dus de remblokken die er onder vandaan kwamen waren dus niet eventjes snel verwisselt...voor mij dus nooit meer kwikfit maar me eigen plaatselijke garage..dus ik kan ts wel gelijk geven als hji/zij zegd dat het oplichters zijn{{ of moet ik nu bang worden dat kwikfit mijn gaat vervolgen wegens laster en smaat : : : ...laat ze maar opkomen zal ik zeggen want ik weet zeker dat ts en ik niet de enigen zijn die besodemietert zijn door kwikfit..
Reactie door mahadma op 22-01-2012 12:53
de eelco, ik schrijf alleen over de term "oplichting" en "smaad". Ik dreig niet. Ik geeft TS alleen aan dat je niet zomaar iemand van oplichting kan beschuldigen. Ik schrijf ook dat deze opmerking "je duur KAN komen te staan". De vraag of klagen na 2 jaar nog enig effect heeft is voor mij niet echt glashelder, eerder knap mistig. TS had toch minimaal ietwat eerder kunnen klagen, dacht ik. "advies voor mahadma ga als u een auto heeft lekker de volgende keer naar kwikfit en dan niet lopen janken dat de rekening tegenvalt". Ik zal geen gebruik van je advies, ik heb een vertrouwde eigen manier van auto onderhoud enz. "....ik heb personelijk ook temaken gehad met kwikfit en dat is 15 jaar geleden" En zo kunnen we door blijven gaan, nu komt er een verhaal van 15 jaar geleden. En los van alle ervaringen bij ieders eigen garage: Er gaat overal best wel eens iets mis, al of niet bewust. En de eerste absoluut 100% perfecte garage, die vindt je niet, die bestaat niet.
Reactie door stacey op 22-01-2012 13:01
Quote: conan schreef op zondag 22 jan 2012, 10:54: Mijn vriendin is twee jaar geleden met haar auto voor een APK keuring naar Kwikfit geweest Nooit meer Kwikfit dus!!! einde Quote Ghee, 2 jaar nodig gehad om dat te bedenken ? Gewone garages proberen ook geld te verdienen aan een APK............. Was bij keuring bij dealer garage afgekeurd en reparatie nodig van zo`n 750,00 voor reparatie/goedkeuring............ ik heb auto opgehaald en naar keuringstation op sloop gereden en weer laten keuren en die hebben hetzelfde euvel gevonden en voor 80,00 gefixed......... Gros in de autobranche naait je een oor aan als je niet oplet Kwikfit is een banden-en uitlatenspecialist geen all-round garage dus daar ga je mi al niet heen voor een APK keuring........
Reactie door valerius-2 op 22-01-2012 13:47
Misschien is het voor andere mensen de reden om ook is meer te kijken of iets wel nodig is om de kosten normaal te houden door te vergelijken.
Reactie door cococat op 22-01-2012 13:57
Klinkt heel bekend. Mijn vriend is laatst naar kwikfit Utrecht geweest voor een APK keuring. Ze vonden van alles, reparatie zou rond de 900 euro kosten. Hij ging voor een second opinion naar een ander garagebedrijf en daar vonden ze niet veel, er was niks mis met de onderdelen waarop kwik fit de auto zou afkeuren. Wel moest er iets klens vernieuwd worden, kosten; 95 euro.
