houdbaarheid gehakt
Geplaatst door: rudy1977 op: 10-04-2009 20:32
Ik zou het prettig vinden als een aantal supermarkten de houdbaarheidsdatum van gehakt zouden aanpassen. Als het gehakt nog twee dagen houdbaar is kan ik het al weggooien omdat het stinkt. Als het gehakt niet langer dan 5 dagen meer houdbaar is koop ik het tegenwoordig al niet eens meer. Deze ervaring heb ik vooral bij AH maar ook bij Super de Boer en Plus. Hebben meer mensen die ervaring of ben ik de enige die zo kieskeurig is. Ik heb altijd geleerd dat goed vlees geen geur heeft.
Ik koop mijn vlees en vleeswaren bij de vakslager.
De vakslager zegt altijd: wat je vandaag koopt, nuttig het ook vandaag!
Vlees supermarkt: trail of pallet met vlees bij de koeling neergezet, voordat de laatste bak met vlees de koeling in gaat, zijn we een uur verder zonder enige koeling.
Vlees van de supermarkt wordt diep ingevroren bewaard, wel 2 jaren na de slacht, om vervolgens voorverpakt (weken van te voren) naar de koeling in het filiaal voor verkoop te worden gelegd.
Mijn biefstuk haal ik bij de vakslager, soms nog goedkoper dan de supermarkt en het smaakt velen malen beter.
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!