Kassa

Canal Digitaal.... Bah wat beperkt.

Geplaatst door: conbaci op: 21-05-2011 18:35
Hier zou ik graag mijn ongenoegen kenbaar maken over Canal Digitaal. Bah... wat vallen die mij ontzettend tegen. Met een campingset voor de satelliet zou je tv moeten kunnen kijken tijdens de vakantie. Canal Digitaal heeft daar een mogelijkheid voor - Het recreatie abonnement. Van Maart t/m September. Ja - maar de herfstvakantie in Oktober dan? Nee helaas daar zijn geen mogelijkheden voor. Of u moet een JAARabonnement nemen. Basis jaarabonnement, mevrouw u krijgt er dan ook een set bij in bruikleen geheel gratis. Die heb ik dus NIET nodig. 9.95 x 12 + 199 euro eenmalige kosten = 318.40 euro. Hoe zouden de mensen dat doen die gaan overwinteren van november t/m januari? Bah wat een beperkte mogelijkheden. Echt een knap staaltje van klantvriendelijkheid maar niet heus. Waarom geen Recreatie-pakket van Jan-Dec waarbij mensen zelf de duur en maanden aan kunnen geven? Zouden de knappe koppen die deze pakketten en mogelijkheden samen stellen geen schoolgaande kinderen meer hebben? Canal Digitaal kan de pot op. Het recreatie-setje gaat terug naar de winkel. Laptop mee en in Zweden heb je voor 25 euro een internetabonnement voor een maand. We kijken wel uitzending gemist. Dan heb je nog veel meer waar voor je geld.
Reactie door rjw op 21-05-2011 19:20
Wat is het probleem? De beschrijving op de site van Canal Digitaal is volgens mij heel duidelijk. Als dit pakket niet past bij je wensen moet je een ander pakket nemen.
Reactie door conbaci op 21-05-2011 19:49
Het probleem is dat als je op vakantie wilt gaan in Oktober dat het recreatie pakket niet voldoet. Dat dan de enige mogelijkheid is om een JAAR abonnement te nemen. En dat voor die paar weken vakantie. Dat mensen die in december op vakantie gaan ook niet voor het recreatie pakket in aanmerking kunnen komen. Terwijl die net zo goed gaan recreëren. Dat je geen abonnement kan afsluiten voor b.v. een half jaar. Dat je geen recreatiepakket kan afsluiten voor met een eigen keuze van maanden. Dat het recreatiepakket wat door Canal Digitaal aangeboden wordt niet overeen komt met de schoolvakanties. Oftewel.. dat het een beroerde service is. Dat is het probleem.
Reactie door stacey op 21-05-2011 23:53
Lijkt mij een Mega Ramp als je even geen tv kunt kijken in je vakantie........... NOT ;-) En die schoolgaande kinderen hebben tegenwoordig allemaal een draagbare Dvd speler...........
Reactie door wolfenjong op 22-05-2011 08:22
Hallo Als u een ontvanger heeft voor HD ontvangst, dan kunt u een abonnement afsluiten voor alleen het HD parket, dat kost 5 euro per maand. Succes er mee.
Reactie door birdies op 22-05-2011 11:28
..........Oftewel.. dat het een beroerde service is. .......... Persoonlijk vind ik het aanbieden v.e. recreatie abonnement in de zomermaanden al netjes. Maar ja, er zijn mensen bij wie het glas altijd half leeg is en daar ben jij er blijkbaar 1 van. Een week geen t.v. in de vakantie??? Pfff, daar valt natuurlijk niet mee te leven!
Reactie door conbaci op 22-05-2011 21:23
Stacey en birdies... Jammer dat jullie oordelen over een situatie waar je geen weet van hebt. TV in de vakantie heeft een reden. TV in de herfstvakantie ook. Herfstvakantie is dus niet mogelijk. Jammer van Canal Digitaal.
Reactie door stacey op 22-05-2011 22:23
Quote: conbaci schreef op zondag 22 mei 2011, 21:23: TV in de vakantie heeft een reden. TV in de herfstvakantie ook. einde Quote Wat heeft dat voor reden dan ? Ik kijk nooit tv op vakantie, ik lees een boek of zit met een borrel op terras en kids kijken eventueel wel dvd`tje als ze uitgespeeld zijn ..... Vakantie is volgens mij voor ontspanning, een break uit de dagelijkse ratrace...
Reactie door conbaci op 22-05-2011 22:35
Een gehandicapt kind dat zijn rust vindt bij de TV. En wat ik al eerder aan heb gegeven. Wij hebben geen DVD. Maar het gaat niet alleen om mijn persoonlijke situatie. Wat nu als je als oudere in Spanje of Portugal gaat overwinteren voor 2 maanden. Die maanden vallen ook buiten het recreatiepakket. Er zijn genoeg redenen waarom "recreatie" buiten de maanden maart-september vallen. Waarom wordt er niet de mogelijkheid geboden om gewoon per 3 maanden of per een half jaar een abonnement af te sluiten? Als ik van mijn werkgever afscheid wil nemen heb ik een opzegtermijn van 2 maanden. Bij Canal Digitaal zit je gelijk voor een HEEL jaar aan ze vast.
