Kassa

datingsites

Geplaatst door: just lucky op: 31-01-2011 14:55
Ik vroeg mij af of er meer mensen waren die zich nogal irriteren aan de werkwijze van datingsites. ik had mij aanvankelijk voor 3 maanden aangemeld bij lexa, om er vervolgens achter te komen dat de verlenging automatisch is, en ik er voor nog eens 3 maanden aan vast zat, zonder dat ik hier onderuit kon komen. (de dag na verstrijken abbo) Vervolgens krijg ik foto's van vrouwen toegestuurd die volgens lexa al meer dan 3 dagen niet hebben ingelogd (sommige zelfs langer dan een maand!) en een tegenreactie op deze "aanbiedingen" heb ik ook nooit gehad. Na mijn eindelijke afmelding, krijg ik opeens de ene na de andere foto 'aanbieding' en mails toegestuurd, om deze echter te kunnen bekijken of lezen moet je dus weer lid worden. lijkt mij niet helemaal eerlijk te verlopen, en vroeg mij ook af of de vrouwen wiens foto mij werd toegestuurd, hiervan zelf ook op de hoogte zijn?
Reactie door grootvader op 31-01-2011 15:49
Ik heb weliswaar geen enkele behoefte lid te worden van een datingsite maar volg wel hun werkwijze. Een werkwijze die verdacht veel op dit van sportscholen lijkt, alleen vind ik datingsites nog erger omdat zij misbruik maken van de sterke behoefte om een partner (te krijgen/ te vinden). ♫♫ Liever nog een nieuwe editie van de Spaanse inquisitie (enz)♪♪. De Vrije Vogel die nog eens die kakatoe in die Londense Zoo wil aanhalen: "ëén veer, één veer meer en ik vlieg" (een kakatoe die al zijn veren verloren had!)
Reactie door valerius-2 op 31-01-2011 19:18
Ja ergens op abonneren gaat makkelijk, maar schijnbaar de voorwaarden lezen is ook zp moeilijk. Je weet nu eenmaal dat zij daar gebruik van maken.
Reactie door de motormuis op 31-01-2011 20:17
Heel veel dating sites zijn er alleen maar op uit om hun eigen portemonnee te vullen.Werken dan met oude bestanden,doen het liefst zo weinig mogelijk. Er zijn waarschijnlijk ook wel goede,maar vis die er maar eens tussen uit. Want ze op hun woord geloven is ook niet alles.Je zou hooguit als je mensen kent die elkaar kennen via een datingsite kunnen vragen via welke datingsite zij elkaar hebben leren kennen, en ofdat ze tevreden waren over de handelswijze van die site.Zo kun je misschien aan een goede datingsite komen.
Reactie door cici66 op 01-02-2011 12:44
Heb met Lexa ook geen goede ervaringen, ik lette niet goed op toen ik me registreerde en zat voor een half jaar vast ipv een maand. Je krijgt "mail" uit heel Europa en voor extra services moet ook extra bijbetaald worden, erg commercieel dus. De enige site die ik betrouwbaar vind is Relatieplanet. Niet te duur en niet te commercieel. Wanneer je een mail krijgt van iemand met een profiel die niet op de site thuishoort wordt deze na een mail aan RP zelf snel verwijderd, prima instelling. Succes met je zoektocht.
Reactie door marann op 01-02-2011 12:49
Dag just lucky Probeer Badoo eens ik heb hier goede ervaringen mee gehad anderhalf jaar geleden en heb er een lieve vriend gevonden. Krijg op dit moment nog steeds aanbiedingen en heb er nooit 1 cent voor betaald. Hoop dat je LUCKY wordt! Marann
Reactie door bagone op 01-02-2011 12:59
Het is inderdaad geldklopperij en sommige sites worden gebruikt door (voornamelijk) mannen die door middel van zielige verhalen er uiteindelijk met je geld en spullen vandoor gaan. Als je je toch wilt abonneren wacht dan een tijdje, wie niet reageert krijgt steeds een goedkopere aanbieding. Uiteindelijk halveert de (maand)prijs van 60 naar 30 euro. En dat is dan snel verdiend.
