Kassa

JUMBO Supermarkten: Jumbo's laagsteprijsgarantie?

Geplaatst door: 1953 op: 08-05-2014 02:59
JUMBO supermarkten ging voor kort nog prat op dat zij de laagsteprijsgarantie heeft. Blijkbaar kan men dit niet volhouden deze bewering. Voorbeeld: Hertog Jan (6 blikjes of krat met 24 flesjes) in de aanbieding voor € 3,86 en € 11,67 - reclame: 7 mei tot en met 13 mei 2014. Bij Gall & Gall is de krat met Hertog Jan, ook in de aanbieding, voor € 10,99 te koop, een verschil van € 0,68 per krat. Dit is nog maar het (minuscule) topje van de ijsberg. JUMBO past de prijs aan als er een verschil zit in de 'vaste prijs' elders goedkoper. U krijgt weliswaar dan het gekochte product 'gratis' en de prijs wordt dan terstond aangepast. Heeft Jumbo supermarkten daadwerkelijk ook de laagste prijsgarantie? En krijgt of kreeg u het product 'gratis' en werd de prijs (tijdelijk of permanent) aangepast?
Reactie door tijger1 op 08-05-2014 10:47
Aanbiedingen zijn natuurlijk niet van toepassing. En permanent verlagen kan ook niet.
Reactie door haverkamp op 08-05-2014 20:04
Dit is nog maar het (minuscule) topje van de ijsberg. (quote) Wat een grote woorden, wat een verschrikkelijk onrecht. Misschien moeten ze alles voor niks aan u geven. Of gaat u dan klagen dat het niet thuis wordt bezorgt?
Reactie door valerius-2 op 08-05-2014 22:36
Wat een ergernis dat u pilsje et iets duurder is, als u zo goed oplet kijk dan van te voren waar u het goedkoopste kan krijgen.
Reactie door mahadma op 09-05-2014 11:38
Nee, ik werk niet bij de Jumbo, maar als je effe ipv een account aanmaken vooraf via good old google gaat kijken vindt je dit: "Zekerheid 1: euro's goedkoper Bij Jumbo winkelt u altijd het goedkoopst. En om dat zo te houden, controleert ons team van prijsmeters elke dag de prijzen bij supermarkten door heel Nederland. Vindt u ondanks onze zorg tóch een product dat op het moment van uw melding elders blijvend goedkoper wordt aangeboden? Vertel het ons. U krijgt het desbetreffende product gratis en wij passen onze prijs binnen enkele werkdagen aan. Lees hieronder hoe onze laagsteprijsgarantie werkt. Wanneer de kassaprijs van een product afwijkt van de schapprijs, krijgt u het product (maximaal 1 keer) gratis mee naar huis. Helder toch?
Reactie door mahadma op 09-05-2014 11:39
De laagsteprijsgarantie van Jumbo - spelregels Vindt u een product dat op het moment van uw melding elders binnen de vestigingsplaats blijvend goedkoper wordt aangeboden? Dan krijgt u het product gratis. U dient een originele kassabon te laten zien. Het gaat om exact hetzelfde product (o.a. merk, verpakking, inhoud, smaak). De garantie geldt niet voor reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders. U krijgt maximaal één exemplaar van het product gratis. Heeft u eenmaal een product gratis ontvangen, dan kunt u niet direct nogmaals het product gratis verkrijgen, ook niet bij een andere Jumbo supermarkt. Geneesmiddelen, rookwaren, alcoholische dranken, cadeau- en telefoonkaarten en zuigelingenvoeding 0-6 maanden worden niet gratis verstrekt. Indien u deze producten toch elders goedkoper vindt, krijgt u als dank voor de melding een bos bloemen gratis. De laagsteprijsgarantie geldt voor alle supermarkten, drogisterijen en slijterijen in dezelfde vestigingsplaats als de Jumbo waarmee vergeleken wordt. Andersoortige winkels, zoals weekmarkten, zelfbedieningsgroothandels, bouwmarkten en winkels waar restpartijen worden opgeruimd, zijn nadrukkelijk uitgesloten. Als ‘vestigingsplaats’ geldt de bebouwde kom waarbinnen de Jumbo winkel is gelegen. De bebouwde kom wordt aangegeven middels blauwe borden met daarop een plaatsnaam en is dus niet altijd hetzelfde als ‘gemeente’. De medewerker van Jumbo behoudt het recht de prijsmelding eerst te controleren alvorens over te gaan tot vergoeden en/of prijsaanpassing.
