Kassa

DSB Incasso terreur

Geplaatst door: woodstock57 op: 05-08-2013 13:36
Wij zijn toen die tijd ook erin geluisd bij de DSB. Maar het kwaad is geschied,heb wel door aangifte € 6000,00 op mijn hypotheek in mindering gekregen. Wij hebben toen ook een regeling mogen treffen dat wij de aflossing overmaken op de derde van elke maand daar ons salaris aan het eind van de maand overgemaakt wordt , dat was geen probleem en ging jaren goed. Nu is DSB overgenomen en krijg ook steeds telefoontjes en vervelende mails soms ook nog een brief met de vermelding dat wij een achterstand hebben en daar is totaal geen sprake van. Alleen onze aflossing komt op de derde van de maand binnen en niet de 30e zoals hun dat steeds opsommen dat dit moet gebeuren, ik leg steeds uit dat wij deze regeling al jaren hebben maar daar heeft deze typ miep geen boodschap aan. Zodra het niet de 30e binnen is worden we weer gestalkt. Mailen en telefoneren heeft geen zin , ze hebben steeds hun mondje klaar en worden zelf grof. Wil heel graag overstappen naar een andere hypotheek bank maar door deze crisis op de huizenmarkt is dit nu niet mogelijk. Nu heb ik haar laten weten dat ik nergens meer op reageer en de aflossing gewoon op de derde laat staan zoals afgesproken was. Graag zou ik ze willen aanklagen voor stalking want elke keer wordt ik weer razend . :twisted:
Reactie door miepje58 op 06-08-2013 14:05
Dus als ik het goed begrijp wílt u wel betalen maar u betaald eigenlijk altijd te laat. Ik denk dat u beter ergens één extra maand aflossing vandaan kunt halen, en die op tijd storten. Dan komt uw salaris binnen, en daarvan betaalt u gewoon netjes die maand weer voor de 30e. Probleem opgelost. Ik neem toch aan dat het maandbedrag niet zo hoog is dat u niet voor één keertje extra kunt zorgen? Desnoods van het vakantiegeld?
Reactie door marcel75 op 07-08-2013 19:47
Tja, je tekent voor bepaalde afspraken of niet. En dan kun je niet, omdat die afspraken achteraf je niet passen, de afspraken in je eigen voordeel aanpassen. Je hebt gewoon afgesproken dat je op de 30e moet betalen. Je zult er dus toch voor moeten zorgen dat je spaargeld hebt om zo op tijd te betalen. Overigens is DSB niet overgenomen maar failliet gegaan. Ten slotte ben je zelf bij geweest toen je geld ging lenen bij de DSB. Ze hebben daar vast niet met een pistool tegen je hoofd gestaan toen je tekende.
Reactie door tijger1 op 08-08-2013 16:04
Dat is natuurlijk helemaal geen stalking. Ze willen gewoon hun geld en wel op tijd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!