Reactie door peter_1957 op 01-02-2011 13:18
Ik heb via Lexa mijn partner leren kennen, en dat is nu 6 jaar geleden. Het voordeel van Lexa is dat de dames niet gratis kunnen inschrijven. En wat betreft het verlangen van je abbo? Een bekende uitspraak is: RTFM (Read the F* Manual) Lees de voorwaarden, dan weet je waar je aan toe bent. Ik persoonlijk, maar ook mijn partner, zijn zeer tevreden over Lexa.
Reactie door bven46 op 01-02-2011 13:18
Quote: cici66 schreef op dinsdag 1 feb 2011, 12:44: Heb met Lexa ook geen goede ervaringen, ik lette niet goed op toen ik me registreerde en zat voor een half jaar vast ipv een maand. Je krijgt "mail" uit heel Europa en voor extra services moet ook extra bijbetaald worden, erg commercieel dus. De enige site die ik betrouwbaar vind is Relatieplanet. Niet te duur en niet te commercieel. Wanneer je een mail krijgt van iemand met een profiel die niet op de site thuishoort wordt deze na een mail aan RP zelf snel verwijderd, prima instelling. Succes met je zoektocht.einde Quote Klopt wat Relatieplanet betreft, en is zo ongeveer de enige fatsoenlijke en betrouwbare site onder de dating-sites, en de lover-boys worden ook meteen verwijderd daar, na melding, en dat kunnen er heel wat zijn op die sites. Dat is ook een gevaar wat er achter zit, maar je haalt ze er ook zo tussenuit. Ik wens je ook veel succes.
Reactie door postil op 01-02-2011 13:22
Knuz is heel fatsoenlijk en in pricipe gratis!!
Reactie door welcome op 01-02-2011 13:24
Even lachen, ook ik was weer eens dom om er in te geloven, gratis aan melden, maar ze vertellen nooit wat de kosten zijn om in contact te komen met iemand, dat in mijn ogen belazeren ze de boel en ik wist het. Dan, ik betaalde voor een maand en zie mijn verbazing er werd zonder te vragen weer een maand in rekening gebracht zonder eerst vooraf in kennis te zijn gesteld en een rekening te sturen, dat ik trok aan de bel en ik kreeg mijn geld terug, want in de overeenkomst, welke er niet was werd niet over automatische verlenging gesproken. Nu sturen ze mij nog steeds nieuwe dates die passen, maar ik denk dat dit ook oude "slapende" clientèle zijn zoals ik was. Er is een gratis site en die wordt ook veel gebruikt is: http://www.plentyfish.com/ , dat waarom betalen voor gebakken wind.
Reactie door robke66 op 01-02-2011 13:27
Ik heb ook de ervaring met Lexa dat ze nogal brutaal zijn met het automatisch afschrijven van geld van je rekening maar dit geldt ook voor andere datingsites. En je wordt nu op TV lekker gemaakt om je gratis in te schrijven maar wil je echt contact zoeken met iemand dan helaas, dan moet je toch eerst minimaal 1 mnd lid worden ! Deze manier van adverteren is heel aanlokkelijk en de meeste mensen trappen er dan ook in. Jammer deze werkwijze...er moet van hogerhand ingegrepen worden vindt ik !
Reactie door lijnvb op 01-02-2011 13:29
Ik ben het met cici66 eens. Relatieplanet is prima. Als niet betalend lid krijg je toch matches toegestuurd, kan je één foto bekijken en kan je het volledige profiel lezen. Ook kan je met een standaard bericht reageren of een verzoek afwijzen. Als je lid bent dan heb je o.a. wat meer faciliteiten, je kunt een eigen emailbericht sturen en alle foto's bekijken. Als je lid bent en je lidmaatschap loopt af dan wordt het niet automatisch verlengd. Je krijgt wel bericht of je het wilt verlengen. Als je een leuke match ziet, hoef je dus geen lid te worden als je contact wilt maken.
Reactie door bven46 op 01-02-2011 13:30
Quote: postil schreef op dinsdag 1 feb 2011, 13:22: Knuz is heel fatsoenlijk en in pricipe gratis!!einde Quote Ja inderdaad !!!
Reactie door peter_1957 op 01-02-2011 13:36
het nadeel van "gratis" sites is dat er veel misbruik van gemaakt kan worden. Iedereen kan zich voor doen als vrouw. Dit kan bij een betaalsite natuurlijk ook, maar dan ligt de drempel een stuk hoger.
