Kassa

Kpn en levering

Geplaatst door: 1keukenman op: 25-11-2011 17:58
Heeft u ook net als ik zo verschrikkelijk veel spijt dat u een pakket heeft aangeschaft bij de KPN. Ik heb in december 2010 een aanvraag ingediend voor Internet +bellen en interactive televisie. Aangegeven dat ik met nummer behoud wilde in eerste instantie geen vuiltje aan de lucht. Toen begon het ,ik had een zakelijke aansluiting daar kan wel digitenne bij maar geen interactive tv . Moest ik maar naar de consumentenmarkt terug keren,en dit kon niet met nummerbehoud. Geweigerd door mijn zijde Toen kwam er een andere maar noodzakelijke oplossing,ik moest naar het oude systeem voor internet +bellen namelijk ISDN. Nou doe maar,ik wil gewoon normaal een tv aansluiting hebben. Nu is dat ruim 4 weken geleden gebeurt,en ik zou op vrijdag 25-11-2011 aangesloten worden op internet en tv. Ik zit al ruim 4 weken met een dongeltje te internetten omdat de onverlaten van de kpn gewoon hen internet hebben afgesneden. Nu is het 25-11-2011 en u raad het al geen internet geen tv en geen werkende telefoon. Bellen naar kpn,sorry de aanvraag is verkeerd gegaan en u moet wederom nog 15 werkdagen wachten op iets waar u al wel voor betaald maar geen gebruik van kan maken In 15 werkdagen ga ik 15x naar de maan toe maar de KPN kan geen aansluiting binnen die tijd volbrengen.terwijl alle benodigde bedrading gewoon aanwezig is. Ik heb nog nooit zo een stelletje malloten meegemaakt die van zo een kleine bestelling ,zo een groot probleem kunnen maken Maar ik heb wel een bedrijf die van zijn werk afhankelijk is van internet,maar dat deert de KPN niet 15 dagen is 15 dagen. De schade die ik door de KPN lijd is aanzienlijk ,maar dat maakt de kpn niets uit want de rekening van mij loopt gewoon door. Als ik dit van te voren had geweten had ik lekker afscheid genomen van dat wereldbedrijf dat zich KPN noemt,en naar Ziggo overgestapt Jos
Reactie door pauls0 op 14-01-2012 02:30
KPN is een superbedrijf. Ik ben zo blij dat ik van dat bedrijf af ben. Maandenlang afgesloten geweest door een fout van KPN, en oplossen doet KPN niet. Nog nooit een excuus aangeboden, maar wel telkens geld innen na het opzeggen abonnement, die nog nooit terug betaald is... Dit bedrijf neemt klachten niet serieus, reageert totaal nergens op, telefonisch, schriftelijk, aangetekende brieven. Werkelijk alles draait om het grote geld, de abnormale winsten..
Reactie door godefrieda op 14-01-2012 02:52
Het 'Staatsbedrijf der PTT' was vroeger stug en bureaucratisch: het leverde wel de constante kwaliteit van het product "telefonie" bedraad. Edoch van Europa moest en zou alles wat vroeger staatsbedrijven/nutsbedrijven waren worden "verzelfstandigd" tot private ondernemingen e.d. Waarom kan in niet-Europese-lidataten (Zwitserland, Fürstentum Liechtenstein, Noorwegen, Andorra, Monaco, Vaticaanstad) vrijwel wel alles goed gaan zonder centrale inmenging van een Europese Commissie?! Die landen floreren wel, dus kan het ook zonder een Europese Unie!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!