Kassa

dierenartsen

Geplaatst door: marleen2 op: 26-01-2012 14:28
Behandelingen bij tandartsen kunnen in prijs sterk uiteen lopen. Bij behandelaars, behandelden, zorgverzekeringen en politiek opent dit een discussie in hoeverre deze vrije markt toelaatbaar is. Dierenartsen bepalen al lang hun eigen prijzen voor behandelingen en consulten. Maar deze tarieven zijn, volgens mijn informatie, nooit in het openbaar gebracht. Percentueel per behandeling en consult lopen ook deze bedragen ver uiteen. Ik weet dit uit ervaring toen ik mijn hond wilde laten steriliseren en de prijzen hiervoor op internet navroeg. Waarbij ik nog wil opmerken dat vele dierenartspraktijken niet eens wilden reageren op mijn prijs opvraag.
Reactie door loreleigil op 26-01-2012 14:36
Tja, je mag mij gek noemen, maar als ik een dierenarts/tandarts/huisarts heb gevonden die ik vertrouw en die de behandelingen/onderzoeken goed uitvoert, ga ik niet rondshoppen om € 20,- te besparen.
Reactie door tdehond op 26-01-2012 14:43
Mij was van te voren ( op internet ook te lezen) mee gedeeld wat de sterilisatie zou kosten d.m.v. laparoscopie. Deze ingreep was duurder maar veel diervriendelijker als de traditionele ingreep. Ik had dus het geld er voor over. Als je in een stad woont kan je overwegen om in een naburig dorp een dierenarts te zoeken omdat de kosten daar lager liggen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!