Reactie door dolfin63 op 01-02-2011 14:11
zo nu ik ook eens even. ik hoor veel nare dingen over Lexa in mijn omgeving,zelf heb ik daar geen ervaring mee.wel met Max meeting Point daar zitten vrij veel 40 plussers op, en gezellig kletsen met iedereen gaat goed.het is helemaal gratis en je kunt er tenminste een persoonlijk bericht sturen inplaats van die standaard teksten,zelf heb ik er leuke kennissen aan over gehouden. Gr Dolfin.
Reactie door anguilia op 01-02-2011 14:21
Dat het moeilijker is je af te melden dan aan te melden is niet het monopolie van Lexa. Maar dat je profiel afgekeurd wordt, als je erin schrijft dat je het liefst Nederland uit wilt, omdat je je nog slechts consument voelt .... en dat je iemand wilt ontmoeten die ook zo denkt .....dat vind ik schandalig!! En het is vervelend dat je op datingsites als nieuwe member gebombardeerd wordt met reacties van vele andere members als je je maar oppervlakkig en alledaags profileert. Ik had een eerlijk profiel geschetst met veel diepgang en ideële dingen. Hier reageerde niemand op. Toen ik allle diepgang eruit verwijderd had, kreeg ik de ene reactie na de andere, waar ik uiteraard niets aan had. Als je schrijft dat je vegetarisch leeft, reageren de mensen die begrijpend kunnen lezen NIET als ze dat niet willen de ALLESETERS lezen er gewoon overheen en denken dat zoiets in een relatie niet belangrijk is. Wat mij betreft verdienen de datingsites daar heel veel geld aan. Ook ik zou zulke mensen wel kaal willen plukken, maar weet nog niet hoe ik dat aan moet pakken
Reactie door slimkees op 01-02-2011 14:35
Sinds mijn scheiding een half jaar geleden heb ik me op allerlei datingsites ingeschreven omdat ik echt niet tegen alleenzijn kan. Maar ik heb alleen maar trieste ervaringen. Vooral financieel. Vooral met Lexa. Ze beloven je van alles en het is allemaal gratis, totdat je een keer contact wil leggen. Dan kom je ineens op een pagina om je premium lid te maken voor een hoop geld dat ik gewoon niet kan betalen. Andere sites sturen me matches van vrouwen die niet eens uit Nederland komen of een giganties eind weg wonen. Ik vind het al met al een trieste beweging. Ben daarom ook naar single-avonden gegaan, maar dat is ook een commercieel gedoe. Komen gewoon stellen en voor de rest heel veel mannen. Er moet toch een manier zijn om goedbedoelde mensen met elkaar in contact te brengen? Ik ben er in ieder geval heel erg naar op zoek.
Reactie door birgit67 op 01-02-2011 14:41
Just Lucky, plaats je foto hier bij je profiel. Misschien reageert er hier wel iermand.
Reactie door r.maatman op 01-02-2011 15:17
Het is inderdaad BIJ DE BEESTEN AF! Zowel PARSHIP als LEXA halen deze smerig truck uit! In de aanbieding staat nadrukkelijk/letterlijk dat je een contract voor 3 of 6 maanden afsluit. Je geeft een machtiging af om éénmalig een bedrag af te schrijven. En stiekem gaan ze gewoon door met afschrijven!! Ik was een tijdje uit het land en zo heeft Lexa 4 maanden afgeschreven en Parship zelfs een half jaar!! Ik heb tijden geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar ze geven gewoon geen krimp. Het is gewoon witteboorden-diefstal! En dat alles onder het motto: Vind je grote liefde!
Reactie door anthonette op 01-02-2011 15:33
ik heb me gisteren ingeschreven op www.Seniorengeluk.nl "gratis" zegt men. Ik kreeg een mailtje en kon het niet lezen want?? moest eerst voor 1 maand lid worden!! toen heb ik direct afgmeld en gezegt dat ik geen positieve reclame voor "hun" ga maken. Per omgaande had ik een VIPkaart gewonnen!! ongelofelijk en mag 1 maand gratis lid zijn en kan alle profielen lezen en mails ontvangen... Ik ben wel lid van Christelijk Contact en dat is echt gratis....sinds vandaag weer 2 mailcontacten en ik zie wel wat dit gaat worden!! wees eerlijk en open, dit geeft vertrouwen. groetjes Lonneke
Reactie door hubertdevos op 01-02-2011 15:36
Ik ben niet tevreden van Lexa . Ik heb een weekeind gratis gekregen . Maar was niet tevreden en verzocht een mij uit te schrijven met mijn profiel zo niemand mij nog zou lastigvallen . Doch dit is tot heden nooit gebeurt . Schreef ik bij mijn profiel mijn mail adres kreeg ik direct bericht dat ik de regels had overtreden en een nieuwe profiel moest aanmaken . Dan heb ik mijn profiel veranderd ik allemaal onzin dat ik 100 jaar was rookte ziek enzovoort ..... Dacht ze zullen me wel verwijderen doch het tegendeel maar ik sta nog altijd ingeschreven , en krijg regelmatig de melding om gratis een weekeind te krijgen. Ik stel mij wel de vraag of dit wettelijk is ? Ik woon wel in Tenerife .