Reactie door de eelco op 22-01-2012 16:35
En los van alle ervaringen bij ieders eigen garage: Er gaat overal best wel eens iets mis, al of niet bewust. En de eerste absoluut 100% perfecte garage, die vindt je niet, die bestaat niet. ================================================================ de 100 % perfecte garage bestaat niet????????? over laster en smaat gesproken......2 jaar of 15 jaar maakt niet uit het gaat er om dat kwikfit mensen willens en wetens oplicht daar gaat het om..tuurlijk zijn er andere onafhankelijke garages die er ook een potje van maken maar het gaat ts er om dat KWIKFIT hem bewust heeft proberen te oplichten en daar wou ts eventjes aandacht voor hebben mischien om zijn hart teluchten en/of om anderen mensen tewaarschuwen en daar is deze forum voor...niet alleen ik en ts maar ook cococat heeft de zelfde negatieven ervaring met KWIKFIT en ik denk dat er wel meer zullen volgen................................................................................................. ................. Kwikfit is een banden-en uitlatenspecialist geen all-round garage dus daar ga je mi al niet heen voor een APK keuring................................................................ ................................................. maar stasey waarom hebben ze dan wel opgeleiden mensen om tekeuren ook die worden net als de onafhankelijke garage opgeleid om auto,s tekeuren,is precies de zelfde opleiding dus ik zou zeggen als KWIKFIIT niet in staatl is om tekeuren de machteging terug tetrekken omdat ze dan waarschijnelijk niet voldoen aan de eisen...met andere worden banden /uitlaat specialisten kunnen niet goed keuren nou ik denk eerder dat ze bewuist mensen besodemieteren..ik wacht met veel ongedult op iemand die wel een bevredigende ervaring heeft met KWIKFIT omtrent keuren..het zal mijn benieuwen of die er zijn en als ze er zijn dan denk ik dat er meer ontevreden reacties zijn dan tevreden ervaringen met keuren bij KWIKFIT....mijn zien ze nooit meer terug en ik waarschuw iedereen die overweegt om naar KWIKFIT tegaan om dat zeker niet tedoen....mischien een leuke item voor kassa om eens met een auto er heen tegaan voor de keuring en dan later naar een anderen garage ,,ik weet de uit komst al!!!
Reactie door tot15karakters op 22-01-2012 16:44
Gelijk de RDW vragen als je de keuringsuitslag niet vertrouwde. Wel op papier vragen wat er mankeerde en dan geeft Kwit Fit dit wel. En dan RDW vragen of ze willen kijken want als je niet weg reed en hun belde kan de controleur ook deze keurmeester zijn papieren afnemen. Zowel bij het niet melden van afkeurpunten als onterecht dingen opschrijven mag niet. Dus die keuring die je als steekproef kreeg kijkt alleen naar niet herstelde gebreken voor als ze onterecht zomaar een wrak zouden goedkeuren. Maar bij zelf vragen kijken ze ook of er geen onzin reparaties geadviseerd worden. Wel mogen ze altijd schrijven dat de Banden, Uitlaat, Accu en remmen minder worden, dat is dus iets anders dan je moet vervangen.... want minder worden is geen noodzaak tot vervanging maar eerder misleiding....
Reactie door stacey op 22-01-2012 16:48
Quote: de eelco schreef op zondag 22 jan 2012, 16:35: ................. Kwikfit is een banden-en uitlatenspecialist geen all-round garage dus daar ga je mi al niet heen voor een APK keuring................................................................ ................................................. maar stasey waarom hebben ze dan wel opgeleiden mensen om tekeuren ook die worden net als de onafhankelijke garage opgeleid om auto,s tekeuren,is precies de zelfde opleiding dus ik zou zeggen als KWIKFIIT niet in staatl is om tekeuren !!einde Quote Loopt bij sommige kwik fit `s een APK keurmeester rond ja, dan kunnen ze wat meer verdienen dan met banden alleen wellicht. Maar je wilt niet weten hoeveel onderbetaald en slecht geschoold personeel er rondloopt........de mac donald onder de restaurants ........daar is de kwaliteit en de prijs dan ook naar. Maar zijn ook best goede bij hoor, als je weet hoeveel ze verwerken tegenover aantal klachten ............je moet het wel in verhouding zien. Ik ben er altijd goedkoop en prima geholpen maar er is er daar dan ook maar 1 die aan mijn auto mag zitten ;-) Maar er is 1 ding dat ik altijd gedaan heb als mijn auto ergens was voor reparatie of apk........ er zelf bij blijven en niet alles voor zoete koek slikken......
Reactie door marjon1 op 22-01-2012 17:49
Ik heb zelf ook gehad bij kwikfit dat mijn auto werd afgekeurd en bij een keuringsstation zonder probleem goedgekeurd. Bij kwikfit werd mijn auto afgekeurd omdat er verschil zit in remdruk achter. Ze hebben daar een bank waarop ze remmen en die gaf verschil aan. Een kennis van mij heeft de remmen nagekeken en kon er niets aan vinden en raadde mij aan naar een keuringsstation te gaan. Ik heb toen bij het keuringsstation netjes verteld dat ik van kwikfit vandaan kwam en die hebben in eerste instantie alleen die remmen nagekeken en zeiden dat er wat hen betreft niks aan de hand was en hebben hem toen verder gekeurd en goedgekeurd. Ben daarna nog even teruggegaan naar kwikfit en die deden weer de remproef in mijn bijzijn en lieten me zelf het verschil zien. Natuurlijk kan kwikfit in zo'n geval niet goedkeuren want als zij een steekproef krijgen wordt neem ik aan ook die testbank gebruikt. Er zit dus ook verschil in de manier van keuren.
