Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

eigen verantwoording

Geplaatst door: jos2006 op: 12-10-2009 14:26
Dat er bij de DSB fouten zijn gemaakt en ontoelaatbare praktijken hebben plaatsgevonden staat vast. Wanneer je zoiets merkt als klant dan ga je naar een partner waar je niet bedonderd wordt. Toch vraag ik mij af hoe dom moet je zijn om je zo in de nesten te werken. Je koopt bijvoorbeeld een pracht van een huis voor 4 ton terwijl je eigenlijk maar maandlasten kunt ophoesten voor een huis van 2 ton. Geen wonder dat je dan allerlei verzekeringen gaat afsluiten om je tegen alle denkbare risico's in te dekken. Er zijn genoeg mensen die graag een héél mooi huis wilden hebben maar om budgettaire redenen daarvan moesten afzien zich wat bescheidener hebben gedragen. Eigen schuld, dikke bult zou ik zeggen
De simpele oplossing voor de toekomst!

Ophouden met dat geouwe****, alles is in Nederland gebonden aan vergunningen EN DAT VAAK OP HET ZIEKELIJKE AF.
Dan is het toch wel zeer vreemd dat waar veel Poli-zieken naartoe gaan dat juist bijvoorkeur banken zijn EN DAT ZELFS WERELDWIJD daar zijn ze aan geen enkele vergunning gebonden, en hoe zou dat nou komen?

Een wereldwijde financiële crisis, ondanks of juist dankzij die zogenaamde deskundigen uit onze Politiek?   

Omdat ze daar ten koste van het klootjes volk hun zakken optimaal kunnen vullen.

En let op zij zeggen geen sorry, NEE zij dronken nog een glas en lieten alles zo als het was!

En weer gaan ze het onderzoeken het spel is hoe regelen we dat nou weer zo dat niemand schuld heeft! 
En zelfs de Media speelt het spel mee, roepen allemaal, wat is het erg en verslaan wat er gebeurt maar een alternatief hebben zij ook niet! 
Want alleen het verslaan brengt ook geld op, daar is reclame op te verkopen ofwel wordt het programma goed bekeken ( goede kijkcijfers )!
Keer op keer halen zij Poli-zieken in de uitzendingen en deze zullen dan vragen gaan stellen, meestal behoren zij van de oppositie, daarna hoor je ze niet meer, hoelang denkt de media dat dat klootjesvolk dat nog slikt?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!