Reactie door 30juni1943 op 01-02-2011 15:54
Datingsites is je reinste geldklopperij. Het enige waar men aan VAST komt te zitten is betalen. Mijn advies is: ga naar buiten, er lopen nog heel veel aardige mannen en vrouwen in het wild rond. Dan kan er iets SPONTAAN ontstaan. Echt liefde is immers NIET te koop.
Reactie door henny649 op 01-02-2011 16:06
Hallo, ik heb alleen maar ervaring met Relatie Planet en dat was een goede ervaring. Ik heb er een lieve vriend leren kennen en in mei is dat alweer 5 jaar geleden. Ik ben drie keer een kwartaal lid geweest en had wat ontmoetingen. De hele site is heel gebruikers vriendelijk en om iemand te ontmoeten hoef je geen lid te zijn. Je hebt wel wat meer faciliteiten als je lid bent. Verlening gaat niet automatisch, maar wordt gevraagd. Schrijf je jezelf uit ,dan is het ook echt uit en krijg je niets achteraf waar je ook niet om vraagt. Ik zou zeggen, probeer het eens en bevalt het, kun je later altijd nog lid worden. Succes, Henny
Reactie door vugteveen op 01-02-2011 16:26
Ik heb ook ervaring met dating-sites, maar je moet eerst altijd alles over jezelf vertellen, telefoonnummer, emailadres, enz. Vervolgens wordt je volkomen "het bos" in gestuurd en als je niet oppast ben je ook veel geld kwijt en je komt er heel moeilijk weer vanaf.
Reactie door sunsun op 01-02-2011 16:27
Quote: r.maatman schreef op dinsdag 1 feb 2011, 15:17: Het is inderdaad BIJ DE BEESTEN AF! Zowel PARSHIP als LEXA halen deze smerig truck uit! In de aanbieding staat nadrukkelijk/letterlijk dat je een contract voor 3 of 6 maanden afsluit. Je geeft een machtiging af om éénmalig een bedrag af te schrijven. En stiekem gaan ze gewoon door met afschrijven!! Ik was een tijdje uit het land en zo heeft Lexa 4 maanden afgeschreven en Parship zelfs een half jaar!! Ik heb tijden geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar ze geven gewoon geen krimp. Het is gewoon witteboorden-diefstal! En dat alles onder het motto: Vind je grote liefde![/qu
Reactie door sunsun op 01-02-2011 16:30
Quote: hubertdevos schreef op dinsdag 1 feb 2011, 15:36: Ik ben niet tevreden van Lexa . Ik heb een weekeind gratis gekregen . Maar was niet tevreden en verzocht een mij uit te schrijven met mijn profiel zo niemand mij nog zou lastigvallen . Doch dit is tot heden nooit gebeurt . Schreef ik bij mijn profiel mijn mail adres kreeg ik direct bericht dat ik de regels had overtreden en een nieuwe profiel moest aanmaken . Dan heb ik mijn profiel veranderd ik allemaal onzin dat ik 100 jaar was rookte ziek enzovoort ..... Dacht ze zullen me wel verwijderen doch het tegendeel maar ik sta nog altijd ingeschreven , en krijg regelmatig de melding om gratis een weekeind te krijgen. Ik stel mij wel de vraag of dit wettelijk is ? Ik woon wel in Tenerife . Dat heb ik ook eens gedaan en ook mijn profiel werd niet verwijderd. Vreemde mensen daar bij Lexa
Reactie door sunsun op 01-02-2011 16:46
mijn -uitermate slechte - ervaring met Lexa: ik schreef me in voor 3 maanden - u weet wel, bij dé site voor hoger opgeleiden zoals zij adverteren! Helaas kon ik nauwelijks matches vinden in mijn leeftijdsgroep. Bij wat verder snuffelen op de site werd mij duidelijk dat ik dan bij Lexamore zou moeten zijn, dat werd mij ook gezegd toen ik daarnaar vroeg. Ondanks het feit dat Lexamore een dochter is van Lexa, kon mijn abonnement niet overgezet worden, ook niet met bijbetaling. Ik "mocht" wel een nieuw tweede abonnement afsluiten. En, als klap op de vuurpijl, dacht ik dat ik mijn abonnement had opgezegd bij Lexa maar helaas, ik was 2 dagen te laat en moest dus gewoon betalen voor iets wat wel wordt beloofd maar niet waargemaakt. Oh ja, toch wel een afspraak, maar dat was een oplichter. Kwam niet opdagen en had daarvoor allerlei smoezen. Ik heb het mailcontact toen verbroken. Later was de persoon in kwestie zelfs oplichtersonderwerp in Radar! Bovendien, erg veel oude profielen en mensen die niet reageerden, dus waarschijnlijk ook niet ingeschreven stonden.