Reactie door marjon1 op 22-01-2012 17:54
Ik vergeet erbij te vermelden dat het keuringsstation niet zo'n testbank heeft en dus zelf een stuk gaan rijden om te testen en dan zullen ze een klein verschil niet merken.
Reactie door grootvader op 22-01-2012 21:23
40 jaar taxi-ervaring en dus vanaf het begin APK deze keuringen meegemaakt. Ook toen de RDW OOK taxikeuringen deed op Teimuiden en neemt u van mij maar aan dat die keuringen nog veel heftiger waren dan een remmenbank. Nadat dit werd afgeschaft en de gewoonte aanhield om zelf keuringen (en reparaties) visueel te volgen is mij toen gebleken dat Kwik-Fit ja graag een kop koffie aanbied in hun kantine om je weg te lokken van de desbetreffende auto en ook "gerepareerde onderdelen" laat verdwijnen. De garages die niets te verbergen hebben laten het zonder meer toe dat de eigenaar van de te keuren auto daarbij aanwezig is en naar ervaring zijn er dat maar weinigen. Het was daarom dat ik meer dan 27 jaar een tevreden klant was van de Peugeotdealer vd Pouw te Weesp (die overigens nog wel bestaat maar onder een andere naam is verder gegaan nadat Jan vd Pouw uit de zaak trad. En ook nu met een Lada weer een goede garage getroffen in Amsterdam Noord. Moraal van dit verhaal; heeft u verstand van auto's blijf er dan bij en wie geen verstand heeft van auto's neem iemand mee die er wel verstand van heeft. Dat zal u veel geld schelen en een stuk minder kans om in de handen van de Beunhaas te vallen. (over het kopen bij een autohandelaar praat ik dan nog niet eens want daar is de kans dat u financieel een poot wordt uitgedraaid nog eens tig maal zo groot!!!!) De Vrije Vogel ex taxi 135 Amsterdam
Reactie door wolfenjong op 23-01-2012 11:44
Hier is al vaker aandacht voor geweest hier, en heb hier ook ervaring mee, en hier ook al eens vermeld, ga daar niet heen voor de APK of een beurt, daar je gegarandeerd op onnodig hoge kosten word gebracht door Kwik Fit. Voor banden of een uitlaat kun je er misschien sneller terecht, en soms misschien goedkoper, maar verder blijf er weg, dat doe ik en mijn familie en kennissen zeker wel na onze ervaring, met dit bedrijf van list en bedrog.
Reactie door hutch op 23-01-2012 13:34
Voor dit soort praktijken, van dit 'bedrijf', heb ik zelf ook al eens eerder gewaarschuwd. Hoewel al enige tijd geleden, had ik, volgens KF nieuwe remschijven nodig. Ik zei: zet er alleen maar nieuwe blokjes onder, want die schijven zijn m.i. nog heel goed. Dat werd geweigerd...... Zelfs na aandringen werd doodleuk gezegd, dat zij dan ook geen nieuwe remblokjes er onder wilden zetten. Dat was dus een soort drukmiddel om mij zover te krijgen, ook die remschijven te vervangen. Uiteraard niet ingetrapt. Later naar mijn eigen garage geweest en die moesten lachen: die schijven waren TOTAAL niet versleten. Moraal van dit verhaal: PAS OP met/bij Kwikfit !!!
Reactie door zonnewind op 25-01-2012 00:07
HARTELIJK DANK voor al deze berichten. Was eigenlijk van plan het dit jaar eens te proberen bij een goedkopere garage. Toch maar niet dus.
