Kassa

Digidingen.nl misleidt de klant

Geplaatst door: sander32 op: 25-07-2012 17:26
Hieronder mijn ervaring met digidingen.nl. Voor plaatjes kijk op http://bit.ly/OBJMnB. “Onlangs heb ik een Canon EOS 550D gekocht. Als je met vakantie bent kan het handig zijn om een extra accubatterij te hebben. Bij mijn speurtocht kwam ik terecht op digidingen.nl. Daar stond onderstaande interessante aanbieding: ‘Canon LP-E8 accu batterij‘ voor niet eens vijfentwintig euro. Ik heb er meteen twee besteld! Maar toen ik de envelopjes van digidingen.nl openmaakte, werd ik overvallen door teleurstelling. Ik kreeg onderstaande merkloze accubatterijen. Toch even op de twee facturen kijken, want misschien heb ik een foutje gemaakt. Ook op de facturen staat bij productnaam ‘Canon LP accu batterij (Canon LP-E8 accu batterij)‘. Even een mailtje sturen maar naar de klantenservice van digidingen.nl. Reactie? Geachte heer/mevrouw, Het gaat hier om een compatible variant van goede kwaliteit en met 36 maanden garantie. ( op een origineel product krijgt u slechts 6 / 12 maanden garantie ) Merk en type moeten we wel gebruiken om duidelijk te maken dat de accu voor uw camera geschikt is, er staat nergens vermeld dat het om een originele accu gaat. Mochten u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, R van Hoef www.DigiDingen.nl Er staat nergens vermeld dat het om een originele accu gaat? Nou, meneer of mevrouw Van Hoef van digidingen.nl, zowel op uw website en facturen staat gewoon Canon LP-E8 accu batterij. Kortom, digidingen.nl misleidt de klant. Nooit meer digidingen.nl!“
Reactie door valerius-2 op 25-07-2012 17:59
Als het er niet bij staat dat het orgineel is bent u er in getrapt, zo gaat dit tegenwoordig men noet alles controleren voordat men bestelt.
Reactie door pino123 op 25-07-2012 19:58
@TS, als overal dezelfde batterij voor het dubbel te verkrijgen is, gaat er da niet ergens een lampje branden? Daarnaast wie zegt dat dit minderen kwaliteit is?
Reactie door ramonnetje op 29-07-2012 21:20
Zoals pino123 al schreef: originele accu's kosten veel. Aanbiedingen zijn er pas als een model al een paar jaar niet meer verkocht wordt. Doorgaan staat er wel op een site dat het om 'compatible' gaat. In jouw geval gaat het om deze pagina: http://www.digidingen.nl/foto-video-camera/accu/canon-lp-e8-accu-batterij-p50.aspx?view-id=29369 Hierop is bijzonder goed te zien dat het een 'no-name' batterij is want er staat niks op.. Even voor de vergelijking: Dit is een originele accu: http://www.redcoon.nl/B222932-Canon-LP-E8_Spiegelreflexcameras Ik gebruik overigens zelf al jaren allerlei 'no-name' accu's of accu's die voor een ander apparaat bedoeld zijn maar wel exact dezelfde afmetingen en voltage/amp hebben. Nooit problemen mee gehad. Overigens, als je in Turkije bent en je koopt een nieuw Tommy Hilfiger overhemd voor 12,50 dan weet je toch ook wel hoe laat het is?
Reactie door jobiejoba op 30-07-2012 09:51
Je kan zo`n teleurstelling voorkomen door eerst naar een site te gaan waar ervaringen van andere klanten staan voordat je een bestelling plaatst. ervaringen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!