Reactie door dinkythefirst op 01-02-2011 16:56
Lexa is kort geleden ook van eigenaar gewisseld. Het is pure OPLICHTERIJ LEXA , ik moet het sterk afraden daar lid te worden, ben je er al ingetrapt probeer dan vast op te zeggen... Ik heb heel veel problemen ondervonden van de automatisch verlenging af te komen, Ik had betaald met AMEX =amercan Express card.. Heb heel veel moeite moeten doen , amex te overtuigen mijn geld terug te boeken.,..dat is geluk , maar heb er wel mijn card moeten annuleren om te voorkomen dat ze later weer gaan afschrijven. JE kan LEXA negens bellen of schrijven. En als je het email adres heb geannuleerd waarmee je aanvankelijk hebt ingelogd ... zit je er levens lang aan vast.. Ook zijn er veel hoeren die reageren,, en veel fake nigeriaanse bandieten die je fake maail sturen...dat is tegenwoordig voor 60% het geval...dat je alleen maar een oplichter schrijft die zich voor doet als vrouw...dus het is een bende...!
Reactie door makreel17 op 01-02-2011 17:38
Het heeft mij zes!!! maanden gekost om uiteindelijk aangetekend van "partnership" af te komen.Daarbij werken dit soort bedrijven met lokpartners die je wel een tijdje aan de praat houden tot de volgende drie maanden. Oplichters dus die misbruik maken van eenzame zielen.Doe er wat aan kassa!
Reactie door bettyg op 01-02-2011 18:30
ik heb ook geen goede ervaring met die sites het is gratis maar als je contact wil moet je betalen ik sta ook op badoo dat is ook niet zo leuk veel reacties van jongens die mijn kleinkind hadden kunnen zijn soms moet je ook betalen en de mensen worden niet gescreend omdat er vaak getrouwde mannen bij zitten die reageren en toch vaak mannen die al gauw een viese taal gebruiken
Reactie door littlemissg op 01-02-2011 18:52
Quote: marann schreef op dinsdag 1 feb 2011, 12:49: Dag just lucky Probeer Badoo eens ik heb hier goede ervaringen mee gehad anderhalf jaar geleden en heb er een lieve vriend gevonden. Krijg op dit moment nog steeds aanbiedingen en heb er nooit 1 cent voor betaald. Hoop dat je LUCKY wordt! Maranneinde Quote Nou Marann heb jij veel geluk gehad op badoo. tis een gratis site en elke idioot kan en schrijft zich er ook in, Ik heb meer het ID daar dat de mannen met hun pik uit de broek zitte te chatten wat op zich ook waar is want er is een tijdje een mogelijkheid geweest om te cammen daar, die is snel afgeschaft omdat al die mannen met hun blote hema worst voor da ding zaten. Kben daar ook "just 4 fun" (want je kunt en mag je daar ook aanmelden als je een relatie hebt) en je krijgt om de haverklap de aanbieding een leuke sex date te hebben. Met man vrouw en of trio... niet mijn kopje thee dus. En ik ben heus niet de enige vrouw die daar last van heeft. T heeft meer weg van een sexsite dan een datingsite. Ik dacht trouwens dat het een chatsite was maar goed.
