Kassa

danzare.nl : Oplichters Nr.1

Geplaatst door: shi_rico op: 05-09-2014 13:33
De bestelling van twee stoelen is na twee maanden nog steeds niet geleverd, na het annuleren is het bedrag van 200e na twee maanden nog steeds niet teruggestort. Bij het bellen krijg je No1Deals BV aan de lijn en kies je voor danzare, krijg je ene Sanne te spreken. Zij doet alsof ze je bestelling aan het bekijken is maar ze weet er helemaal niet van. Ze beweert dat ze levering problemen hebben gehad maar dat het inmiddels is verholpen, het terugstorten van het bedrag is ook reeds aangemeld bij de boekhouder maar zij zal het wederom aankaarten, yeah right!!! [edit-redactie: Op klachtenkompas.nl zit genoeg topics over de ontevreden klanten: http://www.klachtenkompas.nl/no1dealsnl [edit - redactie:
Reactie door aurora1 op 05-09-2014 16:51
We? Ik ga niet mee. Heeft u het adres van Danzare in Groningen al op Google Maps/Streetview opgezocht?
Reactie door unhappy op 14-10-2014 22:11
Ik ben er ook in getrapt. Twee stoelen besteld en er komt maar niks. Mailen en bellen heeft geen zin. Op social media zitten ze niet of de reacties staan 'uit'. De bank kan niks doen want ik heb met iDeal betaald. Ze adviseren aangifte bij de politie. Wie maakt er een eind aan deze oplichting?
Reactie door valerius-2 op 15-10-2014 00:40
Nog even afwachten, want een hoop bedrijven doen betalingen maat minimaal 1 keer per maand.
Reactie door arthurdordrecht op 30-10-2014 15:06
Mag ik mij aansluiten bij de club :-(( 7 September j.l. een 4 tal stoelen besteld en met Ideal betaald. Echter de stoelen waren niet op voorraad. Zouden in een week alsnog geleverd worden. Niets dus na een week en zelfs na 2 weken niet. Toen de stoelen geannuleerd en verzocht het bedrag van ruim € 350,- te retourneren. Dit zou binnen 30 dagen geschieden. Na 30 dagen nog steeds niets terug gestort op mijn rekening. Echter Sanne, ja wel hoor zij wordt al meerder malen genoemd in de andere reactie's, blijft zeggen dat de boekhouder overmorgen zal betalen. Zij heeft dit nu al 2 weken steeds gezegd. Zojuist weer contact opgenomen met haar..nu binnen week vertelde zij mij. Mensen ik ga aangifte doen bij de Politie en zal zelf Danzare gaan bezoeken in Groningen daar ik toch voor werkzaamheden naar Groningen moet. Dus bent u van plan iets aan te schaffen bij Danzare....NIET DOEN..pure OPLICHTING!!!!!!
Reactie door shi_rico op 30-10-2014 16:07
Beste, [edit - redactie: . Ondertussen heb ik wel het bedrag teruggestort gekregen. Hoe? Ik heb ze ingebreke gesteld door de volgende zaken ingang te zetten en als bewijs mee te sturen naar al hun info emails: info@danzare.nl , info@no1deals.nl ,[edit: De stappen waren als volgt: - Aangifte bij de Politie - De organisatie bij de ING bank als Malafide opgegeven ( internetoplichting@ing.nl ), met als consequentie het terugwinnen van het schadebedrag en blokkade van de rekening: IBAN: NL70INGB0006313557 Naam: No1deals BV - Bedreigen tot het inschakelen van het incasso bureau Intrum Justitia - Bij Kassa, Tros Radar uitzending en Qshops Keurmerk de organisatie als Malafide te openbaren Vervolgens dezelfde email via de contact mogelijkheid op hun website verzonden en binnen enkele dagen werd het bedrag gek genoeg teruggestort! Mocht je toch vragen hebben, hoor ik wel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!