Kassa

DOUGLAS WINWEKEN i.c.m. Nationale Postcodeloterij

Geplaatst door: godefrieda op: 09-12-2011 21:44
Bij mijn Douglas tijdschrift zat een kanskaart voor de Douglas Winweken. Actievoorwaarden Algemeen 1.Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Douglas Winweken 2011 (hierna te noemen: "de Actie"), georganiseerd door de Nationale Postcode Loterij, van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam in samenwerking met Douglas Nederland. 2.De (algemene) voorwaarden zijn te raadplegen op de website www.douglaswinweken.nl 3.Door deel te nemen aan de Actie, verklaren de deelnemers te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 4.Op de Actie en deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. 5.De Actie wordt georganiseerd in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2006. Eenieder die een non-conforme handeling constateert ten aanzien van de inhoud van onderhavige Gedragscode, is gerechtigd schriftelijk bezwaar in te dienen bij het Projectbureau Kansspelen, Ministerie van Justitie, Postbus, 20301, 2500 EH te Den Haag. Deze actievoorwaarden geeft niet aan dat je kans op het winnen van een prijs je eerst een éénmalig telefonisch benaderd moet worden door de Nationale Postcodeloterij om vervolgens in diens web van loten terecht te komen, althans dat is de bedoeling, want geen lot(en) ook geen mogelijke kans op de prijs. En niet alleen op deze wijze probeert de Nationale Postcodeloterij lotenzieltjes voor zich te winnen, ook het velletje „Decemberzegels” van PostNL! De (algemene) voorwaarden van Douglas Winweken zijn vaag en onvolledig!!
Reactie door bjamri op 12-12-2011 14:31
Als je goed kijkt naar de adresbalk van je browser zie dat de actievoorwaarden niet staan op www.douglaswinweken.nl maar op een subdomein van postcodeloterij.nl. Het adres dat douglas vermeldt is niet meer dan een doorstuuradres, zodat je de actievoorwaarden niet op www.douglaswinweken.nl vindt. Dit actie zelf is natuurlijk een zoveelste poging van de postcodeloterij om je straffeloos telefonisch te kunnen benaderen, zelf al sta je insgeschreven als bel-me-niet. Je kunt een actiecode pas activeren als je toestemming geeft dat de postcodeloterij je belt voor acties...
Reactie door godefrieda op 13-12-2011 02:36
Quote: bjamri schreef op maandag 12 dec 2011, 14:31: Als je goed kijkt naar de adresbalk van je browser zie dat de actievoorwaarden niet staan op www.douglaswinweken.nl maar op een subdomein van postcodeloterij.nl. Het adres dat douglas vermeldt is niet meer dan een doorstuuradres, zodat je de actievoorwaarden niet op www.douglaswinweken.nl vindt. Dit actie zelf is natuurlijk een zoveelste poging van de postcodeloterij om je straffeloos telefonisch te kunnen benaderen, zelf al sta je insgeschreven als bel-me-niet. Je kunt een actiecode pas activeren als je toestemming geeft dat de postcodeloterij je belt voor acties...einde Quote „Je slaat de spijker op z'n kop!”
Reactie door empyria op 13-12-2011 06:59
Postcode- en staatsloterij = volksverlakkerij! Acties als deze bewijzen dat keer op keer! Ik hoop dat iedereen met en zonder gezond verstand er vér van blijft!
Reactie door rjw op 13-12-2011 16:38
Quote: bjamri schreef op maandag 12 dec 2011, 14:31: Als je goed kijkt naar de adresbalk van je browser zie dat de actievoorwaarden niet staan op www.douglaswinweken.nl maar op een subdomein van postcodeloterij.nl. Het adres dat douglas vermeldt is niet meer dan een doorstuuradres, zodat je de actievoorwaarden niet op www.douglaswinweken.nl vindt. Dit actie zelf is natuurlijk een zoveelste poging van de postcodeloterij om je straffeloos telefonisch te kunnen benaderen, zelf al sta je insgeschreven als bel-me-niet. Je kunt een actiecode pas activeren als je toestemming geeft dat de postcodeloterij je belt voor acties...einde Quote Het meest waarschijnlijke scenario is dat Douglas de actie gewoon heeft uitbesteed bij de Postcodeloterij. Het is immers niet hun core business, dus zou het ook niet logisch zijn dat een winkelketen zich opeens met kansspelen zou gaan bezighouden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!