Reactie door an62 op 01-02-2011 18:55
Quote: theodorusgcm schreef op dinsdag 1 feb 2011, 17:38: Het heeft mij zes!!! maanden gekost om uiteindelijk aangetekend van "partnership" af te komen.Daarbij werken dit soort bedrijven met lokpartners die je wel een tijdje aan de praat houden tot de volgende drie maanden. Oplichters dus die misbruik maken van eenzame zielen.Doe er wat aan kassa!einde Quote Ook ik heb een nare ervaring met Parship. Betaald voor 3 maanden en na 3 maanden kreeg ik te horen dat ik moest betalen, anders zou het via een deurwaarder geind worden. Op mijn reactie dat ik me voor 3 maanden had aangemeld werd me verteld dat ze zelfs een herinneringsmail gestuurd hadden dat ik moest betalen. Ik heb die nooit gezien, het werd een ja tegen nee gevecht wat je niet kunt winnen.
Reactie door an62 op 01-02-2011 19:10
Quote: bagone schreef op dinsdag 1 feb 2011, 12:59: Het is inderdaad geldklopperij en sommige sites worden gebruikt door (voornamelijk) mannen die door middel van zielige verhalen er uiteindelijk met je geld en spullen vandoor gaan. Als je je toch wilt abonneren wacht dan een tijdje, wie niet reageert krijgt steeds een goedkopere aanbieding. Uiteindelijk halveert de (maand)prijs van 60 naar 30 euro. En dat is dan snel verdiend.einde Quote Ik heb me ooit een keer ingeschreven bij Weetwiejedat en heb er nog nooit 1 cent voor betaald, krijg iedere keer, als de datum verlopen is, er weer 1 maand gratis erbij. Er staat dus bij mijn profiel "full member" maar als ik de mannen bekijk zijn dat allemaal "gratis member"s. Ik heb daar wel een aantal vreemde zaken meegemaakt. 1 stond er zelfs op internet die tegen gratis sex voor jonge meisjes rondom Rotterdam hun tuintje wilde onderhouden en fiets repareren enz. Er stonden zelfs porno foto's op zijn site. Ik moet wel zeggen dat ze die na mijn opmerking netjes verwijderd hebben. Alleen staat de "viezerik" nog steeds op internet.
Reactie door alk op 02-02-2011 00:05
De betaalsites gaan er van uit dat alleen een dik betaalde site kwaliteit levert en avonturiers afschrikt. Ze waarschuwen de mensen dan ook voor de gratis sites. Helemaal fout. Ik heb al 4,5 jaar een relatie met iemand welke ik op Knuz heb leren kennen. Het heeft ons geen cent gekost en we zijn elke dag dolgelukkig met elkaar.
Reactie door chef54 op 02-02-2011 13:57
hier een tip. http://fakers.eigenstart.nl/ ik date face to face
Reactie door wilvarawil op 03-02-2011 10:57
Ook ik heb geen goede ervaringen met Parship.Ook bij 50plusmatch vond ik het erg vreemd,dat de personen die ik aanschreef allemaal geen contact wilden.Het leek er op dat er "stands-in" gebruikt werden,dus alleen maar lokkertjes! Erg slecht vond ik ook stichting Haloa.Mijn tweede afspraak kon ik pas maken na bijna 6 maanden en toen bleek ook nog dat de vrouw die ik ontmoette al ruim anderhalf jaar uitgeschreven was!Ze was dus niet meer op zoek! Serieus bureau???........alleen maar geld,geld,geld.(kostte me 850 euro). Kijk uit...en trap er niet in, dus nooit aanmelden! Groet, Wil.
Reactie door anguilia op 03-02-2011 12:49
Als ik zo de reacties lees, wil iedereen alles gratis. Verder ben ik blij, dat ik steeds een zo serieus mogelijk profiel op heb gesteld, zodat one-night- geInteresseerden en vieze mannetjes wisten dat er bij mij niets te halen viel. Waarschijnlijk had menig een van jullie zich ook zo wat ellende kunnen besparen en ik sluit me helemaal bij diegene aan die schreef: ga de straat op. Zo kan niemand zijn uiterlijk, uiterlijke verzorging en houding verdoezelen; de eerste indruk en oogopslag is dan in ieder geval echt. Verder ken ik ook iemand die via relatieplanet een leuke relatie op heeft gedaan. Dus het ligt niet aan de site maar aan de info die je geeft en de info waar je op reageert. Alles gratis? Denk eens na. Als je zelf zo'n site op zou zetten, had je er ook kosten aan. En ieder wil van zijn verdiensten de huur of hypotheek, een auto enz. kunnen betalen.