Reactie door ismailelm op 13-02-2012 19:26
Quote: conan schreef op zondag 22 jan 2012, 10:54: Mijn vriendin is twee jaar geleden met haar auto voor een APK keuring naar Kwikfit geweest omdat ze van mij een kortingsbon had gekregen (die ik weer van iemand anders had gekregen). Haar auto werd afgekeurd maar met een aantal reparaties van een slordige 650 euro zou haar auto weer worden goedgekeurd. Omdat we dit te gortig vonden zijn we met haar auto naar het keuringsstation gegaan waar ik mijn auto altijd laat keuren. Daar zou haar auto ook worden afgekeurd maar met een reparatie van 70 euro kwam de auto gewoon weer door de keuring. De auto kreeg overigens een steekproef en over twee punten waarop Kwikfit de auto had afgekeurd werd helemaal niets gezegd! Dus mijn vriendin had zich een kleine 600 euro gespaard, daarmee zou Kwikfit overigens bijna 10 keer zo duur zijn als 'mijn' garage. Nooit meer Kwikfit dus!!! einde Quote Beste, Enigszins wel jammer dat u dit pas na 2 jaar op tafel gooit, u had deze klacht bij het hoofdkantoor kunnen aangeven en deze had dan voor u actie genomen. Als u recht staat dan krijgt u ook recht. Kwik Fit telt weliswaar in Nederland 180 filialen. Dat is een hoog aantal en het Hoofdkantoor van Kwik Fit houdt zich druk bezig met deze filialen maar meer met haar klanten, tenminste dat is mijn ervaring met Kwik Fit. Lang niet alle filialen van Kwik Fit zijn zoals het moet zijn en daar komt het Hoofdkantoor in. Het Kwik Fit filiaal waar ik altijd ga beschikt over monteurs met kwaliteit en zij voeren alle werkzaamheden aan auto's aan. Ik heb het laatst nog mijn auto in September gekeurd met een grote beurt, daaruit kwam dat mijn koppeling versleten en de distributieriem die aan vervanging was. Dit is top uitgevoerd, de auto rijdt veel beter. Tijdens mijn bezoek daar is ook heel wat uitleg gegeven dat Kwik Fit de afgelopen jaren haar personeel heeft verbeterd wat dus ook haar werkzaamheden/kwaliteit verbeterd, wel is het zo, dat niet alle filialen beschikking hebben tot alles maar Kwik Fit werkt zich wel die richting op, zo ervaar ik het in ieder geval. Mijn advies is: Als u een klacht heeft, breng dit ter kennis stelling aan het hoofdkantoor, die zal u goed helpen! Tja, 2 jaar later posten....komt bij in ieder geval niet geloofwaardig over. Wel blij dat alles nog goed gekomen is met uw auto!
Reactie door ismailelm op 13-02-2012 19:35
Ben daarna nog even teruggegaan naar kwikfit en die deden weer de remproef in mijn bijzijn en lieten me zelf het verschil zien. Natuurlijk kan kwikfit in zo'n geval niet goedkeuren want als zij een steekproef krijgen wordt neem ik aan ook die testbank gebruikt. Beste, Dat klopt inderdaad. De uitvoerder van de steekproef gaat dit ook testen. Het is zelfs zo, dat er ergens medio 2013/2014 deze verplicht gesteld gaat worden voor de vergunninghouders.
Reactie door hutch op 13-02-2012 22:19
"Tja, 2 jaar later posten....komt bij in ieder geval niet geloofwaardig over." Tja, als u mijn verhaal leest, komt Kwikfit bij mij in ieder geval helemaal NIET meer geloofwaardig over. Sterker nog, zij proberen met keiharde leugens een klant extra geld uit de portemonnee te kloppen! Wel blij dat alles nog goed gekomen is met mijn auto! Maar niet dankzij Kwikfit!
Reactie door traporgel op 14-02-2012 15:07
Die twee jaar in het topic baart me toch wel zorgen. Nu kan iedereen die dit forum goed leest weten dat nogal veel consumenten makkelijk klagen, maar niet de verantwoordelijkheid nemen om iets opgelost te krijgen. Twee jaar na dato nog klagen en uiteraard met naam en toenaam van de dader, terwijl de klager anoniem is. Dat suggereert tenminste een knallende ruzie met de betreffende Kwik-Fit.