Reactie door 1953 op 23-07-2014 01:35
Als je de aanbiedingen vergelijkt deze week van de Coca Cola of Fanta, beide in de promotie met 5 blikjes, bij AH en JUMBO, dan is bij twee verpakkingen de JUMBO € 0,52 duurder uit. AH: € 2,49 per 6 blikjes. JUMBO: € 2,75 per 6 blikjes. Nog zo'n nepper van een aanbieding van JUMBO: Hertog Jan bier, krat 24 flesjes, 2de krat voor de halve prijs. In feite € 10,49 per krat en die was vorige week in de aanbieding bij AH voor € 10,49. Promoties van JUMBO Supermarketen deze week Promoties van JUMBO Supermarketen deze week
Reactie door 1953 op 03-01-2015 02:37
Er is zelfs al een vraag gesteld over de wekelijkse prijsverhoging van JUMBO supermarkten, klik op de link: [url=http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/cpagina/15/?vHash=c749c73j&cHash=1edfa216091accf98eb7d60ab56127fb&tx_varakassavraagenbeantwoord%5Buid%5D=574610&tx_varakassalib%5Bcommentsoffset%5D=15&cHash=8dc079ed0f6b0ff7e3b537112d10ad70: Wekelijkse prijsverhoging bij JUMBO![/url:
Reactie door rots92 op 03-01-2015 10:08
Laat ik met uw vraag beginnen: Heeft Jumbo supermarkten daadwerkelijk ook de laagste prijsgarantie? Volgens mij wel, maar ik kom alleen maar bij de Jumbo en bij Albert Heijn, de laatste is trouwens al enige tijd gestopt met de prijzenoorlog, maar dit terzijde. Aanbiedingen vallen buiten de laagste prijsgarantie en voor aanbiedingen kunt u beter naar Albert Heijn gaan.
Reactie door zinook op 03-01-2015 14:32
Maar wat is nu de discussie hier? Antwoord op uw vraag heeft u al gekregen. Aanbiedingen gelden niet als laagste prijs garantie. Dus verdere discussie is zinloos. En waarom dan wel? Omdat iedere supermarktketen met dezelfde leverancier om de tafel zit en er is altijd een supermarktketen die de laagste prijs bedingt bij de leverancier. Hier zijn zelfs contracten voor. Deze leverancier biedt een andere keten de aanbieding niet lager aan dan waar hij een contract getekend heeft voor de laagste prijs. Dus dat Jumbo, Plus of welke keten dan ook een aanbieding heeft die duurder is dan AH, kan. Dan heeft de leverancier dus een afspraak met AH dat die aanbieding ergens anders niet goedkoper wordt ingezet. Daarbij geldt de laagste prijs garantie bij Jumbo alleen op de artikelen die niet in de aanbieding zijn. En de laagste prijs garantie geldt alleen voor de concurrerende supermarkten binnen de bebouwde kom waarin de Jumbo ligt. U kunt dus niet met een kassabon van de AH uit Appingedam aankomen bij de Jumbo in Alkmaar. En prijsstijgingen zijn er overal. Niet alleen bij Jumbo, ook bij de Plus, ook bij de AH. Vaak volgen de winkelformules op de grote leider AH. Deze verhoogt of verlaagt eerst zijn prijzen en de rest volgt. Maar ik heb het idee dat 1953 bovenstaande allemaal niet wil lezen want dit antwoord is al meerdere malen gegeven. Of misschien moet 1953 een cursus begrijpend lezen volgen?
Reactie door 1953 op 06-01-2015 02:11
@zinook deed appels met peren vergeleken.
Reactie door k@njer73 op 25-02-2015 12:17
Beste, ook wij hebben zelfs div. keren problemen gehad met de Laagste prijs GARANTIE van Jumbo. We hebben Producten gekocht die ergens anders goedkoper waren zonder prijs aanpassingen .bij de Jumbo krijg je het product idd gratis mee, de prijs word ook aangepast ( Tijdelijk ) en gaat later weer terug naar zijn oorspronkelijke prijs waar het product dat elders niet duurder is geworden ( dus nog steeds de zelfde prijs en nee geen aanbieding is/was). Moeten we dan bij Div. verschillende winkels terecht als jumbo de Laagste prijs garantie geeft, of dit nu een Jumbo franchising of een andere supermarkt . Dan nu maar te zwijgen over de reclame die er gemaakt word, als of je een product wat elders goed koper is mee krijgt !!!!! ECHT NIET JUMBO ............ HALLO ...... je moet het eerst ergens anders kopen en dan krijg je het product " " Gratis mee .......... De 7 regels hier van zijn erg ingewikkeld en vaag van toepassing .