Reactie door dinkythefirst op 03-02-2011 12:58
Quote: postil schreef op dinsdag 1 feb 2011, 13:22: Knuz is heel fatsoenlijk en in pricipe gratis!!einde Quote Onzin je moet er ook betalen me alle gevolgen vandien zoals vanzelf verlengen..,fake users, hoeren,,,enz enz .enz enz
Reactie door dinkythefirst op 03-02-2011 13:03
Quote: anguilia schreef op donderdag 3 feb 2011, 12:49: Als ik zo de reacties lees, wil iedereen alles gratis. Verder ben ik blij, dat ik steeds een zo serieus mogelijk profiel op heb gesteld, zodat one-night- geInteresseerden en vieze mannetjes wisten dat er bij mij niets te halen viel. Waarschijnlijk had menig een van jullie zich ook zo wat ellende kunnen besparen en ik sluit me helemaal bij diegene aan die schreef: ga de straat op. Zo kan niemand zijn uiterlijk, uiterlijke verzorging en houding verdoezelen; de eerste indruk en oogopslag is dan in ieder geval echt. Verder ken ik ook iemand die via relatieplanet een leuke relatie op heeft gedaan. Dus het ligt niet aan de site maar aan de info die je geeft en de info waar je op reageert. Alles gratis? Denk eens na. Als je zelf zo'n site op zou zetten, had je er ook kosten aan. En ieder wil van zijn verdiensten de huur of hypotheek, een auto enz. kunnen betalen.einde Quote huur , hypotheek...?! ik ben bij Lexa verschikkelijk opgelicht...o.a met autom verlenging zonder dat ik het wist. het zijn allemaal grote organisaties met soms ook fake vrouwen, hoeren, en meestal geen echte mensen die een relatie zoeken, bodemloze geld put zonder resultaat, probeer eens facebook daar kun je vrienden vinden zonder dat je het geld kost .het zijn sukkels die op een betaal datingsite inschrijven
Reactie door littlemissg op 03-02-2011 16:33
Quote: anguilia schreef op donderdag 3 feb 2011, 12:49: Als ik zo de reacties lees, wil iedereen alles gratis. Verder ben ik blij, dat ik steeds een zo serieus mogelijk profiel op heb gesteld, zodat one-night- geInteresseerden en vieze mannetjes wisten dat er bij mij niets te halen viel. Waarschijnlijk had menig een van jullie zich ook zo wat ellende kunnen besparen en ik sluit me helemaal bij diegene aan die schreef: ga de straat op. Zo kan niemand zijn uiterlijk, uiterlijke verzorging en houding verdoezelen; de eerste indruk en oogopslag is dan in ieder geval echt. Verder ken ik ook iemand die via relatieplanet een leuke relatie op heeft gedaan. Dus het ligt niet aan de site maar aan de info die je geeft en de info waar je op reageert. Alles gratis? Denk eens na. Als je zelf zo'n site op zou zetten, had je er ook kosten aan. En ieder wil van zijn verdiensten de huur of hypotheek, een auto enz. kunnen betalen.einde Quote Des wel erg kort door de bocht. alsof alle mensen achter zon site eerlijk en netjes zijn en t alleen maar ligt aan hoe je jezelf presenteert....wake up !!
Reactie door eenigma op 03-02-2011 17:29
Ik ben een tevreden lid van NetSamen, niet duur, betrouwbaar, leuke activiteiten die door zowel de site als individuele leden worden georganiseerd en voor allerlei vormen van relaties dus ook vriendschappelijke, met name bedoeld voor mensen die spiritueel zijn ingesteld, dus voor wie zoekende is Klik hier voor NetSamen Ken van Lexa en Parship alleen maar negatieve verhalen en met de gratis sites is het nog veel meer oppassen geblazen want of ze zijn niet echt gratis of je krijgt alleen maar op seks beluste mannen achter je aan. Groetjes, Enigma. Klik hier voor NetSamen
Reactie door davert op 04-02-2011 18:26
ik zat ook eerst bij lexa,relatieplanet,kost veel geld,nu alleen nog maar lid van knuzz en relatieklik,en mn huidige vriendin op badoo leren kennen,nee,ik hoef geen betaalde date sites meer,de gratis sites had ik nog meer succes en reakties,DUS..............................................aldus najib amhali
Reactie door lammi op 04-02-2011 19:23
als je gratis lid bent krijg je heeel veel interesse berichtjes maar dit is puur om je te lokken om een betaald lidmaatschap te nemen. is allemaal geldklopperij, dus trap er niet in.