Reactie door tot15karakters op 14-02-2012 17:08
Helaas zitten tussen vele onder Kwit Fit handelende harde werkers enkele rotte appels. Dus per woonplaats en vestiging sterk verschillend. Helaas is het hoofdkantoor iets te traag en niet hard genoeg om de foute na klachten aan te pakken en dat kost nu omzet. Naast Kassa is ook op Radar en diverse andere forums regelmatig een bericht te vinden waar ze nu niet blij mee zijn. Dus sneller klachten afhandelen en op elk formulier ook het hoofdkantoor vermelden waar je met klachten kwijt kunt.
Reactie door ismailelm op 14-02-2012 18:43
Quote: hutch schreef op maandag 13 feb 2012, 22:19: "Tja, 2 jaar later posten....komt bij in ieder geval niet geloofwaardig over." Tja, als u mijn verhaal leest, komt Kwikfit bij mij in ieder geval helemaal NIET meer geloofwaardig over. Sterker nog, zij proberen met keiharde leugens een klant extra geld uit de portemonnee te kloppen! Wel blij dat alles nog goed gekomen is met mijn auto! Maar niet dankzij Kwikfit!einde Quote Beste, Uiteraard is dat uw recht het te vinden. Als u, na 2 jaar nog steeds overtuigd bent dat Kwik Fit, het filiaal waar u geweest bent nog steeds op deze manier handelt dan kunt u als consument nog altijd een klacht indienen bij het hoofdkantoor, zij zullen dit door middel van steekproeven bijvoorbeeld kunnen controleren en indien nodig zal Kwik Fit maatregelen nemen. Wat het de klachtenbehandeling betreft heb ik uit nieuwsgierigheid gebeld, medio een jaar geleden. Hier werdt mij netjes uitgelegd wat de procedures zijn en komt erop neer dat Kwik Fit haar klant tevreden wil houden en de klachten z.s.m afhandelt, zo neemt bijvoorbeeld het hoofdkantoor altijd contact op met het filiaal en als het nodig zal er via het hoofdkantoor de betreffende Regio Sales Manager ingeschakeld worden als bijvoorbeeld het filiaal niet meewerkt aan de behoeften van de klant. Naar mijn eigen ervaring is Kwik Fit toch verbeterd zoals de reactie hierboven zijn er helaas nog rotte appels en Kwik Fit houdt dit goed in de gaten.
Reactie door adventure55 op 14-09-2012 12:29
Ik was bij de kwikfit voor apk, lekker goedkoop, 19,95. Werd op een aantal punten afgekeurd wat minimaal €600,- aan reparatie zou zijn werd mij verteld. Niet gedaan en naar een andere garage gereden. Deze heeft de punten in orde gemaakt voor €200,-!! Volgende dag weer terug voor herkeuring en werd goedgekeurd. Voor de herkeuring moest wel weer €19,95 betaald worden. Ik sprak de medewerker van KF aan op het enorme verschil in reparatiekosten. Als antwoord kreeg ik dat er ook dingen op stonden die geadviseerd(o.a. uitlijnen) werden en dat zij met nieuwe onderdelen werken. Wel een heel groot verschil en voor een apk voor een auto van 12 jaar oud en dan zit je ook niet te wachten op adviesreparaties. Dit hadden ze trouwens niet vermeld, ze deden voorkomen dat het echt noodzakelijke reparaties waren. Nooit meer kwikfit voor apk dus!
Reactie door jeroenrutgers op 11-09-2013 01:45
Reactie door de eelco op 11-09-2013 09:33
wat dacht u JEROENRUTGERS!!!!....eventjes reclame maken.... valt niet op hoor dat u zich hier als nieuwkomer zo positief opsteld over deze garage..