Reactie door stacey op 22-05-2011 23:09
Quote: conbaci schreef op zondag 22 mei 2011, 22:35: Een gehandicapt kind dat zijn rust vindt bij de TV. . einde Quote Dvd spelertje heb je al voor zo`n 80,00 en gaat jaren mee, en kun je zelf kiezen wat je kijkt. Overigens blijkt `rust ` bij/door tv een verkeerd soort rust.........maar dat is weer een ander verhaal. Maar tv is geen (1e) levensbehoefte en er zal niet genoeg belangstelling zijn om het rendabel te maken dan wellicht, en ze gaan dat niet uit eigen zak financieren........
Reactie door conbaci op 22-05-2011 23:43
Nogmaals - oordelen over mijn situatie of wat goed of fout is gaat het hier niet om. Een recreatie seizoen op een camping loopt van 1 april tot 30 oktober. Op het moment dat Canal Digitaal een recreatie pakket aanbied dat zou je verwachten dat dit aansluit op een recreatie behoefte van een grote groep en niet dat het in September al ophoudt. Dan is het seizoen namelijk nog niet afgelopen. En dat is dus gewoon mijn punt. Niet mijn situatie maar van al die mensen die hun caravannetje op een seizoensplaats hebben. Van de mensen die gaan overwinteren. Van de mensen die buiten het seizoen om op vakantie gaan. Waar is anders een recreatiepakket voor? Moeten we allemaal verplicht in de maanden van Canal Digitaal gaan recreëren. :( Op het moment dat ze een commerciële inslag hebben dan zou je verwachten dat dit zou aansluiten bij de wensen van mensen. Op die manier maken er meer gebruik van en zouden ze meer kunnen verdienen. Hier gaat de satelliet terug naar de winkel en zijn ze in ieder geval mij als klant kwijt. Zullen ze waarschijnlijk ook niet wakker om liggen.
Reactie door stacey op 23-05-2011 00:01
Quote: conbaci schreef op zondag 22 mei 2011, 23:43: Nogmaals - oordelen over mijn situatie of wat goed of fout is gaat het hier niet om. einde Quote Ik oordeel niet over jou situatie want dan zou ik wel gezegd hebben dat je tv alleen nodig had om je kind te vermaken voor je eigen rust en ga dan maar samen kleuren of iets....... Dus zelf niet gelijk (ver)oordelen........... --Op het moment dat Canal Digitaal een recreatie pakket aanbied dat zou je verwachten dat dit aansluit op een recreatie behoefte van een grote groep en niet dat het in September al ophoudt. Dan is het seizoen namelijk nog niet afgelopen. -- Niets te maken met looptijd van seizoen maar met interesse gedurende dit seizoen voor dit pakket, of tv all together tijdens vakantie.......die interesse is blijkbaar niet groot genoeg. Vervelend voor jou, maar denk dat het gros van de vakantie gangers er niet wakker van zal liggen die flut programma`s op tv tijdje te missen en dus verkoop het niet en dan houd het dus op. Ze sluiten dus blijkbaar wel aan bij wensen van klanten maar die zijn dus blijkbaar anders dan de jouwe, anders hadden ze dit wel aangepast...........
Reactie door conbaci op 23-05-2011 00:19
Quote: stacey schreef op maandag 23 mei 2011, 00:01: Niets te maken met looptijd van seizoen maar met interesse gedurende dit seizoen voor dit pakket, of tv all together tijdens vakantie.......die interesse is blijkbaar niet groot genoeg. Vervelend voor jou, maar denk dat het gros van de vakantie gangers er niet wakker van zal liggen die flut programma`s op tv tijdje te missen en dus verkoop het niet en dan houd het dus op. Ze sluiten dus blijkbaar wel aan bij wensen van klanten maar die zijn dus blijkbaar anders dan de jouwe, anders hadden ze dit wel aangepast........... einde Quote Waarom zou dit niet te maken hebben met de looptijd van het seizoen? Het heet een recreatie pakket - dan wordt het in het recreatie seizoen gebruikt lijkt mij of jou niet? Wie zegt dat de interesse niet groot genoeg is? Jij? Of zijn er veel meer mensen zoals ik afgehaakt door de beperkingen? Er zijn schijnbaar genoeg mensen die de "flut" programma's willen zien anders was dat recreatiepakket niet in het leven geroepen. Zie zegt dat dit WEL aansluit bij de wensen van de klanten? Of zijn ze maar verplicht te accepteren wat er binnen deze beperking aangeboden wordt en is het slikken of stikken. Ach.. jij bent tegen tv op vakantie - is goed - jij zet je kinderen achter een DVD. Misschien kan je ook de mening van een ander respecteren die er anders over denkt. Of inlevingsvermogen tonen voor de groep mensen die na hun pensioen voor een langere periode in hun stacaravannetje woont. Zo kan ik nog wel een paar doelgroepen opnoemen.
