Kassa

Huurcontract Nuon CV ketel

Geplaatst door: broekn op: 11-04-2011 21:36
In 2008 heb ik met mijn toenmalige partner een huurcontract afgesloten via de Nuon voor een nieuwe CV ketel. De huurtermijnen zouden maandelijks afgeschreven worden. Toen was ik in de veronderstelling dat dit via de Nuon zou gaan en dat dit met het termijnbedrag afgeschreven zou worden. Twee jaar later, eind 2010 krijg ik een telefoontje van Feenstra dat er al twee jaar niets is afgeschreven. Dit zou komen doordat er nog nooit een identiteitsnummer door was gegeven. Er zou nog teruggebeld worden over de afwikkeling verder. Uiteindelijk krijg ik een brief met het totaalbedrag over twee jaar berekend. Uit coulance hoef ik maar de helft van het totaalbedrag te betalen. Hoewel het een vreemde gang van zaken is, ga ik hiermee akkoord en heb ik het bedrag in één keer betaald. In de brief staat ook dat ik vanaf januari 2011 de maandelijkse termijnen ga betalen.Om niet nogmaals voor verrassingen te staan, houd ik het in de gaten. Helaas, in januari geen factuur. Ik heb gebeld met Feenstra Duiven en krijg een vaag anwoord dat ze er achteraan zouden gaan. In februari wederom geen factuur. Weer gebeld en wederom zou alles goed komen. Beide keren tevens doorgegeven dat mij toenmalige partner niet meer op het adres woonachtig is. Ook dat zou gewijzigd worden. Dan krijg ik in maart 2011 wederom een brief met een factuur voor 2008 t/m 2010. De factuur die ik dus al betaald had. Nu van een andere vestiging van Feenstra. Bij deze factuur zat nog een factuur. De maandbedrgen van januari t/m maart 2011. De bedragen die ik dus vanaf januari 2011 maandelijks zou gaan betalen. Mijns insziens heb ik er alles aan gedaan om de termijnbedragen vanaf januari 2011 per maand te voldoen. Na deze brief stuur ik op 16-03-11 een e-mail naar Marjolein Bosch van Feenstra waarin ik duidelijk laat merken zeer teleurgesteld te zijn in haar bedrijf. Twee dagen later krijg ik een reactie dat ze voor het einde van de volgende week op mijn e-mail terugkomen. Helaas met in de aanhef een onjuiste naam. Als ik op 28-03-11 nog steeds geen reactie heb ontvangen, besluit ik nog een herinnering te sturen, maar tot op heden heb ik ook daarop geen reactie mogen ontvangen. Als klant verdien je het toch om op een correcte manier behandeld te worden? Dit is absoluut geen reclame voor Feenstra en indirect ook niet voor Nuon. Ondanks dat ik door de Nuon altijd wel correct behandeld ben. Twee bedrijven die qua klantvriendelijkheid elkaars tegenpolen zijn. Zijn er mensen met tips of dezelfde ervaring?
Reactie door read op 12-04-2011 11:55
@ Op het radarforum lopen enkele draadjes over dit fraaie bedrijf. Wellicht tref je daar ook info aan over de wijze waarop je jouw probleem het beste kunt aanpakken. Pedro.
Reactie door read op 14-04-2011 17:06
broekn Zijn er al nieuwe ontwikkelingen te melden? Pedro.
Reactie door broekn op 14-04-2011 18:03
Jazeker.... Ik heb vandaag een aanmaning voor beide facturen ontvangen. Hoe is het mogelijk! Dus nu maar weer een mail sturen en morgen heel boos bellen!
Reactie door read op 15-04-2011 17:03
broekn Advies: houd je poot stijf!!! Pedro.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!