Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Is Unigarant klantgericht?

Geplaatst door: bertvdr12 op: 09-08-2010 18:15
Kort mijn geschiedenis; op 21 juni wordt mijn fiets gestolen voor de apotheek in Utrecht, Lunetten. Ik doe daar aangifte van. Met het aangiftebewijs, het schadeformulier en twee fietstsleutels stuur ik het aangetekend in een voorgedrukte Unigarant-envelop die mij door de fietsverkoper wordt verschaft op. Aangezien het zomer is en ik graag wil fietsen bel ik na twee weken naar Unigarant. Daar krijg ik tot mijn stomme verbazing te horen dat zij maar een sleutel ontvangen hebben. Althans dat wordt door de behandelaar beweerd. Ik geloof mijn oren niet. Zowel mijn vrouw als de fietshandelaar hebben gezien dat ik twee sleutels had die ik in de envelop heb gedaan en aangetekend verstuurd. Hoe kan ik hier mijn gelijk in krijgen? Niet bij Unigarant dus. Hoe kan ik hier een oplossing voor vinden? Niet bij Unigarant dus, want die houden vast aan hun constatering en hebben niets van klantgerichtheid mee gekregen. Voor een fiets in het project van de Gemeente Utrecht waar ik 699 euro voor heb betaald. Dat bedrag is nu weg. In datzelfde project heb ik een verzekering voor de nieuwwaarde gesloten voor € 178 voor drie jaar. Dat blijkt nu ook weggegooid geld te zijn. U snapt dat ik het hier niet bij laat zitten. UNIGARANT verpest mijn lol in het fietsen op deze manier. In ieder geval heb ik al een klacht bij Unigarant liggen en de Kfid. Ik heb pogingen gedaan om tot een vergelijk te komen maar de behandelaars hebben dus niets met klanten. Ben ik de enige met zo'n ervaring met Unigarant of zijn er meer slachtoffers? http://www.bertvanderroest.nl/index.php ... e&Itemid=1
Reactie door read op 09-08-2010 20:50
bertvdr12 Zou het werkelijk zo zijn wat jij en ik denken, dan zou dat een gevalletje van pure oplichting zijn. Ik kan me niet voorstellen dat een verzekeraar dat risico zou willen lopen. Mogelijk dat een klacht bij de KIFID uitkomst brengt. Per slot van rekening heb je enkele getuigen die jouw versie van het verhaal kunnen ondersteunen. Pedro.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!