Reactie door just lucky op 05-02-2011 14:46
Hallo, even om misschien duidelijk te maken wat ik nu eigenlijk het meest vreemde (en wellicht schandalige) vind van lexa, is het feit dat sinds sedert ik mij succesvol afgemeld heb (en dat is inderdaad een kwestie van het zorgvuldig lezen van de kleine letterjes, en dan met name veel kleine letterjes!) ik ca 5 foto's toegestuurd krijg van lexa, dit heet dan ......wil jou haar foto laten zien! en dit zijn dan foto's van dames, die vaak al langer dan 3 dagen (volgens eigen site info) niet waren aangemeld, 1+1=2 dacht ik, ergo niet de desbetreffende dame in kwestie heeft dit verstuurd, maar lexa! Ik vroeg mij af of deze vrouwen hiervan op de hoogte zijn?
Reactie door dinkythefirst op 05-02-2011 23:07
Quote: dolfin63 schreef op dinsdag 1 feb 2011, 14:11: zo nu ik ook eens even. ik hoor veel nare dingen over Lexa in mijn omgeving,zelf heb ik daar geen ervaring mee.wel met Max meeting Point daar zitten vrij veel 40 plussers op, en gezellig kletsen met iedereen gaat goed.het is helemaal gratis en je kunt er tenminste een persoonlijk bericht sturen inplaats van die standaard teksten,zelf heb ik er leuke kennissen aan over gehouden. Gr Dolfin.einde Quote ER zijn enkele site's die echt gratis zijn, maar in deze tijd heb je vaak fakers uit Nigeria er tussen, en als ze in ENG gaan schrijven of slecht Nederlands moet je ook oppassen. Helaas zitten er veel hoeren op de dating sites die geld afhandig willen maken en er zijn vele site zeer onbetrouwbaar: Slachtoffer van een fake datingsite? Schakel de politie in! Ondanks al je goede bedoelingen toch opgelicht door een onbetrouwbare datingsite? Je geld zal je misschien niet direct terug zien, en de deuk die je ego heeft opgelopen is ook niet zomaar verdwenen, maar je kunt wel actie ondernemen tegen deze oplichters. Met hulp van datingbedrog kun je aangifte doen om ervoor te zorgen dat andere argeloze singles niet met dezelfde ellende komen te zitten als jij. Via de website kun je contact met ze opnemen. http://www.fakerslijst.nl/ Nog nooit liepen er zoveel vrijgezellen rond als nu. En op het internet schieten de dating-sites als paddestoelen uit de grond. Het aanbod om een vriendschap of een partner in de liefde te vinden, wordt groter en groter, maar daardoor wordt het er niet gemakkelijker op. Niet elke datingsite is te vertrouwen. Niet elk persoon is te vertrouwen. Negatieve ervaringen en ga zo maar door...z u c h t...
Reactie door geranium66 op 22-12-2012 22:51
Heeft iemand ook slechte of goede ervaringen met www.lovergirls.eu Vertrouw het voor geen stuiver. Maar je bent nooit zeker. check en bedankt
Reactie door richard35 op 23-12-2012 01:16
Het kan nog gekker: vorige week sprak een collega mij aan dat ze mijn profiel had gezien op Lexa....terwijl ik al een jaar geleden mijn account heb opgezegd...
Reactie door peter_1957 op 23-12-2012 14:07
Ik heb mij partner via Lexa leren kennen, nu al bijna 8 jaar geleden. Of het toen beter was? Ik heb geen slechte ervaringen met Lexa.
Reactie door valerius-2 op 23-12-2012 23:49
Het is nu eenmaal dat sommige mensen slecht contact kunnen leggen. Daar is dit een uitkomst voor. Alleen wordt er weer net zoals andere zaken er weer door de organisaties misbruik van gemaakt.
Reactie door kamphuysen op 24-12-2012 15:12
Je kan beter langs de slijter gaan en daar een kaartje ophangen, veel meer kansen en kan het nog gezellig worden ook.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!