Kassa

Dure medicijnen

Geplaatst door: teunen op: 30-07-2012 13:29
Medicijnen zijn onnodig duur, bijwerkingen zijn vaak heel lastig en alternatieve mogelijkheden worden niet/nauwelijks gezocht. De macht van de farmaceutische bedrijven is overwichtig en wordt regelmatig misbruikt. Voordat de medicijnen niet meer worden vergoed moet er alternatieve medicijnen of kruiden worden gevonden. De overheid en de verzekeraars horen, mijn inziens, te investeren in onderzoek t.b.v. goede alternatieven en medische kruiden niet overslaan.
Reactie door tdehond op 30-07-2012 14:10
Verzekeraars horen mensen te verzekeren en hoeven wat mij betreft niet te investeren in onderzoeken m.b.t. alternatieve geneeskunde. Medische kruiden: niets op tegen als u deze zelf betaalt en zo nodig een huisarts die geneeskunde gestudeerd heeft bezoekt om te beoordelen of reguliere geneesmiddelen nodig zijn.
Reactie door teunen op 30-07-2012 14:35
En zo blijft het onveranderd duur terwijl goede alternatieven vrijwel onbekend blijven.
Reactie door tdehond op 30-07-2012 15:10
Quote: teunen schreef op maandag 30 jul 2012, 14:35: En zo blijft het onveranderd duur terwijl goede alternatieven vrijwel onbekend blijven. einde Quote Zolang de zorgverzekeraars er niet in gaan investeren of ik via belasting aan onderzoek naar alternatieve geneeskunde hoef mee te betalen heb ik niets tegen onderzoeken naar alternatieven. Laat de bedenkers van deze geneesmiddelen eerst maar eens een gerandomiseerd onderzoek naar de werking van deze geneesmiddelen op poten zetten, gesponsord door de alternatieve geneeskunde fabriek. Dan pas blijkt of dit goede middelen zijn, anders is het m.i. natte vinger werk. Ik ben niet tegen alternatieve middelen. Heb net nog een alternatief zalfje op een paar enorme blauwe plekken gesmeerd. Maar deze zalf is zelf betaald.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!