Reactie door festinger op 12-09-2013 03:17
Quote: de eelco schreef op zondag 22 jan 2012, 12:42: mahadma...ik denk dat ts wel gelijk kan hebben en dat het 2 jaar geleden is gebeurt is niet belangerijk...en over je opmerking dat ts over oplichting spreekt en u dan gaat dreigen over smaat gaat me veel te ver...ts heeft namelijk wel een punt als kwikfit 650 euro vraagt en een andere garage vraagt maar 70 euro dan kan je je wel gaan afvragen of hier oplichting aan de orde is..ik persoonelijk zal me goed besodemietert voelen als het mijn overkomt en u niet blijkelijk...advies voor mahadma ga als u een auto heeft lekker de volgende keer naar kwikfit en dan niet lopen janken dat de rekening tegenvalt....ik heb personelijk ook temaken gehad met kwikfit en dat is 15 jaar geleden.het betrefde nieuwen remblokken voor.voor de vakantie laten doen en een dikke rekening onder me neus...de volgende dag met de auto naar belgie en bij antwerpen merkten ik dat de remmen raar deden en een rare geluid maakte...anwb gebelt en die zeiden ga naar een opel garage en die kijken er wel naar.bij de opel garage aangekomen hebben ze gekeken en die zagen meteen dat de blokken niet waren verniuewt ..de garage heeft ze vernieuwt en een rapoort opgestelt waar in stond dat de blokken minstens 2 jaar er al op zaten ivm corosie..heb de rem blokken en rapoort mee genomen en na de vakantie direct naar de kwikfit en alles uit gelegd..de bedrijfs leider kwam er bij en zei dat kan niet dus u krijgt u geld niet terug ondanks het rapoort en versleten ouden remblokken..ik ben telkens in de garage in belgie bij me auto gebleven dus de remblokken die er onder vandaan kwamen waren dus niet eventjes snel verwisselt...voor mij dus nooit meer kwikfit maar me eigen plaatselijke garage..dus ik kan ts wel gelijk geven als hji/zij zegd dat het oplichters zijn{{ of moet ik nu bang worden dat kwikfit mijn gaat vervolgen wegens laster en smaat : : : ...laat ze maar opkomen zal ik zeggen want ik weet zeker dat ts en ik niet de enigen zijn die besodemietert zijn door kwikfit..einde Quote
Reactie door festinger op 12-09-2013 03:28
Quote: de eelco schreef op zondag 22 jan 2012, 12:42: mahadma...ik denk dat ts wel gelijk kan hebben en dat het 2 jaar geleden is gebeurt is niet belangerijk...en over je opmerking dat ts over oplichting spreekt en u dan gaat dreigen over smaat gaat me veel te ver...ts heeft namelijk wel een punt als kwikfit 650 euro vraagt en een andere garage vraagt maar 70 euro dan kan je je wel gaan afvragen of hier oplichting aan de orde is..ik persoonelijk zal me goed besodemietert voelen als het mijn overkomt en u niet blijkelijk...advies voor mahadma ga als u een auto heeft lekker de volgende keer naar kwikfit en dan niet lopen janken dat de rekening tegenvalt....ik heb personelijk ook temaken gehad met kwikfit en dat is 15 jaar geleden.het betrefde nieuwen remblokken voor.voor de vakantie laten doen en een dikke rekening onder me neus...de volgende dag met de auto naar belgie en bij antwerpen merkten ik dat de remmen raar deden en een rare geluid maakte...anwb gebelt en die zeiden ga naar een opel garage en die kijken er wel naar.bij de opel garage aangekomen hebben ze gekeken en die zagen meteen dat de blokken niet waren verniuewt ..de garage heeft ze vernieuwt en een rapoort opgestelt waar in stond dat de blokken minstens 2 jaar er al op zaten ivm corosie..heb de rem blokken en rapoort mee genomen en na de vakantie direct naar de kwikfit en alles uit gelegd..de bedrijfs leider kwam er bij en zei dat kan niet dus u krijgt u geld niet terug ondanks het rapoort en versleten ouden remblokken..ik ben telkens in de garage in belgie bij me auto gebleven dus de remblokken die er onder vandaan kwamen waren dus niet eventjes snel verwisselt...voor mij dus nooit meer kwikfit maar me eigen plaatselijke garage..dus ik kan ts wel gelijk geven als hji/zij zegd dat het oplichters zijn{{ of moet ik nu bang worden dat kwikfit mijn gaat vervolgen wegens laster en smaat : : : ...laat ze maar opkomen zal ik zeggen want ik weet zeker dat ts en ik niet de enigen zijn die besodemietert zijn door kwikfit..einde Quote Dus je bent bedonderd door Kwikfit. Iedereen en allemaal worden bedonderd als het auto's betreft. Plaatselijke garages bestaan nog enkel door zou zeggen oplichting. De kennis en hulp is wellicht aanwezig maar de marges alles in stand te houden zijn gigantisch. En dan bedoel ik niet de opgeleide vakman maar het inkomen en gedragingen van de baas aan top van de keten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!