Reactie door stacey op 23-05-2011 00:29
Je lijkt het nog niet erg te snappen...... Heeft er niets mee te maken met wat ik wel of niet vind, het werkt nogal simpel, is iets voor een commercieel bedrijf Niet Rendabel dan gaan ze er zelf geen geld op toeleggen...........was er wel veel vraag naar of veel klachten over de beperktheid dan hadden ze dat echt wel gewijzigd omdat er geld aan te verdienen was.......dat is er dus blijkbaar niet (genoeg) Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden, ook tv via pc, dat dit soort dingen voor bedrijven niet veel meer op zal leveren wellicht, internet9mogelijkheden) zijn meer in trek dan tv tegenwoordig.........
Reactie door conbaci op 23-05-2011 00:31
Quote: stacey schreef op maandag 23 mei 2011, 00:29: Je lijkt het nog niet erg te snappen...... einde Quote Dat is wederzijds...
Reactie door stacey op 23-05-2011 00:34
Quote: conbaci schreef op maandag 23 mei 2011, 00:31: Quote: stacey schreef op maandag 23 mei 2011, 00:29: Je lijkt het nog niet erg te snappen...... einde Quote Dat is wederzijds... einde Quote Nee hoor, ik snap je probleem alleen werkt het zo niet (meer) tegenwoordig, alles draait om geld, geen winst te behalen dan houd het op............ Die instelling vind ik ook niet niets, maar het is niet anders.
Reactie door stacey op 23-05-2011 00:37
m`n typkunsten gaan er ook niet op vooruit als de avond vordert geloof ik ;-) --Die instelling vind ik ook niet niets, maar het is niet anders-- moet natuurlijk zijn : --Die instelling vind ik ook Niets, maar het is niet anders--
Reactie door conbaci op 23-05-2011 00:39
Hoe weet jij of er geen winst is te behalen? Werk je bij Canal Digitaal en heb je zelf op basis van vraag en aanbod dit pakket samen gesteld? Marktonderzoek? [quote: maar het is niet anders einde Quote Daar zeg je het goed.
Reactie door stacey op 23-05-2011 00:52
Quote: conbaci schreef op maandag 23 mei 2011, 00:39: Hoe weet jij of er geen winst is te behalen? Werk je bij Canal Digitaal en heb je zelf op basis van vraag en aanbod dit pakket samen gesteld? Marktonderzoek? [quote: maar het is niet anders einde Quote Daar zeg je het goed. einde Quote Nee, ik werk er niet, maar weet hoe het werkt bij Commerciële bedrijven.......... dat is vandaag de dag ook niet meer onbekend lijkt mij gezien het hoge gehalte geldgraaiers.......... Ze zetten vraag af tegen kosten/winst, uitkomst niet goed (voor hun kas ) dan houd het op. Graaien kun je alleen daar waar iets te halen valt............. was dat met ` jou pakket` het geval dan was het wel te krijgen want dan was er wat (geld) te halen........... Maar ik ga nu naar m`n mand, morgen weer vroeg dag ;-( Truste4straxs.......
Reactie door tomb2006 op 27-05-2011 10:10
Je hebt gelijk dat de klantvriendelijkheid van Canal Digital ver beneden niveau is. Ik ben al jaren klant van ze vanwege het feit dat ik een satellietontvanger heb en ik dus tot voor kort volstrekt op hun was aangewezen. Ze gedragen zich continu als een monopolist en wijzigen ook vaak de zenderpakketten zonder dat je tijdig de kans krijgt om je abonnement te wijzigen dan wel op te zeggen. Maar ik heb nu mijn hoop gevestigd op internet-tv. Technisch kan er wat dat betreft veel maar....blokkades en auteursrechten maken het soms nog wel moeilijk: ook uitzending gemist geeft daardoor in het buitenland vaak niet thuis.Ik hoop wel dat dit gaat verbeteren hoewel de ervaringen van het afgelopen jaar juist tegengesteld zijn (van uitzending gemist bleken bij mijn verblijf in buitenland dit jaar al veel meer delen afgeschermd te zijn dan een jaar geleden)
Reactie door jgvinck op 26-05-2014 13:26
Ik ken het euvel met die onbetrouwbare firma. OP mijn klacht wordt niet gerageerd, ben benieuwd wat ze doen, ik heb de betalingen geblokkeerd.
Reactie door tijger1 op 26-05-2014 14:40
Wat ze doen? Dat is simpel, dan wordt uw kaart geblokkeerd en krijgt u een incassobureau op uw dak. Dan kunt u dus geen tv meer via hen kijken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!