Kassa

interactieve tv?

Geplaatst door: cococat op: 25-05-2012 13:24
Ik ben van plan om interactieve tv (kpn) aan te schaffen. Ik zit nu bij caiway, ga binnenkort verhuizen naar een gemeente buiten caiway gebied, en denk dus aan kpn. Ik wil voor interactieve tv kiezen omdat ik dan kan kijken wanneer het mij uitkomt en eventueel middenin een programma kan pauzeren. Lijkt me wel handig. Ik wil graag weten van mensen die interactieve tv hebben, wat hun ervaringen zijn. Ik hoor regelmatig dat er storingen zijn en je dan geen tv of internet hebt. Wat zijn jullie ervaringen?
Reactie door 1.korenwolf op 25-05-2012 15:04
Bezint eer gij er aan begint! Interactievetelevisie: - installatie verliep snel; - teletekst hapert, moeizaam de teletekstpagina oproepen; - vijf minuten vóór en vijfminuten na extra tijd opname, niet instelbaar op de Motorola 1853; - de zenders hebben geen logische volgorde; - bij omschakeling van zender: bevroren beeld met knetterend geluid. Internetplusbellen: - telefonie is perfect, activeren met '1369'; - internet: indicatieve snelheid van 40 Mb/s haalt het niet, rond de 30 Mb/s is gangbaar; - bij mijn vorige provider behaalde met de laptop 51,4 Mb/s op 50 Mb/s; - e-mailaccount(s) kan (kunnen) nog niet aangemaakt worden: 'administratief nog niet afgehandeld?!? Deze wordt afgebroken. Duurt ca. 1 week!!; - Experiamodem functioneert perfect. Ik ben nu al het pas ingegaan abonnement al te gaan beëindigen .. mei 2013! Het is waanzin dat een e-mailaccount aanmaken wordt geblokkeerd door een 'administratieve verwerking intern bij KPN'! "KPN, leuker kunnen we het de klant niet maken!"
Reactie door alexishoop op 29-05-2012 00:32
kwa prijs is telfort misschien een betere optie, vrijwel hetzelfde of meer, zeker een alles in1 aanbieding via een vergelijker zoals breedbandwinkel.nl, met storingen valt het reuze mee, de settopbox is af en toe traag voor iemand die sneller snelst wil zappen, maar alles werkt normaal.
Reactie door 1.korenwolf op 29-05-2012 00:47
Zie ook mijn thesisstelling: KPN: „Leuker kunnen wij het de klant het niet maken”! Het enige wat nuttig is van de interactievetelevisieontvanger Motorola 1953 dat er meerdere programma's gelijktijdig kunt programmeren voor opnemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!