Kassa

crowdfunding

Geplaatst door: tenormin op: 09-02-2013 23:09
Vanavond in de uitzending gehoord en gezien het onderwerp over kraanwater serveren in Restaurants. Lijkt me een prima streven, maar wat als er (stel je voor) heel veel meer geld binnenkomt dan wat het onderzoek gaat kosten. Waar blijft het eventueel "overtollige geld"?
Reactie door valerius-2 op 10-02-2013 00:28
Daar zal wel een doel voor worden gevonden.Of heeft u die al.
Reactie door mhthvds op 10-02-2013 08:59
In 2012 zijn wij naar de Floriade geweest en na afloop naar een resturant. Wij waren met 5 personen en nadat een ieder wat te eten en te drinken had besteld vroeg zij om een glas water bij haar eten. De serveerster vroeg nog wel of het was om medicijnen in te nemen, maar dat was niet het geval. Gewoon een glas kraanwater. Zij kreeg dit niet. Een klacht ingediend. De chef kwam vragen wat er was en uitgelegd, maar zij kon geen glas water krijgen.
Reactie door tijger1 op 10-02-2013 11:05
Het is natuurlijk ook onzin dat dit gratis verstrekt zou moeten worden. De bediening moet lopen en het glas moet ook weer afgewassen worden. Dus er mag best iets voor gerekend worden. In ieder geval als er daarnaast alleen maar koffie of zo wordt besteld. Bij een volledige maaltijd vind ik dat het wel gewoon op verzoek gratis verstrekt moet worden. Gebeurt in Frankrijk en zo ook.
Reactie door tetsuro op 10-02-2013 11:37
Quote: tenormin schreef op zaterdag 9 feb 2013, 23:09: Vanavond in de uitzending gehoord en gezien het onderwerp over kraanwater serveren in Restaurants. Lijkt me een prima streven, maar wat als er (stel je voor) heel veel meer geld binnenkomt dan wat het onderzoek gaat kosten. Waar blijft het eventueel "overtollige geld"? einde Quote Hallo, Ik zie dat er nogal wat onduidelijkheid bestaat over onze crowd funding actie. Zowel op onze site als op de website van het crowd funding platform waar we gebruik van maken leggen we uit waarom we 10.000 euro nodig hebben voor de ontwikkeling en wat er gebeurd als we meer geld binnenhalen dan het streefbedrag. Via One Planet Crowd kun je precies zien op hoeveel de teller staat. We hebben bij hun ook de begroting van de ontwikkelaars ingeleverd. Belangrijk om te vermelden is dat wij hier niets aan verdienen, dat je als investeerder iets terug kunt krijgen zoals een t-shirt of een karaf en dat alle investeerders hun geld terug krijgen als we het streefbedrag niet halen. Groet, Tetsuro Miyazaki van KRNWTR.op onze sitede website van het crowd funding platform
Reactie door tenormin op 10-02-2013 11:53
Tetsuro, mijn dank voor het antwoord en de uitleg hierover.
Reactie door diumenge op 10-02-2013 12:24
Voor welke platformen komt deze app beschikbaar?
Reactie door festinger op 11-02-2013 03:33
Jammer dat u in onbrijpelijke vragen blijft hangen. Dat is zinloos voor de basisprincipes van kassa.
Reactie door jorisw op 11-02-2013 21:11
Quote: tijger1 schreef op zondag 10 feb 2013, 11:05: Het is natuurlijk ook onzin dat dit gratis verstrekt zou moeten worden. De bediening moet lopen en het glas moet ook weer afgewassen worden. Dus er mag best iets voor gerekend worden. In ieder geval als er daarnaast alleen maar koffie of zo wordt besteld. Bij een volledige maaltijd vind ik dat het wel gewoon op verzoek gratis verstrekt moet worden. Gebeurt in Frankrijk en zo ook.einde Quote Echt gratis is het natuurlijk nooit. De kosten zitten dan gewoon in de gerechten of andere drankjes versleuteld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!