Reactie door rots92 op 25-02-2015 12:44
Aanbiedingen, eigen merken, groente en fruit ga ik niet vergelijken, ik kom maar bij twee zaken, dus ik heb gemakkelijk praten. De Jumbo heeft, wat deze twee zaken betreft, de laagste prijs.
Reactie door rots92 op 25-02-2015 12:47
Mijn welgemeende excuses, ik zag dat ik al gereageerd had, het heeft met de leeftijd te maken.
Reactie door aurora1 op 25-02-2015 16:45
Lees eens klik hier: Jumbo op de vingers getikt. Lees ook eens: klik hier. klik hierklik hier
Reactie door van leyden op 25-02-2015 17:39
Laagste prijsgarantie? Is een mooie reclamestunt, kost ook niks, die ene klant die op zijn strepen blijft staan, krijgt misschien eenmalig zijn zin. Zelfs wij vinden het al "vanzelfsprekend" dat laagste prijsgarantie natuurlijk niet iedere dag kan. Je moet gewoon niks geloven van die beloftes, er zitten vaak tig addertjes onder het gras, het zijn ordinaire lokkertjes. Elke opmerking daarover wordt gelijk ook al weggezet als kinderachtig / dat je je daarom druk maakt enz. Ze hebben nog gelijk ook, het is ook zinloos om je gelijk te halen. Zo was ik eens een keer vierde in de rij ( boodschappen zouden dan gratis zijn) had een winkelwagentje, wat ook een vereiste was, maar 1 kassa was gesloten. Stond nergens een bordje dat alle kassa s geopend moesten zijn. Bij reclameren kwam de aap uit de mouw, 1 kassa was kapot, ze hadden alleen vergeten het bordje "buiten werking" te plaatsen en dus telde het niet. Ga nou maar gewoon naar een winkel die goedkoop is en niet al teveel vieze dingen verkoopt voor de hoofdprijs...het hoogst haalbare voor een zuinige consument.
Reactie door komsja op 25-02-2015 17:52
Deze supermarkt gaat er prat op dat ze altijd de laagste prijsgarantie hebben en geven,maar dat geldt in de meeste gevallen alleen maar voor de bekende merken want voorderest is het een dure supermarkt.En buiten al die mooie regeltjes,dat als je een product elders goedkoper kan krijgen (kopen) met het aangekochte goedkopere product naar hun kan gaan en men dan het product gratis of what ever meekrijgt,zijn allemaal hele goeie uitgekookte/geraffineerde reclame en verkoop trucjes,want de MEESTE mensen gaan voor een prijsverschil van een paar centen niet naar die jumbo terug.Zie me eigen al met een blik chinese-kippensoep van de unox naar de jumbo gaan omdat dat blik bij hun een paar centen op zou leveren,en buiten dat is die soep zowiezo niet te hakken maar dat even terzijde.
Reactie door tijger1 op 25-02-2015 17:58
Laagste prijsgarantie zou trouwens niet van toepassing zijn want het nlik was afgeprijsd vanwege een deuk.;-)
Reactie door 1953 op 26-02-2015 19:56
Quote: k@njer73 schreef op woensdag 25 feb 2015, 12:17: Beste, ook wij hebben zelfs div. keren problemen gehad met de Laagste prijs GARANTIE van Jumbo. We hebben Producten gekocht die ergens anders goedkoper waren zonder prijs aanpassingen .bij de Jumbo krijg je het product idd gratis mee, de prijs word ook aangepast ( Tijdelijk ) en gaat later weer terug naar zijn oorspronkelijke prijs waar het product dat elders niet duurder is geworden ( dus nog steeds de zelfde prijs en nee geen aanbieding is/was). Moeten we dan bij Div. verschillende winkels terecht als jumbo de Laagste prijs garantie geeft, of dit nu een Jumbo franchising of een andere supermarkt . Dan nu maar te zwijgen over de reclame die er gemaakt word, als of je een product wat elders goed koper is mee krijgt !!!!! ECHT NIET JUMBO ............ HALLO ...... je moet het eerst ergens anders kopen en dan krijg je het product " " Gratis mee .......... De 7 regels hier van zijn erg ingewikkeld en vaag van toepassing .einde Quote Kom daar al maanden niet meer, zelfs de aanbiedingen zijn ondoorzichtelijk te noemen. Zij konden tot nu toe ook niet aan acties van de grootgrutter tippen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!